Gość: ap IP: *.play-internet.pl 27.11.11, 14:26 podkrakowskim Izdebniku.... no to wiadomo do czego równa Łódź, będzie miastem Panderoz i innych mordowni dla pijanego gó...arstwa i blachar hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oooooolee Puścili gaz, przyjechała policja - otwarcie Pom... IP: *.toya.net.pl 27.11.11, 14:36 smutne ,miastoŁodz umiera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oz Puścili gaz, przyjechała policja - otwarcie Pom... IP: *.zdnet.com.pl 27.11.11, 14:45 Nie ma to jak duuuużo duuużo slajdów... i wiięęecej więcej pieniędzy za reklamy :) kutasy z gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
opozycyjnykoalicjant kolejna mordownia 27.11.11, 14:46 widzę, że karków w ujebanych adidasach i sweterkach w paski z minionych trzech sezonów nie brakowało ;] ciekawe czy pomarańczarze wytrzymają dłużej niż viva, heaven, mirage i inne dziadowskie kluby, które mieściły się w tej meliniarskiej okolicy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebastian Re: kolejna mordownia IP: *.dynamic.chello.pl 27.11.11, 15:09 akurat co do heaven to nie można nic złego powiedzieć, zawsze tam było bezpiecznie, a jak zgubiłem telefon to jakiś imprezowicz, który mnie widział oddał go, za co dostał browarka. Na heaven nie można było narzekać pod względem kultury. Ochrona szybko reagowała i nie robiła popisu tylko profesjonalnie takich wyprowadzała do kanciapy na wyjaśnienia. W artykule pisało coś o wykupieniu loży, że to konieczne, był ktoś ? Czy trzeba ją wykupić czy można ? ile osób pomieści ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orange Re: kolejna mordownia IP: 172.25.254.* 27.11.11, 15:15 Jak nie wykupisz, to nie usiądziesz. Barmanki wyganiają. Loże są mniejsze i większe. Mniejsza do dwie małe kanapy na cztery, może pięć osób. W większej może zmieści się z sześć, czyli wychodzi 10 zł na osobę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: kolejna mordownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.11, 17:21 ale lipa. typowy wiejski klub. "duże","największe" dyskoteki maja to do siebie ze zawsze przyjezdza do nich masa ludzi z prowincji o wątpliwej kulturze. to niestety obiektywny fakt. sam pochodzę z malej miejscowosci ale nie lubie tych "największych" dyskotek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Puścili gaz, przyjechała policja - otwarcie P IP: *.toya.net.pl 27.11.11, 15:18 To Ty mieszkaniec Łodzi jesteś wieśniakiem. Oczywiście wieśniakiem mentalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabati artykul na zamowienie? IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.11, 17:22 moze reporter gra w tej samej druzynie co tamta grupa? :D z tego co widze, to raczej sukces, a nie wpadka. przeciez nie wpusili tej grupy, wiec zabezpieczenia trzeba uznac za skuteczne. zdaniem autora artykulu, 120 kamer to jakies roboty, co bija huliganow? :D:D:D:D a moze kamery sluza do odstraszania? :D:D:D swoja droga jeszcze tu sie popisal: "trafił do szpitala im. WAM" LOL:D to jakis praktykant pisal? :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: artykul na zamowienie? IP: *.4web.pl 27.11.11, 17:24 a co jest błędnego w "trafił do szpitala im.WAM"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: artykul na zamowienie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.11, 17:40 To zadziwiające, jak jednemu z drugim lampka się nie zapala i nawet Google'a nie użyje... Odpowiedz Link Zgłoś
dalton78 Re: artykul na zamowienie? 27.11.11, 20:13 to samo co cały poziom GWŁ zdjęcie 1=26, 2=27 ... 25=50 żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: artykul na zamowienie? IP: *.4web.pl 27.11.11, 21:31 no a konkretnie? Odpowiedz Link Zgłoś
aphex Re: artykul na zamowienie? 27.11.11, 18:47 Gość portalu: sabati napisał(a): > swoja droga jeszcze tu sie popisal: "trafił do szpitala im. WAM" > LOL:D to jakis praktykant pisal? :D:D:D No i co tu jest nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Re: artykul na zamowienie? IP: *.toya.net.pl 27.11.11, 22:12 Ten szpital od paru lat tak się właśnie nazywa... Najpierw poczytaj, potem się rzucaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmk Re: artykul na zamowienie? IP: *.lodz.msk.pl 28.11.11, 19:17 Zanim zaczniesz tak strasznie się wyśmiewać z głupoty innych sprawdź o czym piszesz, bo może się okazać, że to wcale nie oni wykazali się głupotą... WAM nie istnieje od 2003 roku. Więc nie ma "Szpitala WAM". Jest za to "Szpital im. WAM" a dokładniej "Uniwersytecki Szpital Kliniczny im. Wojskowej Akademii Medycznej - Centralny Szpital Weteranów". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Puścili gaz, przyjechała policja - otwarcie Pom... IP: *.toya.net.pl 27.11.11, 15:20 Artykuł, widać pisany subiektywnie a nie obiektywnie !!!! ... tyle do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Niestety, ale polska dyskoteka = mordownia IP: 93.189.2.* 27.11.11, 15:24 Do takich lokali, przychodzi najczęściej gÓwniarstowo dla którego "zabawa", polega na schlaniu lub naćpaniu i rozpętaniu jakieś zadymy. Omijam szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzeciwniczkaRudej [...] IP: *.pai.net.pl 27.11.11, 15:26 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qba Puścili gaz, przyjechała policja... IP: *.toya.net.pl 27.11.11, 15:30 Artykuł mocno stronniczy i mocno nieprawdziwy. Nikt w środku gazu nie puścił - akurat tam było bezpiecznie i obyło się bez awantur. Przed wejściem do Klubu ktoś wystrzelił gazem, ale biorąc pod uwagę, że u konkurencji były tej nocy podobno pustki, można się było tego spodziewać, że ktoś będzie chciał zepsuć imprezę otwarcia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Puścili gaz, przyjechała policja... IP: 172.25.254.* 27.11.11, 15:33 Byłeś tam czy tylko słyszałeś? Bo ja byłem na sali, gdzie się tańczy i jakoś ten gaz "z zewnątrz" poczułem i wyszedłem z klubu tak samo moi znajomi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qba Re: Puścili gaz, przyjechała policja... IP: *.toya.net.pl 27.11.11, 15:50 Byłem. Wiem, że było czuć ale to przez wentylację której wylot jest na górze. Chodzi mi o to, że nikt do lokalu nie wniósł gazu, a to co się rozniosło, to z zewnątrz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Puścili gaz, przyjechała policja... IP: *.toya.net.pl 27.11.11, 16:06 skoro z zewnątrz - lokal nie jest bezpieczny tak samo jakby ktoś wniósł gaz do środka. PR tego lokalu ma pełne ręce roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Puścili gaz, przyjechała policja... IP: 172.25.254.* 27.11.11, 16:19 Ale artykuł nie mówi, że ktoś wniósł gaz do środka, tylko że gaz było w środku czuć. I to jest akurat prawda. A to że każdy będzie miał inne zdanie to jasna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Puścili gaz, przyjechała policja - otwarcie Pom... IP: *.toya.net.pl 27.11.11, 16:08 Powiem tak Nie wiem kto pisał ten artykuł ale klub naprawdę super,ludzie mimo tego incydentu bawili się do 5 nad ranem na sali głównej a na exclusive nawet do 6! Szkoda,że fotograf nie ujął pełnego klubu gdy impreza się rozkręciła tylko sam początek gdy ludzie dopiero zaczęli wchodzić. Jeżeli ktoś już na początku był,źle nastawiony to niestety nie klubu wina. Zapraszam na fan page_Pomarańczy na Facebooku,tam ludzie całkiem inaczej ocenili Pomarańcze i ja się do nich dopisuje.!! Wiarygodność tego artykułu zostawia wiele do życzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyle Re: Puścili gaz, przyjechała policja - otwarcie P IP: 172.25.254.* 27.11.11, 16:18 Jakoś opinie na forum są inne niż Twoja. A ludzie w Łodzi (a raczej podłódzkich wiosek) nie mają zbyt wysokich wymagań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Puścili gaz, przyjechała policja - otwarcie P IP: *.193.160.9.tvsat364.lodz.pl 27.11.11, 16:30 Nie neguję, że wielu osobom mogło się podobać, bo bywalcy dyskotek uwielbiają dresiarskie klimaty. To ich świat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też Magda Re: Puścili gaz, przyjechała policja - otwarcie P IP: 213.241.122.* 27.11.11, 16:30 To spróbuj na facebooku pomarańczy napisać jakąś niepochlebna dla nich opinię, zostanie usunięta max w ciągu 10 minut. I nie chodzi mi tu o wpisy z wulgaryzmami itp. Napisz ,że brudno, że muzyka do kitu, że towarzystwo jak z OSP , albo cokolwiek innego co im delikatnie chociaż psuje wizerunek dyskoteki marzeń i masz bana na bank. Oszuści i tyle. Sprawdzie sami jeśli nie wierzycie. Pomarańcza O-SZ-U-Ś-C-I !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też Magda Re: Puścili gaz, przyjechała policja - otwarcie P IP: 213.241.122.* 27.11.11, 17:23 To spróbuj na facebooku pomarańczy napisać jakąś niepochlebna dla nich opinię, zostanie usunięta max w ciągu 10 minut. I nie chodzi mi tu o wpisy z wulgaryzmami itp. Napisz ,że brudno, że muzyka do kitu, że towarzystwo jak z OSP , albo cokolwiek innego co im delikatnie chociaż psuje wizerunek dyskoteki marzeń i masz bana na bank. Oszuści i tyle. Sprawdzie sami jeśli nie wierzycie. Pomarańcza O-SZ-U-Ś-C-I !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Skóra, fura i komóra IP: *.tvsat364.lodz.pl 27.11.11, 16:15 Byłem i potwierdzam, że kolejna oaza dla dresiarstwa i łatwych panienek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyżul Kolejna zdresiała żulernia IP: *.play-internet.pl 27.11.11, 17:10 i jej typowa klientela? Jakoś mnie sensacyjne otwarcie tego przybytku nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Selekcja i gaz IP: *.devs.futuro.pl 27.11.11, 17:26 Mnie słową selekcja połączona z gazem kojarzy się niestety z obozem koncentracyjnym i komorami gazowymi. Czy taka opinię ma mieć nowa łódzka tancbuda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xee Re: Selekcja i gaz IP: *.toya.net.pl 27.11.11, 22:18 Skoro można tam wszędzie palić, to jest to istna komora gazowa, ale co kto lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VacosLocos Puścili gaz, przyjechała policja - wyraz swoja opi IP: *.toya.net.pl 27.11.11, 17:38 Zapraszam www.facebook.com/orangelodz Napisz co myslisz bo na oficjanej stronie skasuja Twoje komentarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Puścili gaz, przyjechała policja - otwarcie Pom... IP: *.4web.pl 27.11.11, 17:39 jak czytam wypowiedzi na fanpage-u pomarańczy na facebboku to odnoszę wrażenie, że osoba odpowiedzialna za ten fanpage to mentalnie taka sama dresiarnia, tudzież białe kozaczki jak większość zachwyconych tym klubem bywalców, podobny styl wypowiedzi i podobne błedy stylistyczne w pisowni Odpowiedz Link Zgłoś
obywatel_piszczyk Czekając na sobotę hehehehehehe 27.11.11, 18:12 www.youtube.com/watch?v=CsRbh4i6kgk&feature=relmfu Z prawej strony jest reszta zwiastunów, dokumentu: "Czekając na sobotę". Odpowiedz Link Zgłoś
obywatel_piszczyk Re: Czekając na sobotę hehehehehehe 27.11.11, 18:17 Najlepszy:) www.youtube.com/watch?v=ICLN9VoIeL0&feature=relmfu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Super Puścili gaz, przyjechała policja - otwarcie Pom... IP: *.toya.net.pl 27.11.11, 18:22 Co z was za idioci- telefon managera milczy bo pewnie w koncu odsypia, nie wyobrazacie sobie jak wygladaly ostatnie dni przed otwarciem klubu a manager caly czas tam byl. Co do gazu- nie da sie ludzi caaaalych przeszperać przed wejsciem a teraz produkują takie rzeczy w tak niewielkich rozmiarach ze szkoda gadac. Poza tym gaz szybko zostal wywietrzony ( po ok 15 min) bo wlaczono bardzo mocno nawiewy z klimatyzacji. I chyba dobrze ze w razie jakichkolwiek incydentow ochrona wzywa policje a nie sama " wykonuje wyroki " jak to bywalo w Heaven ? Myślcie ludzie !! Są 4 sale jak sie komus muzyka nie podoba na jednej to nie wierze ze nie spodoba sie na ktorejs z pozostalych a skoro tak jest to znaczy ze ten ktos po prostu w ogole nie nadaje sie na imprezy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Pomarańcza - beznadziejna tancbuda IP: *.toya.net.pl 27.11.11, 18:33 Leniwe barmanki chamsko reagujace gdy im sie zwróci uwagę, dresiarnia w ilości proporcjonalnie wiekszej bo klub wiekszy, nie dajaca sobie rady ochrona, drożyzna i jeszcze ten gaz. Byłam 2 razy - pierwszy i ostatni. Goraco wszystkim ODRADZAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alias Re: Pomarańcza - beznadziejna tancbuda IP: *.welnowiec.net 27.11.11, 19:30 pokaż mi choćby jedno zdjęcie, gdzie widać kogoś w dresie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Re: Pomarańcza - beznadziejna tancbuda IP: *.toya.net.pl 27.11.11, 20:11 Trzeba było przyjść - wtedy nie miałbyś watpliwosci. zdjęcia nie oddaja tego co sie działo w srodku. Były chyba robione na samym poczatku kiedy w klubie było jeszcze mało ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łukasz Puścili gaz, przyjechała policja - otwarcie Pom... IP: *.1.pl 27.11.11, 20:40 30 karków chciało zrobić wjazd na imprezę i zostali spacyfikowani przez ochronę gazem łzawiącym...cała prawda o Piotrkowskiej nocą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita ochrona itd. IP: *.toya.net.pl 27.11.11, 21:00 Przeczytalam kilka komentarzy i tak sie zastanawiam czyja to wina, ze ktos popsuje impreze ?. Ktos ma pretensje do ochrony, ze stanela na drodze 30 karkow, ktorzy jeszcze nie tak dawno demolowali Elektrownie, Lordis, i wczesniejsze kluby jak Kabaret i w sytuacji gdy chlopcy zostali obrzuceni kamieniami, butelkami uzyli gazu ? Przeciez wszyscy w Lodzi wiedza czyja to grupa probowala wedrzec sie do Pomaranczy. Wyobrazacie sobie gdyby kolesie od pana, ktory przyjechal z balkanow i pana, ktory jest spod lodzi wtragnela do srodka? Bylam przerazona i modlilam sie zeby chlopcy z ochrony sobie poradzili, bo az kipial od tamtych mefedron.Mam nadzieje, ze tych bandytow teraz kamery wylapia kazdego po kolei i poniosa w koncu odpowiedzialnosc bo znowu ktos dostanie nozem. To nie wina klubu, ze w Lodzi bandyci chodza bezkarnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtb Puścili gaz, przyjechała policja - otwarcie Pom... IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.11, 21:21 Ciekawe ile dostala gazetka za taki opis kasy :D "fotograf" zmyl sie z klubu jak widac po zdjeciach ok 23...pewnie opisujacy impreze podobnie. Bylem tam od 15 i mimo podejrzen ze opozni sie otwarcie bardziej ludzie potrafili ogarnac wszystko i bylo dobrze co do gazu itd to nie jest wina klubu, ze Lodz nie jest miastem ktore zasluguje na miano najbezpieczniejszego zakatku Europy i tak: na glownej sali gralo 2 djow a wiekszosc jeden i nie byla to "lupanka" chyba ze autor lubuje sie w kawalkach kalwi i remi . oswietlenie robilo wrazenie i bylo dobrze obslugiwane jak na taka nerwowa atmosfere otwarcia. Dresiarni nie bylo bo jakos nie mialem problemow z ludzmi ktorzy bez problemow przepuszczali jak sie z piwkiem przechodzilo miedzy salami wszystkimi czesto. Tych co lubia nowoczesnie wygladajacy klub polecam.Dobra muzyke rowniez bo dje robili swoje. najlepsza ocena moim zdaniem to sala "vip: A celebryci nie chodza do duzych klubow tylko do mniejszych jesli autor sie jak widac nie orientuje ani na muzyce ani na niczym. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patriota Do rannego ochroniarza i jego oprawcy. IP: *.toya.net.pl 27.11.11, 21:29 Trzymaj sie kolego abys wyzdrowial i szybko wyszedl ze szpitala ! W konu przyjdzie czas na ta gnide ktora sie tak panoszy po Polskiej ziemi !!! Бaндит! Овo није Србијa, тo је Пoљcкoј! (Bandit ! Owo nije Srbija, to je Polskoj !) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolunio Re: Do rannego ochroniarza i jego oprawcy. IP: *.toya.net.pl 27.11.11, 21:45 Przylaczam sie !! stoje na bramce w innym klubie i szanuje robote swoich kolegow a ten obcy smiec nie ma zasad. Co do rannego ochroniarza, to trzymaj sie chlopaku wyzdrowiej, wylaz ze szpitala, cala bramkarska Lodz jest z Toba - a tych bramkarzy co trzymaja z grubasem w koncu pogonimy .....na balkany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thor Re: Do rannego ochroniarza i jego oprawcy. IP: *.toya.net.pl 27.11.11, 21:48 A ja powiem tylko tyle: "Nie macie zasad na ulicy, CH... wam w D... nożownicy !!!! " Trzymaj sie kolezko - wracaj do zdrowia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geo Re: Do rannego ochroniarza i jego oprawcy. IP: *.odrioo.com 28.11.11, 01:29 Długo tak będziesz sam ze sobą gadał? Dziwnym trafem, większość zachwalających jest z toya.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Re: Do rannego ochroniarza i jego oprawcy. IP: *.toya.net.pl 28.11.11, 11:06 Bo ranny bramkarz jest z Limanki kmiocie, a tu mamy toye. I nikt nie zachwala tylko wspieramy kolezke. Jak tego nie rozumiesz to sie wypowiadaj leszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aku ku Puścili gaz, przyjechała policja - otwarcie Pom... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.11, 22:59 Jak ktoś coś fajnego chce zrobić,,TO GO ZJEBIA JAK BURĄ SUKĘ. Pokaż co ty zrobiłes a pwiem ci kim jesteś,,ale znajac tych "pismaków-marudów" poza marudzeniem nic nie umieją i nic nie zrobili...JESTEM ZA POMARAŃCZĄ,,ELEKTROWNIA I INNYMI,,COŚ JEST A NIE SZARO,BURO I PONURO!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzurnalistka Puścili gaz, przyjechała policja - otwarcie Pom... IP: *.toya.net.pl 28.11.11, 00:08 Fajny felieton. Uśmiałam się. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystian Zamiast pietnowac bandytow.... IP: *.toya.net.pl 28.11.11, 00:20 ... to gazeta wyzywa sie na klubie. Przeciez to bandyci zepsuli zabawe, bo zaatakowali ochrone, ktora musiala uzyc gazu. Bramka nie zrobila tego dla zabawy tylko po to by nie dopuscic, by ci bandyci wdarli sie do srodka klubu. Gazeta zarzuca, ze byl gaz i policja. Skoro byl klub zaatakowany przez 30 bandytow to kogo mieli wezwac? gazete wyborcza? Troche obiektywizmu - pietnujcie bandytow a nie ochrone i klub. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bienchen Re: Zamiast pietnowac bandytow.... IP: *.lodz.mm.pl 28.11.11, 00:47 Brawo! Lepiej bym tego nie ujęła :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3 Re: Zamiast pietnowac bandytow.... IP: *.duomenucentras.lt 28.11.11, 01:38 No bylem na tym niby otwarciu. hmm , zadyma mnie minęła ale tak sobie czytam te artykuły tutaj i sie zastanawiam co w tym lokalu kosztowało niby te 7 baniek? Te pare plastikowych kanap i troche tandetnych światełek to chyba nie. Trąca to jakimś wałkiem pralniczym chyba -bo jesli to prawda że tyle wydali (w co nie wierze) to sie to hewen2 nigdy nie zwróci. Buractwa też opór niestety. Barmanki i hostessy fajne tylko , reszta syf ten sam co w heaven a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaDDoG Obiektywizm Gazety Wyborczej IP: *.dynamic.chello.pl 28.11.11, 05:13 Oto cała Gazeta Wyborcza! Zakłamanie, mydlenie oczu i chwalenie "swojego". Mam nadzieję że ludzie w końcu zaczną podpalać wasze siedziby, tak jak niszczą i palą własność jednej równie obiektywnej, ogólnopolskiej stacji telewizyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Podobno to nie był gaz IP: *.4web.pl 28.11.11, 06:51 tylko gruby z selekcji tak się napinał, że się spierdział Odpowiedz Link Zgłoś