Dodaj do ulubionych

Kropiwnicki: "Ktoś nazwie mnie rasistą? Wytoczę...

• Gość: bob Re: Kropiwnicki: "Ktoś nazwie mnie rasistą? Wytoc IP: *.toya.net.pl 21.12.11, 20:18
      > John jest czarny a Jerzy jest biały (te określenia nie oddają jednak wiernie ba
      > rwy skóry). Przy tym John jest przyjemniejszy i sympatyczniejszy od Jerzego, a
      > ja też nie jestem rasistą. Wiec o co chodzi?

Chodzi o to że John GOD SON jest synem bożym więc Bóg jest czarny a Jeż Jerzy Kropiwnicki jest biały więc nie jest synem bożym więc czuje się oszukany i się zdenerwował
    • Gość: piotr_bog50 Kropiwnicki: "Ktoś nazwie mnie rasistą? Wytoczę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.11, 21:05
      Nazwać Kropiwnickiego rasistą, to by było zbyt łagodne...
    • Gość: WYBORCA Kropiwnicki: "Ktoś nazwie mnie rasistą? Wytoczę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.11, 21:43
      PANIE KROPIWNICKI NIE ZAWRACAJ NAM GŁOWY.MIAŁ PAN W POLITYCE JUŻ SWOJE 5 MINUT-DO WIDZENIA.
    • Gość: bolek Kropiwnicki: "Ktoś nazwie mnie rasistą? Wytoczę... IP: *.toya.net.pl 21.12.11, 21:44
      kropa. takiego trójlicowca nie widziałem.... mówi co innego, robi inaczej, a myśli zupełnie po innemu... pozdro dla byłego wodza i zaprzyjaźnionego Jzra...
    • Gość: łodzianin niesmaczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.11, 00:09
      No cóż, ja uważam, że tak uwaga pana Kropiwnickiego pod adresem posła Godsona, jak i jego dzisiejsze groźby o wytaczaniu procesów, są po prostu niesmaczne. Nie zaskakuje mnie to. Pan Kropiwnicki nigdy nie wydawał mi się człowiekiem, najdelikatniej mówiąc, przesadnie taktownym, a te jego zachowania to wrażenie ugruntowują. Pan Kropiwnicki chyba zapomina, że jest wolność słowa, która pozwala ludziom ocenić, iż sprowadzenie dorobku innej osoby do wynikającego wyłącznie z koloru skóry jest nie tylko ordynarne, ale i rasistowskie. Uwaga ta dotyczy wypowiedzi, a nie samego Kropiwnickiego. Nie wiem, czy jest on rasistą, ale z pewnością jego nietaktowna uwaga odnosząca się do Godsona nie wypływała z dobrze wpojonych zasad równościowych. Typowo katolicka "miłość bliźniego" u pana Kropiwnickiego ujawniła się w tej wypowiedzi w całej pełni.
    • Gość: ŁDZ A gdzie czapka? IP: *.toya.net.pl 22.12.11, 00:20
      Mógł Godson nosić czapkę to by się Kropa nie przyczepił. ;)
    • Gość: art Kropiwnicki: "Ktoś nazwie mnie rasistą? Wytoczę... IP: *.toya.net.pl 22.12.11, 01:23
      smutny jełop
      • Gość: gosc Re: Kropiwnicki: "Ktoś nazwie mnie rasistą? Wytoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.11, 18:22
        Wcale nie wątpię ,przy takich układach w łódzkich sądach i w prokuratrze , nie wątpię Panie były Prezydencie ,że mówi Pan prawdę . A przykład? Sprawa Tomaszewskiego iChądzyńskiego o wzięcie kasy na wybory dla Pana , pięknie skręcona .
        • Gość: gosc nie tylko sprawa Tomaszewskiego i Chądzia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.12.11, 21:23
          wiele spraw w sądach dot.urzędasów Kropy zostało ukręconych
          • presse123 Jerzemu nerwy puszczają 22.12.11, 22:06
            7 lat straconych lat na stołku prezydenckim. Pięknie zadłużone miasto i marne rezultaty doradztwa w narodowym skarbcu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka