Dodaj do ulubionych

FACET MUSI BYĆ Z JAJAMI!!!!!

IP: *.lodz.mm.pl 21.05.04, 21:53
Nie wiem dlaczego, ale jeszcze do tej pory nie trafiłam na faceta, który
miałby .... jaja!! Ilekroc poznaje nowego chlopaka, to okazuje sie on
pierdołowaty, po tygodniu znajomości mówi mi, że sie biedak zakochał, jak ja
powiem, że pomarańcza jest fioletowa, to on zawsze i przytaknie....;/ Czy w
Łodzi nie ma facetów z jajami??!!! Takich którzy wiedzą czego chcą a nie są
pierdołami??!!! Co prawda jestem jeszcze młoda, ale jak tak dalej pójdzie, to
zostane starą panną i nici z marzeń mojej mamy o wnukach....:P No, chyba że
zostanę lesbą....ale to raczej nie wchodzi w gre....:P Tak więc jestem
ciekawa czy łódzcy "młodzi chłopcy" wyrośli na jakiejś trefnej glebie, czy to
przez to bezrobocie rodzą sie jacyś nie teges ... (bez urazy oczywiście dla
istniejących facetów z jajami)....a może to poprostu Łódź źle wpływa na męską
część społeczeństwa?? Tego nie wiem.... w każdym razie wniosek jest jeden -
FACET MUSI BYC FACETEM A NIE PLAYBOYEM Z PRZECENY ALBO BABĄ Z BAŁUCKIEGO
RYNKU!!!! no a co do jaj to wszyscy wiedzą o co mi chodzi.....(bez rzadnych
sprośnych skojarzeń..:P)

Obserwuj wątek
    • Gość: baba z bałut MASZ SYNDROM NIEDOPCHANIA ! I TYLE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 22:26
      • Gość: J.S. można i tak to ująć (nt) IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 22.05.04, 01:42
    • teufel Re: FACET MUSI BYĆ Z JAJAMI!!!!! 21.05.04, 22:51
      Bo faceci z jajami nie chadzają co tydzień na impry tylko się "ukrywają" .
      Trzeba poszukać!!
    • al-ki Re: FACET MUSI BYĆ Z JAJAMI!!!!! 21.05.04, 22:56

Nie pisze się "rzadnych" tylko "żadnych".
      Pewno, że są faceci z jajami. Aż dziw, że ich nie znajdujesz - bo tak naprawdę
      są dookoła. Jeżdżą swoimi bolidami, noszą charakterystyczny strój, przy uchu
      zawsze mają komórkę...

*Koniec z ironizowaniem*

Facet z jajami...to ten który pokazuje że je ma, gdy sytuacja tego wymaga (bez
      żadnych erotycznych skojarzeń ). Określ sobie cechy faceta jakiego szukasz, a
      go znajdziesz. Za jakiś czas, bo tak byłoby za łatwo.
      A jeśli szukasz by mieć i zaliczać...to Twoje pytanie jest nie na miejscu.

• michael00 A jaja prosto od chłopa (bt) 22.05.04, 00:59
    • Gość: Boski A. Re: FACET MUSI BYĆ Z JAJAMI!!!!! IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 22.05.04, 01:40
      Gość portalu: shadow napisał(a):

> Czy w Łodzi nie ma facetów z jajami??!!!

Z przeprowadzonych przez nas badan wynika, ze Lodzi sa tylko kobiety z jajami.

Boski A.,
      Katedra Modeli i Prognoz Ekonometrycznych
      Uniwersytet Lodzki, Wydzial Ekonomiczno-Socjologiczny
    • Gość: Artur Przezywacz Re: FACET MUSI BYĆ Z JAJAMI!!!!! IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 22.05.04, 01:56
      > Nie wiem dlaczego, ale jeszcze do tej pory nie trafiłam na faceta, który
      miałby .... jaja!!

Nauka radziecka zna takie przypadki.

> Ilekroc poznaje nowego chlopaka, to okazuje sie on pierdołowaty,

Coz za niefart.

> po tygodniu znajomości mówi mi, że sie biedak zakochał

Faktycznie, biedak.

> jak ja powiem, że pomarańcza jest fioletowa, to on zawsze i przytaknie....;/

Przytaknie - zle, zaprzeczy - awantura gotowa i wyklad na temat lepszej
      percepcji barw przez kobiety.

> Czy w Łodzi nie ma facetów z jajami??!!! Takich którzy wiedzą czego chcą a
      nie są pierdołami??!!!

Dopisz jeszcze "takich ktorzy sa soba".

> [...] nici z marzeń mojej mamy o wnukach....:P No, chyba że zostanę
      lesbą....ale to raczej nie wchodzi w gre....:P

A to dobre. Dowcip przedni. Czyli, ze jak bys zostala lesba to marzenia twojej
      mamy o wnukach by sie urzeczywistnily? Objasnij ten fenomen.

> Tak więc jestem ciekawa czy łódzcy "młodzi chłopcy" wyrośli na jakiejś
      trefnej glebie, czy to przez to bezrobocie rodzą sie jacyś nie teges ... (bez
      urazy oczywiście dla istniejących facetów z jajami)....

Pytanie kontrolne nasuwajace mi sie po analizie semantycznej tego zdania: ile
      masz lat, dziewczynko?

> FACET MUSI BYC FACETEM

No brawo, "tautologia na maxa"

> A NIE PLAYBOYEM Z PRZECENY

Co to znaczy?

> ALBO BABĄ Z BAŁUCKIEGO RYNKU!!!!

Prosze jasniej

> no a co do jaj to wszyscy wiedzą o co mi chodzi.....

Ja wlasnie nie wiem. Pokusisz sie o zdefiniowanie? Poki co to ja tu widze
      jakies ogolniki i sklonny jestem oskarzyc cie o populizm nawet.

> (bez rzadnych

zadnych
      • Gość: shadow Re: FACET MUSI BYĆ Z JAJAMI!!!!! IP: *.lodz.mm.pl 22.05.04, 21:56
        ogolnie rzecz biorac to faktycznie nie trafilam na normalnego faceta, a piszac
        w taki sposob na forum poprostu wyolbrzymiam niektore rzeczy i najzwyczajniej w
        swiecie sie zlewam z takich typkow...:) wiem ze to nie moralne, nie na miejscu
        itp...ale co ja na to poradze???
    • barracuda7110 Chodzi Ci o... 22.05.04, 02:00
      kolesi z charakterystyczną fryzurą, ubranych jakby właśnie skończyli jogging,
      szczerzących durne gęby z "tuningowanych" gruchotów??

Mało takich jest na mieście??!! Na oczy Ci coś padło??!!
    • uerbe ROTFL poranny (nic więcej, bo suszy) 22.05.04, 12:17
    • luki761 Re: FACET MUSI BYĆ Z JAJAMI!!!!! 22.05.04, 22:19
      Witaj !
      bardzo ciekawe too co piszesz !
      ale ja mam podobne odczucie, ale z pkt meskiego !
      spotkam się z obietą kilka razy, zaproszę na spacer, kawiarnia, miła dyskusja,
      ot tak bo lubię kobiety !
      no i potem zaczyna się histeria 1 SMS, telefony, majla, czemu się nie odzywam,
      czy się obraziłem, dlaczego je tak "bajerowałem", jaki miałem w tym cel ?
      a ja spokojnie odpowiadam, miło spędzić czas, porozmawiac, utrzymywać fajny,
      koleżenski kontakt,

a one, stęki, jeki...

zaczynają jakieś drobne kłamstewka.,..

a ja po prostu wolę towarzystwo kobiet, niż mężczyzn !

ale nie da rady, kilka spotkań, i dziewczyna już gotowa ! juz mysli, że Bóg wie
      co !

Niedawno rozmawiałem z taką jedną, i mimochodem wspomniałem, coś o wakacjach,
      że morze jakiś wyjazd nad morze w gronie znajomych, ot tak nieśmiało
      wspomniałem (a kobietę znam 2 miesiące, spotykaliśmy się 6-7 razy, mase majli),
      a ona mi na to, że SUPER, że najlepiej we dwoje jechać, ale może jeszcze lepiej
      jakbyśmy, gdzieś w czerwcu na weekend wyskoczyli !!!

no szok !

czy już nie można spokojnie spotykać sie z kobietami, czy one myślą, że już
      mężą znalazły !!!

dlatego zaczynam preferowac kobiety mające już partnerów, z którymi są
      szczęśliwe !
      • Gość: shadow Re: FACET MUSI BYĆ Z JAJAMI!!!!! IP: *.lodz.mm.pl 23.05.04, 15:52
        popieram to co piszesz o kobietach - bo prawda taka,ze dziewczyny czesto
        wyolbrzymiaja niektore rzeczy ( tak jak np ja ,tylko ze nie w sprawach damsko-
        meskich:) ) i mam podobny...nazwe to problem. no ale coz - trzeba uwazac na to
        co sie mowi a najlepiej nic nie mowic:) hehe, to sa oczywiscie zarty, ale teraz
        widac ze jednak kobiety i mezczyzni maja wiele ze soba wspolnego...ale kobiety
        i tak gora:P :>
    • aard Z cylku shadow: FIOLETOWA POMARAŃCZA 27.05.04, 09:45
      Fioletowa pomarańcza (fiutwork orange) - dziw natury będący w swej istocie
      skrzyżowaniem rośliny ze zwierzęciem, a konkretnie drzewka pomarańczowego z
      obitym na kwaśno jajem prosto od chłopa. Występuje wyłącznie w cieniu i
      charakteryzuje się silnikiem V650, a porywach nawet. Ma niezły ciąg, ale nie
      lepszy niż Agnieszka.
      Dotyka problemu, bo lubi.
      • Gość: Jest tu tego Re: Z cylku shadow: FIOLETOWA POMARAŃCZA IP: *.toya.net.pl 27.05.04, 21:51
        trochę:
        kiosk.onet.pl/art.html?NA=2&ITEM=1166415&KAT=239
        • gray siedzi we mnie klubuffka... to pewne... ;D [nul] 01.06.04, 14:51

• janior Re: FACET MUSI BYĆ Z JAJAMI!!!!! 31.05.04, 18:27
      Hehe, dobre... rozbawiło mnie. Masz dziewczyno talent, a pomarańcza jest
      fioletowa ;-) Przecież nawet Kopernik była kobietą... ;-)
    • eyemakk Re: FACET MUSI BYĆ Z JAJAMI!!!!! 01.06.04, 00:29
      Z pewnym typem dziewczyn jest problem.

Typem dziewczyn inteligentnych i atrakcyjnych, powiedzialbym.

Dziewczyna nieatrakcyjna i glupia zadowoli sie pijaczkiem, spolodzi z nim 13
      dzieci i umrze bez echa w wieku lat 42.

Dziewczyna atrakcyjna i glupia skonczy w agencji towarzyskiej, jako "puchar
      przechodni", czasem bedzie miala zycie calkiem normalne (o ile jest glupia tylko
      IQ, a nie charakterem i wyborami, ktorych dokonuje)

Dziewczyna nieatrakcyjna i madra bedzie pelna kompleksow, ale przy odrobinie
      szczescia i pracy nad soba znajdzie porzadnego faceta i bedzie z nim szczesliwa.

Natomiast dziewczyny atrakcyjne i inteligentne maja problemy. Gdyz wiekszosc
      facetow jest albo ciapa o golebim sercu, albo twardziel - gangster, kobieciarz,
      traktujacy dziewczyne jako dodatek do fury. dziewczyny A&I sa wiec w "kropce",
      nie do konca wiedzac co z zyciem zrobic. Czesc z nich oddaje sie w rece ciapy, a
      ja widzac taka pare puszczam pawia, na dodatek w spodniach cos mi twardnieje...
      acha, to nóż sie w kieszeni otworzył...
      Inna czesc dziewczyn ryzykuje zwiazek z "kozakiem", czaasem w nadzieji ze go
      zmieni, zawsze sie to nie udaje, no ale coz... po paru miesiacach, latach
      spedzonych z takimi typkami dziewczyna jest juz zupelnie inna, a konczy tak jak
      "atrakcyjna glupia".

Co wiec moge poradzic Cienistej kolezance? Nie dac sie zwiesc ciapom i kozakom.
      Jedno i drugie zostawic innym dziewczynom. Ciapy sa stworzone dla dziewczyn
      nieatrakcyjnych a madrych, kozaki dla atrakcyjnych niemadrych. Wtedy uzupelniaja
      sie wzajemnie. Wsrod facetow jest bowiem jeszcze jeden typ, posiadajacy dobre
      cechy z ciapy i z kozaka.

I jeszcze jedno: jak jestes atrakcyjna, masz ladna buzie i figure, to sie nie
      dziw, ze sie faceci zakochuja. Problem w tym, by facet nie glupial przez to,
      trzymal uczucie na wodzy, nie przyjmowal na siebie roli pantoflarza. Ja wiem,
      dziewczynom takim jak Ty potrzebny jest ktos, kto bedzie imponowal. Sila
      (glownie umyslu choc nie tylko), charakterem, stylem bycia, wiedza i pewnie
      wieloma innymi rzeczami. Po czym takiego poznac... chm... mysle ze jak na
      takiego trafisz, to bedziesz wiedziec ze to on. Nie po tygodniu znajomosci, lecz
      albo od razu, albo po paru miesiacach, gdy znajomosc "sie dotrze".

W tej kwestii nie ma regul. I cale szczescie.

pozdr.
      • ab84 calkiem mądrze napisane... (bt) 01.06.04, 00:31
    • Gość: malka Re: FACET MUSI BYĆ Z JAJAMI!!!!! IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 08:36
      Mężczyźni poczuli się urażeni? anyway, ja się zgadzam. Dziewczyny też są fajne;-
      ) [są miasteczka-wsie gdzie i faceci, believe me].

Nie wiem co tu jest śmiesznego. Sorry janior.
      • Gość: eyemakk Re: FACET MUSI BYĆ Z JAJAMI!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 12:17
        O, Łowicz... tak, z Łowicza poznalem kiedys fajna dziewczyne. tzn ładną i
        inteligentną; nawet bardzo ładną i bardzo inteligentną. chce studiować
        psychologie... co z tego, skoro już teraz, w wieku lat szesnastu, jest przez
        otoczenie widziana jako "gwiazda" i sama tez sie tak postrzega. To, co sie
        dzieje z ludzmi, ktorzy popadna w gwiazdorstwo, widac najlepiej na przykladzie
        Realu Madryt.

Totalny upadek, na ktory oczywiscie potrzeba czasu.

Dziewcze to, z jednej strony otoczone tlumem wielbicieli "kolegow, jak sama ich
        nazywa", z drugiej za wszelka cene chcaca zostac modelką (w mysl zasady: jak sie
        tylu facetom podobam, to i jako modelka osiagne sukces) - no wiec ja tej
        dziewczynie dobrej przyszlosci nie wroze. Gwiazdorstwo niszczy psychike, zarowno
        u facetow jak i u dziewczyn. A procz tego - prowokuje innych ludzi, a w raz z
        nimi, zdarzenia. Niezbyt mile zdarzenia.

...
    • pijaw czy to jest specyfikacja do tego postu? 01.06.04, 09:08
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=13060705
      nieczytałem całości, ale wygląda jak szczegółowe wytyczne do powyższego linku...
    • yaa Re: FACET MUSI BYĆ Z JAJAMI!!!!! 01.06.04, 09:32
      Moja koleżanka (z tych, jak pisze eyemakk, ładnych i mądrych) twierdzi, że
      wszyscy fajni, wartościowi itp. faceci są już zajęci.
      Zgadzam się z tym w pełni - yaa jestem tego najlepszym dowodem ;-))
      Pozdrawiam
      Yaa
      PS. Posłużę się cytatem - Lubię grzesszyć - ale żeby od razu skromnością ???
      • Gość: eyemakk Re: FACET MUSI BYĆ Z JAJAMI!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 12:24
        o Yaaa, w pelni sie zgadzam. Problem zajetosci to temat na podobny wyklad, jaki
        juz na tym watku zrobilem. I to oczywiscie dziala w obie strony - ladne i
        inteligentne dziewczyny tez sa przewaznie zajete. Tym latwiej im, ze facet to
        musi walczyc, kotlowac sie itp by jakas do siebie przekonac, za to dziewczyna -
        tylko gdzies wyjdzie i juz sie adorator trafia.

Oczywiscie wielki plus dla tych, ktore ani takiego adoratora od razu nie
        zbywaja, ani od razu sie w takim nie zakochuja. Trza dac szanse, ale z rezerwa.

PS. cytat piekny. Juz laduje na moim gg :)
        • aard Eyemakk się zakochał!! 01.06.04, 14:41
          Gość portalu: eyemakk napisał(a):

> PS. cytat piekny. Juz laduje na moim gg :)
          Eyemakku, ten cytat (z Maginiac) Szprotka ma w sygnaturce od co najmniej dwóch
          tygodni ;-)
          Dzierżbór gratuluję spostrzegawczości
          • Gość: eyemakk Re: Eyemakk się zakochał!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.04, 00:16
            za duzo obrabiam foruf by sprawdzac sygnaturki. dziwne, zem nie trafil. a moze
            trafilem ale nie przeczytalem? a zem zakochal sie? w kim, czym? moze tak, moze nie?
            • aard Re: Eyemakk się zakochał!! 02.06.04, 11:20
              Gość portalu: eyemakk napisał(a):

> za duzo obrabiam foruf by sprawdzac sygnaturki.
              A widzisz, a tymczasem w sygnatoorkah prawdy fszechśfiata sobie drzemią :-)

> a zem zakochal sie? w kim, czym? moze tak, moze
              > nie?

Nie wiem w kim, ale gratuluje, bo boojash w obłokach aż miło :-)

Dzierzbór obłok lewy obłok prawy!
            • Gość: shadow Re: Eyemakk się zakochał!! IP: *.lodz.mm.pl 03.06.04, 18:48
              człowieku - mądre Ty rzeczy piszesz, naprawdę;)
              • eyemakk Re: Eyemakk się zakochał!!<- a to kto wymyslil? 03.06.04, 22:19
                Milo mi slyszec, ze Twoim zdaniem madre rzeczy pisze.

Zwlaszcza ze moja madrosc wynika jedynie z obserwacji. im wiecej obserwuje, tym
                wiecej beznadziejnosci widze w poczynaniach ludzi. błąd goni błąd, moznaby rzec.
                i o ile wiekszosc ludzi uczy sie na bledach - ja oczywiscie tez, ale moim
                pierwszorzednym polem nauczania jest obserwacja

obserwuj wiec swiat, obserwuj ludzkie zachowania, a nawet zdarzenia pozornie
                losowe. wielu ciekawych rzeczy mozna sie dowiedziec i do b. ciekawych wnioskow
                dojsc:)

pozdrawiam :)
    • aric Re: FACET MUSI BYĆ Z JAJAMI!!!!! 01.06.04, 15:51
      To ilu ty juz facetom złamałas serce??
      Trzydziestu pieciu padło czy więcej??
      Biedacy, ale nie martw się o nich, oni się podniosą z tej twardej gleby, a jaja
      im z czasem wyroną. Moja propozycja: zacznij się martwic o siebie. Ja ci juz
      wspólczuje.:)))
      • Gość: shadow Re: FACET MUSI BYĆ Z JAJAMI!!!!! IP: *.lodz.mm.pl 03.06.04, 18:49
        co ja na to poradze, ze czasem facet by sie przydal?!;)
    • hanya Ameryki nie odkryłaś :) 03.06.04, 22:29
      a dochodzę do takiego wniosku
      po dłuższym zastanowieniu się ;)
      pozdrawiam, hanya
    • szprota sama nie wiem, kto lepiej podsumował dyskusję: 04.06.04, 18:56
      Przebrzydłe Eyemaczysko czy nasza Hanya kochana:)
      (lubię ten wątek, bo zgadzam się z przedmówczynią) (poza tym, jak
      czytam "Shadow", to słyszę ten jedyny w swym rodzaju klang)

(a sig esp.4IMC)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka