jazzman1979 16.02.12, 15:34 dobra walkę przy korycie zawsze fajnie zobaczyć :) a łodzianie utrzymują spółeczki dla spadochroniarzy ... bogate miasto ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wróż Berger chce od miejskiej spółki 20 tys. zł. Za ... IP: *.204.94.22.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.02.12, 15:38 Pewnie za chwilę pojawia sie wpisy klakierów pana prezesa Ł. a moze i samego pana prezesa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tratoor Jeszcze mu mało? IP: *.toya.net.pl 16.02.12, 15:42 Zarabia kasę z naszych podatków jako radny i jeszcze jako dyrektor, i jeszcze mu mało? I to ma być lewica, hehe... Jak za Gierka, panieładny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Wszyscy siebie warci tylko po co od razu proces IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.12, 15:54 nie lepiej pójść na wódkę dać sobie po razie i wszystko wyjaśnić, Pan Berger chyba i tak do czasy pełnienia funkcji radnego jest teoretycznie nie usuwalny więc w czym problem ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sys Re: Jeszcze mu mało? IP: *.toya.net.pl 17.02.12, 12:03 Zapomnialeś dodać do tego" skromną " emweryturkę policyjną w wys. ponad 3 tys. na rękę. Zobacz jego oświadczenie majątkowe na stonie rady miejskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sys Re: Jeszcze mu mało? IP: *.toya.net.pl 17.02.12, 12:04 Zapomnialeś dodać do tego" skromną " emeryturkę policyjną w wys. ponad 3 tys. na rękę. Zobacz jego oświadczenie majątkowe na stonie rady miejskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: era Re: Jeszcze mu mało? IP: *.toya.net.pl 17.02.12, 12:15 Ten facet zasluguje na dyscyplinarkę. Niech się pan nie boi, tylko solidnie kontroluje każde wyjście, szczególnie naprzeciwko, czyli na Piotrkowską 203/205. Odpowiedz Link Zgłoś
adamowski1 Berger chce od miejskiej spółki 20 tys. zł. Za ... 16.02.12, 16:01 Już im się w łbach poprzewracało,nie dość że ciągnie kasę jako radny,to jeszcze jako że jest blisko "koryta" to dostał fuchę też pewnie za niezłą kasę. Jak mu nie pasuje to niech się zwolni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch Re: Berger chce od miejskiej spółki 20 tys. zł. Z IP: *.toya.net.pl 17.02.12, 12:23 Dziwię się, że prezes nie dopilnowal zatrudnienia przez Bergera zięcia wielce " czystego" radnego Skwarki.Należy zrobić audyt kto jeszcze z czerwonej mafii powsadzal tam swą rodzinę i kochanki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gh Re: Berger chce od miejskiej spółki 20 tys. zł. Z IP: *.toya.net.pl 17.02.12, 12:25 Teraz rozumiem dlaczego stary Skwarka zrobil się tak odważny . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hamburgery i inne Niech ten Burger cieszy sie, ze mial robote IP: *.croy.cable.virginmedia.com 16.02.12, 16:02 Dostal stolek w trakcie 'przewrotu' - a kto mieczem wojuje ten od miecza ginie. Wiec niech zamknie jape i spada na swoje komunistyczne drzewo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wróż Berger chce od miejskiej spółki 20 tys. zł. Za ... IP: *.204.94.22.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.02.12, 16:10 I słowo ciałem się stało! Piszą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filemon Berger chce od miejskiej spółki 20 tys. zł. Za ... IP: *.toya.net.pl 16.02.12, 16:16 Nie dość ,że trzepie kasę jako radny,to jeszcze bierze policyjną emeryturkę.Cwany żydek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Berger chce od miejskiej spółki 20 tys. zł. Za ... IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.12, 16:18 Jarek trza było w policji siedzieć a nie do polityki się pchać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Berger chce od miejskiej spółki 20 tys. zł. Z IP: *.retsat1.com.pl 16.02.12, 22:16 Widocznie tam tez nie pasował. Skoro uciekł lub go wyrzucili* * - niepotrzebne skreślić Odpowiedz Link Zgłoś
fullprawda Berger chce od miejskiej spółki 20 tys. zł. Za ... 16.02.12, 16:43 raz sierpem raz młotem czerwoną hołotę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matrix Berger chce od miejskiej spółki 20 tys. zł. Za ... IP: 192.162.151.* 16.02.12, 16:51 Typowe dla Platformersów, to samo zrobili w Wyborczej w lodzi. TO JEST PO PROSTU SKANDAL. Precz z PO ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pekin Berger chce od miejskiej spółki 20 tys. zł. Za ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.12, 16:53 chiński syndrom Łuczaka chyba nabrał tempa! ten pan powinien bardzo szybko razem ze swoim pryncypałem trafić do miejsca gdzie niekoniecznie są klamki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodziak Re: Berger chce od miejskiej spółki 20 tys. zł. Z IP: 95.175.14.* 16.02.12, 16:58 Berger rozum Ci odebrało na dobre? a może to pokłosie pracy w milicji Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_marchewa Re: Berger chce od miejskiej spółki 20 tys. zł. Z 16.02.12, 17:24 Jarek, nie tak się umówiliśmy. Miało być 100 tysiaków i połowa dla mnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bash Berger chce od miejskiej spółki 20 tys. zł. Za ... IP: *.play-internet.pl 16.02.12, 17:26 Ciekawe skad go Grabaryczk wytrzasnął... i jeszcze maja czelność klamac, ze nie jest to kwestia POlityczna. Trzymam kciuki za pana radnego Bergera!.Rozmowa zakończona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dar Bravo bravo bravo IP: *.zb.lnet.pl 16.02.12, 17:40 Ludzie w tym mieście musza przeżyć miesiąc za 1000 zl a pan Jarosław z powodu mobbingu chce 20 k Szanowny Panie jak Panu tak źle to prosze się zwolnic z tej firmy przestac kandydowac na radnego i życ z pieniędzy miasta czyli naszych pieniędzy mieszkańców Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isia Typowe dla PO? IP: *.os1.kappa.pl 16.02.12, 18:04 bycie w innej niż jedyna słuszna opcja PO to już dyskwalifikuje pracownika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Typowe dla PO? IP: *.168.rev.vline.pl 16.02.12, 19:19 Może Pan radny jako wybitny fachowiec sprawdzi się w prywatnym biznesie bo w samorządowej spółce wyraźnie się marnuje. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.nie.placek A co p. Berger tam robi? 16.02.12, 19:24 1. Jakież to kwalifikacje sprawiły, że p. Berger został przyjęty tam do pracy? A może nie chodziło o kwalifikacje? 2. Czym się p. Berger zajmuje w pracy? Wiemy, że nie robi w domu śniadania i musi pisać prośby o wyjście po serek. ALE CZYM SIĘ U LICHA ZAJMUJE? Słyszałem dwie wersje: Wersja 1. Zadaniem Bergera jest koordynacja wszystkich służb miejskich uczestniczących w remontach dróg i budowie kanalizacji, a także informowanie łodzian o zmianach w poruszaniu się po drogach w czasie prac remontowych. Taaak, to wymaga stanowiska super-nad-dyrektora i 30-osobowego zespołu. A efekty sami widzimy. Wersja 2. Szef marketingu. Czy p. Berger namawia nas do korzystania z wody? Niezależnie która wersja jest prawdziwa nie sposób odnieść wrażenia, że p. Berger dostał się tam z politycznego nadania, a ktoś inny usiłuje go stamtąd wyrzucić ...ale nie może - bo w tej instytucji przełożony nie może wyrzucić podwładnego! Nie chodzi tu o powód (polityczny, czy inny), chodzi o brak takiej możliwości. To też jest mocno chore. Żeby nie było: KAŻDA OPCJA POLITYCZNA w naszym mieście postępuje tak samo. PO, SLD, poplecznicy Kropiwnickiego, PiS. I niestety wszyscy to robią wyjątkowo mało elegancko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Berek Berger chce od miejskiej spółki 20 tys. zł. Za ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.12, 19:40 Jeśli to jest spór o mobbing to nie jest przeciw firmie tylko osobie. Czyli można odetchnąć bo jak pan radny wygra to kasę zapłaci prezes. Czyli prezes jest durniem albo ma rację i trzyma się swojego. Swoją drogą to jestem ciekaw ja ten ucisk wyglądał. Ostatnio pan radny opublikował swoje zdjęcia z urlopu w Nowej Zelandii. Ja też chcę do miejskiej spółki i do rady !!!! Zasłużyłem na dobre wynagrodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bidok Berger chce od. Ten prezes to psychopata !! Uwaga! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.12, 20:11 Podobno najpierw zwolnił krawca, który inwestycjami kierował za 8 kawałków na miesiąc. Później swojego poprzednika i nie chciał mu wypłacić 500 kawałków odprawy. A teraz Jarka męczy. Jarek jestem z tobą !!!!! Trzymaj się !!! I odpal za kibicowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Berger chce od miejskiej spółki 20 tys. zł. Za ... IP: *.retsat1.com.pl 16.02.12, 20:18 Cwaniactwo !!!!!!!!!!!!!! Niech się weźmie do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
old_lodzer radni nie powinni pracować .... 16.02.12, 20:31 w komunalnych spółkach ... to chore. Jak i całe to miasto .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hotelarz Berger . Prezes psychopata. IP: *.181.217.174.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.02.12, 20:31 Bidok, to nie był krawiec tylko zięć radnego Skwarki z SLD. Chociaż chyba jedno i drugie. Ja dla tego pezesa w hotelach pracowałem. On jet chory. To fakt. U nas zwolnił dyscyplinarnie szefa solidarności za alkohol. Człowiek był elektrykiem. Wypił kilka piw i od razu raban. Psychopata prezes to fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klis Łuczak chyba normalny to nie jest IP: *.play-internet.pl 16.02.12, 21:19 Łuczak to zdrowy na rozumie chyba nie jest, miałem raz do czynienia z tym Panem i powiem szczerze że nic nie zrozumiałem z tego co do mnie mowił. Tylko "pogratulować" Zdanowskiej takiego dyrektora i wcale nie dziwię się Bergerowi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman Berger chce od miejskiej spółki 20 tys. zł. Za ... IP: *.181.rev.vline.pl 16.02.12, 21:35 Konstytucja w demokratycznym kraju zapewnia swobody i poszanowanie praw obywatelskich. Jednakże Polska to dziwny kraj, który nie respektuje nadanych nam praw. Dlaczego człowiek idąc do pracy narażony jest na szykany ze strony pracodawcy i to w dodatku na poglądy polityczne. Jest to nie normalne i zakrawa o ludzkie pojęcie. Absurd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajwaj kto zatrudnił s spólce która wymaga IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.12, 21:54 wysokiej wiedzy technicznej POllicmajstra, jakie on ma kwalifikacje w tym temacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: kto zatrudnił s spólce która wymaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.12, 22:14 jak to kto - Joński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iiilo Popieram Radnego Bergera IP: *.181.rev.vline.pl 16.02.12, 21:53 Trzeba walczyć o swoje, a tym bardziej o dobre imię. Nie można dać się zastraszyć jakiemuś bubkowi z PO. To chyba jest totalitarne państwo a z demokracją nie ma nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Popieram Radnego Bergera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.12, 22:00 Berger i dobre imię - wolne żarty. Dziwi mnie że do tej pory Łuczak go toleruje i go na zbity pysk nie wywalił bo na to sobie Berger zasłużył a nie na odszkodowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Berger chce od miejskiej spółki 20 tys. zł. Za ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.12, 21:57 Berger po raz kolejny pokazuje, że radni SLD to ludzie bez honoru, nie dość że bierze diety radnego i emeryturę policyjną (śmiech na sali) to jeszcze doi miejską spółkę nie świadcząc na jej rzecz pracy a teraz domaga się jeszcze odszkodowania. To samo robi Trela w zwiku tyle że tam już udało się go wywalić choć mocno się zapierał żeby tylko dalej kasę ciągnąć i tez chce odszkodowania. Żałosne łajzy z SLD - kto tym ludziom dał mandat radnego??? Odpowiedz Link Zgłoś