mineyko 22.12.11, 19:33 Mało tego, bo jeszcze dodał, że był molestowany. I za to nie był specjalnie wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anita Świadek potwierdził: - Dawałem łapówki szefom MPK IP: *.toya.net.pl 22.12.11, 19:33 W tej firmie był nie tylko Zarząd ale i Rada Nadzorcza....?? Nie wiedziała co się dzieje w firmie...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasazer Świadek potwierdził: - Dawałem łapówki szefom MPK IP: *.toya.net.pl 22.12.11, 20:31 forsa poszła na super prymitywne identyfikatory dla prymitywnych kanarów hiii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rf Re: Świadek potwierdził: - Dawałem łapówki szefom IP: *.toya.net.pl 22.12.11, 21:09 Gość portalu: pasazer napisał(a): > forsa poszła na super prymitywne identyfikatory dla prymitywnych kanarów h > iii A takich prymitywów jak ty to kto finansuje? Pewnie jakaś renta albo zasiłek, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_46 Re: Świadek potwierdził: - Dawałem łapówki szefom 23.12.11, 03:23 Gość portalu: rf napisał(a): > Gość portalu: pasazer napisał(a): > > > forsa poszła na super prymitywne identyfikatory dla prymitywnych kanarów > h > > iii > > A takich prymitywów jak ty to kto finansuje? Pewnie jakaś renta albo zasiłek, n > ie? *** Niesamowite, kanar się odezwał, i nawet pisać potrafi, nie wierzę, ilu Was złożyło swoje siły na napisanie tego zdania??? Teraz spoceni odpoczywają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krowa46 Re: Świadek potwierdził: - Dawałem łapówki szefom IP: *.toya.net.pl 23.12.11, 08:32 > *** Niesamowite, kanar się odezwał, i nawet pisać potrafi, nie wierzę, ilu Was > złożyło swoje siły na napisanie tego zdania??? No no, nie ma to jak krytyka pisania od kogoś, kto sam pisać nie umie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oooo Świadek potwierdził: - Dawałem łapówki szefom MPK IP: *.toya.net.pl 22.12.11, 21:51 szmaty i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sexy Świadek potwierdził: - Dawałem łapówki szefom MPK IP: *.toya.net.pl 22.12.11, 23:28 uprawiajmy sex w mpk Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_46 Świadek potwierdził: - Dawałem łapówki szefom MPK 23.12.11, 03:27 Ciekawa jest wypowiedź świadka, powiedział że dał łapówkę ale nie powiedział czy ktoś ją wziął. Zastanawiającym jest fakt, że suma 190 000 zł jest dziwną sumą, nierówną, wydawać by się mogło, że było 200 000 ale 10 000 świadek "zabezpieczył" na inne potrzeby. Co sędzia na to? Odpowiedz Link Zgłoś
terleo Świadek potwierdził: - Dawałem łapówki szefom MPK 23.12.11, 08:12 Jeśli dawał wszystkim szefom,. . . to głęboko *ludzki człowiek*. V. Dynger von Mensch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przeźroczysta A co nadzór spółki i Włodek z Jurkiem? IP: *.63.137.174.ip.caratnetworks.com 23.12.11, 08:26 to oni wepchneli krakusów na stanowiska a caly zarząd rada nadzorcza? Za co oni wszyscy brali wynagrodzenia, premie itd? ZGROMADZENIE WSPÓLNIKÓW: Funkcję Zgromadzenia Wspólników Miejskiego Przedsiębiorstwa Komunikacyjnego - Łódź Spółka z o.o. pełni Prezydent Miasta Łodzi. Rada Nadzorcza MPK-Łódź Spółka z o.o. na posiedzeniu w dniu 7 lipca 2008 roku podjęła uchwały w sprawie wyboru Przewodniczącego i Wiceprzewodniczącego Rady Nadzorczej Przewodniczącą Rady została Pani Grażyna Korasiewicz, a Wiceprzewodniczącym Pan Włodzimierz Leon Janiak. RADA NADZORCZA: Grażyna Korasiewicz - Przewodnicząca Rady, Włodzimierz Leon Janiak - Wiceprzewodniczący Rady. Członkowie Rady: Władysław Bigos Janusz Czyżewski Witold Szczęsny Gerlicz Andrzej Grzegorczyk Jarosław Malec ZARZĄD: Krzysztof Wąsowicz - Prezes Zarządu Radosław Podogrocki - Wiceprezes Zarządu PROKURENCI: Tadeusz Kurek - Prokura Samoistna Gdzie są ci wszyscy ludzie obecnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Świadek potwierdził: - Dawałem łapówki szefom MPK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.11, 20:29 Zarząd jak i rada nadzorcza powinni iść do pierdla. Odpowiedz Link Zgłoś