Dodaj do ulubionych

Berger chce od miejskiej spółki 20 tys. zł. Za ...

16.02.12, 15:34
dobra walkę przy korycie zawsze fajnie zobaczyć :) a łodzianie utrzymują spółeczki dla spadochroniarzy ...

bogate miasto ...
Obserwuj wątek
    • Gość: Wróż Berger chce od miejskiej spółki 20 tys. zł. Za ... IP: *.204.94.22.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.02.12, 15:38
      Pewnie za chwilę pojawia sie wpisy klakierów pana prezesa Ł. a moze i samego pana prezesa...
    • Gość: tratoor Jeszcze mu mało? IP: *.toya.net.pl 16.02.12, 15:42
      Zarabia kasę z naszych podatków jako radny i jeszcze jako dyrektor, i jeszcze mu mało? I to ma być lewica, hehe... Jak za Gierka, panieładny...
      • Gość: Michał Wszyscy siebie warci tylko po co od razu proces IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.12, 15:54
        nie lepiej pójść na wódkę dać sobie po razie i wszystko wyjaśnić, Pan Berger chyba i tak do czasy pełnienia funkcji radnego jest teoretycznie nie usuwalny więc w czym problem ???
      • Gość: sys Re: Jeszcze mu mało? IP: *.toya.net.pl 17.02.12, 12:03
        Zapomnialeś dodać do tego" skromną " emweryturkę policyjną w wys. ponad 3 tys. na rękę. Zobacz jego oświadczenie majątkowe na stonie rady miejskiej!
      • Gość: sys Re: Jeszcze mu mało? IP: *.toya.net.pl 17.02.12, 12:04
        Zapomnialeś dodać do tego" skromną " emeryturkę policyjną w wys. ponad 3 tys. na rękę. Zobacz jego oświadczenie majątkowe na stonie rady miejskiej!
      • Gość: era Re: Jeszcze mu mało? IP: *.toya.net.pl 17.02.12, 12:15
        Ten facet zasluguje na dyscyplinarkę. Niech się pan nie boi, tylko solidnie kontroluje każde wyjście, szczególnie naprzeciwko, czyli na Piotrkowską 203/205.
    • adamowski1 Berger chce od miejskiej spółki 20 tys. zł. Za ... 16.02.12, 16:01
      Już im się w łbach poprzewracało,nie dość że ciągnie kasę jako radny,to jeszcze jako że jest blisko "koryta" to dostał fuchę też pewnie za niezłą kasę.
      Jak mu nie pasuje to niech się zwolni.
      • Gość: duch Re: Berger chce od miejskiej spółki 20 tys. zł. Z IP: *.toya.net.pl 17.02.12, 12:23
        Dziwię się, że prezes nie dopilnowal zatrudnienia przez Bergera zięcia wielce " czystego" radnego Skwarki.Należy zrobić audyt kto jeszcze z czerwonej mafii powsadzal tam swą rodzinę i kochanki!
        • Gość: gh Re: Berger chce od miejskiej spółki 20 tys. zł. Z IP: *.toya.net.pl 17.02.12, 12:25
          Teraz rozumiem dlaczego stary Skwarka zrobil się tak odważny .
    • Gość: hamburgery i inne Niech ten Burger cieszy sie, ze mial robote IP: *.croy.cable.virginmedia.com 16.02.12, 16:02
      Dostal stolek w trakcie 'przewrotu' - a kto mieczem wojuje ten od miecza ginie. Wiec niech zamknie jape i spada na swoje komunistyczne drzewo!
    • Gość: Wróż Berger chce od miejskiej spółki 20 tys. zł. Za ... IP: *.204.94.22.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.02.12, 16:10
      I słowo ciałem się stało! Piszą...
    • Gość: filemon Berger chce od miejskiej spółki 20 tys. zł. Za ... IP: *.toya.net.pl 16.02.12, 16:16
      Nie dość ,że trzepie kasę jako radny,to jeszcze bierze policyjną emeryturkę.Cwany żydek.
    • Gość: jan Berger chce od miejskiej spółki 20 tys. zł. Za ... IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.12, 16:18
      Jarek trza było w policji siedzieć a nie do polityki się pchać!
      • Gość: . Re: Berger chce od miejskiej spółki 20 tys. zł. Z IP: *.retsat1.com.pl 16.02.12, 22:16
        Widocznie tam tez nie pasował. Skoro uciekł lub go wyrzucili*

* - niepotrzebne skreślić
    • fullprawda Berger chce od miejskiej spółki 20 tys. zł. Za ... 16.02.12, 16:43
      raz sierpem raz młotem czerwoną hołotę
    • Gość: matrix Berger chce od miejskiej spółki 20 tys. zł. Za ... IP: 192.162.151.* 16.02.12, 16:51
      Typowe dla Platformersów, to samo zrobili w Wyborczej w lodzi. TO JEST PO PROSTU SKANDAL. Precz z PO !
    • Gość: pekin Berger chce od miejskiej spółki 20 tys. zł. Za ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.12, 16:53
      chiński syndrom Łuczaka chyba nabrał tempa! ten pan powinien bardzo szybko razem ze swoim pryncypałem trafić do miejsca gdzie niekoniecznie są klamki
    • Gość: łodziak Re: Berger chce od miejskiej spółki 20 tys. zł. Z IP: 95.175.14.* 16.02.12, 16:58
      Berger rozum Ci odebrało na dobre? a może to pokłosie pracy w milicji
      • kapitan_marchewa Re: Berger chce od miejskiej spółki 20 tys. zł. Z 16.02.12, 17:24
        Jarek, nie tak się umówiliśmy.
        Miało być 100 tysiaków i połowa dla mnie..
    • Gość: Bash Berger chce od miejskiej spółki 20 tys. zł. Za ... IP: *.play-internet.pl 16.02.12, 17:26
      Ciekawe skad go Grabaryczk wytrzasnął... i jeszcze maja czelność klamac, ze nie jest to kwestia POlityczna. Trzymam kciuki za pana radnego Bergera!.Rozmowa zakończona
    • Gość: dar Bravo bravo bravo IP: *.zb.lnet.pl 16.02.12, 17:40
      Ludzie w tym mieście musza przeżyć miesiąc za 1000 zl a pan Jarosław z powodu mobbingu chce 20 k
      Szanowny Panie jak Panu tak źle to prosze się zwolnic z tej firmy przestac kandydowac na radnego i życ z pieniędzy miasta czyli naszych pieniędzy mieszkańców Łodzi
    • Gość: isia Typowe dla PO? IP: *.os1.kappa.pl 16.02.12, 18:04
      bycie w innej niż jedyna słuszna opcja PO to już dyskwalifikuje pracownika?
      • Gość: Mario Re: Typowe dla PO? IP: *.168.rev.vline.pl 16.02.12, 19:19
        Może Pan radny jako wybitny fachowiec sprawdzi się w prywatnym biznesie bo w samorządowej spółce wyraźnie się marnuje.
    • jacek.nie.placek A co p. Berger tam robi? 16.02.12, 19:24
      1. Jakież to kwalifikacje sprawiły, że p. Berger został przyjęty tam do pracy?
      A może nie chodziło o kwalifikacje?

2. Czym się p. Berger zajmuje w pracy? Wiemy, że nie robi w domu śniadania i musi pisać prośby o wyjście po serek.
      ALE CZYM SIĘ U LICHA ZAJMUJE?

Słyszałem dwie wersje:
      Wersja 1.
      Zadaniem Bergera jest koordynacja wszystkich służb miejskich uczestniczących w remontach dróg i budowie kanalizacji, a także informowanie łodzian o zmianach w poruszaniu się po drogach w czasie prac remontowych.
      Taaak, to wymaga stanowiska super-nad-dyrektora i 30-osobowego zespołu. A efekty sami widzimy.

Wersja 2.
      Szef marketingu.
      Czy p. Berger namawia nas do korzystania z wody?

Niezależnie która wersja jest prawdziwa nie sposób odnieść wrażenia, że p. Berger dostał się tam z politycznego nadania, a ktoś inny usiłuje go stamtąd wyrzucić ...ale nie może - bo w tej instytucji przełożony nie może wyrzucić podwładnego! Nie chodzi tu o powód (polityczny, czy inny), chodzi o brak takiej możliwości. To też jest mocno chore.

Żeby nie było: KAŻDA OPCJA POLITYCZNA w naszym mieście postępuje tak samo. PO, SLD, poplecznicy Kropiwnickiego, PiS. I niestety wszyscy to robią wyjątkowo mało elegancko.
    • Gość: Berek Berger chce od miejskiej spółki 20 tys. zł. Za ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.12, 19:40
      Jeśli to jest spór o mobbing to nie jest przeciw firmie tylko osobie. Czyli można odetchnąć bo jak pan radny wygra to kasę zapłaci prezes. Czyli prezes jest durniem albo ma rację i trzyma się swojego.

Swoją drogą to jestem ciekaw ja ten ucisk wyglądał. Ostatnio pan radny opublikował swoje zdjęcia z urlopu w Nowej Zelandii.
      Ja też chcę do miejskiej spółki i do rady !!!! Zasłużyłem na dobre wynagrodzenie.
    • Gość: bidok Berger chce od. Ten prezes to psychopata !! Uwaga! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.12, 20:11
      Podobno najpierw zwolnił krawca, który inwestycjami kierował za 8 kawałków na miesiąc.
      Później swojego poprzednika i nie chciał mu wypłacić 500 kawałków odprawy.

A teraz Jarka męczy.

Jarek jestem z tobą !!!!! Trzymaj się !!! I odpal za kibicowanie.
    • Gość: aa Berger chce od miejskiej spółki 20 tys. zł. Za ... IP: *.retsat1.com.pl 16.02.12, 20:18
      Cwaniactwo !!!!!!!!!!!!!!
      Niech się weźmie do pracy.
    • old_lodzer radni nie powinni pracować .... 16.02.12, 20:31
      w komunalnych spółkach ... to chore. Jak i całe to miasto ....
    • Gość: Hotelarz Berger . Prezes psychopata. IP: *.181.217.174.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.02.12, 20:31
      Bidok, to nie był krawiec tylko zięć radnego Skwarki z SLD. Chociaż chyba jedno i drugie.

Ja dla tego pezesa w hotelach pracowałem. On jet chory. To fakt. U nas zwolnił dyscyplinarnie szefa solidarności za alkohol. Człowiek był elektrykiem. Wypił kilka piw i od razu raban.

Psychopata prezes to fakt.
    • Gość: klis Łuczak chyba normalny to nie jest IP: *.play-internet.pl 16.02.12, 21:19
      Łuczak to zdrowy na rozumie chyba nie jest, miałem raz do czynienia z tym Panem i powiem szczerze że nic nie zrozumiałem z tego co do mnie mowił. Tylko "pogratulować" Zdanowskiej takiego dyrektora i wcale nie dziwię się Bergerowi...
    • Gość: exman Berger chce od miejskiej spółki 20 tys. zł. Za ... IP: *.181.rev.vline.pl 16.02.12, 21:35
      Konstytucja w demokratycznym kraju zapewnia swobody i poszanowanie praw obywatelskich. Jednakże Polska to dziwny kraj, który nie respektuje nadanych nam praw. Dlaczego człowiek idąc do pracy narażony jest na szykany ze strony pracodawcy i to w dodatku na poglądy polityczne. Jest to nie normalne i zakrawa o ludzkie pojęcie. Absurd...
      • Gość: ajwaj kto zatrudnił s spólce która wymaga IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.12, 21:54
        wysokiej wiedzy technicznej POllicmajstra, jakie on ma kwalifikacje w tym temacie?
        • Gość: gość Re: kto zatrudnił s spólce która wymaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.12, 22:14
          jak to kto - Joński
    • Gość: iiilo Popieram Radnego Bergera IP: *.181.rev.vline.pl 16.02.12, 21:53
      Trzeba walczyć o swoje, a tym bardziej o dobre imię. Nie można dać się zastraszyć jakiemuś bubkowi z PO. To chyba jest totalitarne państwo a z demokracją nie ma nic wspólnego.
      • Gość: gość Re: Popieram Radnego Bergera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.12, 22:00
        Berger i dobre imię - wolne żarty. Dziwi mnie że do tej pory Łuczak go toleruje i go na zbity pysk nie wywalił bo na to sobie Berger zasłużył a nie na odszkodowanie.
    • Gość: gość Berger chce od miejskiej spółki 20 tys. zł. Za ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.12, 21:57
      Berger po raz kolejny pokazuje, że radni SLD to ludzie bez honoru, nie dość że bierze diety radnego i emeryturę policyjną (śmiech na sali) to jeszcze doi miejską spółkę nie świadcząc na jej rzecz pracy a teraz domaga się jeszcze odszkodowania.
      To samo robi Trela w zwiku tyle że tam już udało się go wywalić choć mocno się zapierał żeby tylko dalej kasę ciągnąć i tez chce odszkodowania.
      Żałosne łajzy z SLD - kto tym ludziom dał mandat radnego???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka