tulka Re: [EURO2004] cytaty :))) 22.06.04, 21:37 Cytacik z ostatniej chwili (prawie): "I kolejny rzut rożny dla Szwedów, tym razem siódmy." Odpowiedz Link Zgłoś
h8red DZIEŃ JEDENASTY - podsumowanie 22.06.04, 23:07 MAKARONY DO DOMU !!! :))) Czyli wszystko tak jak być powinno :))) Skandynawowie nastrzelali sobie tyle bramek żeby nie było problemów z wynikiem w drugim meczu :))) Zresztą meczyk nie wyglądał na ustawiony. Jak było tak było, sprawiedliwości stało się zadość. Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 Sranie w banie,,,, 23.06.04, 09:34 grad bramek?? pieprzeni skandynawowie sobie ustawili mecz, wiec jak mogło być inaczej? O mało co misterny plan wziąłby w łeb, mieli szczescie ze zdazyli strzelic swoja 2 bramke, ta żenująca parada bramkarza duńskiego - co to było??? WIdac było ze specjalnie nei złapał tak prostej piłki tylko wybił ją do przodu! Dziadostwo... Włochy mistrzem! Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re:Chorwacja-Francja 23.06.04, 10:17 "...Vieira to brutal ale kocha dzieci." - Szpak. No i dla mnie najlepszy grypsiarz pan Szaranowicz Tik Tik: "...Anglia juz pewna zwycięstwa dała sobie strzelić dwie bramki w jedyne 120 minut..." Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 ................................... 23.06.04, 11:44 boczek2001 napisał: > grad bramek?? pieprzeni skandynawowie sobie ustawili mecz, wiec jak mogło być > inaczej? O mało co misterny plan wziąłby w łeb, mieli szczescie ze zdazyli > strzelic swoja 2 bramke, ta żenująca parada bramkarza duńskiego - co to było??? > WIdac było ze specjalnie nei złapał tak prostej piłki tylko wybił ją do przodu! To tak naprawdę to był spisek Żydów, masonów i cyklistów wymierzony w naród włoski. Żydzi dali Włochom kanciastą piłkę a na boisku gdzie rozgrywał się mecz Dania-Szwecja powiększyli bramki i nawet zapłacili piłce żeby w nie wlatywała. Niech żyją teorie spiskowe!!!!! :-/ > Dziadostwo... ... > Włochy mistrzem! > Chyba w podrywaniu Polek... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 Re: ................................... 23.06.04, 12:42 barracuda7110 napisał: > To tak naprawdę to był spisek Żydów, masonów i cyklistów wymierzony w naród > włoski. Nie może być... naprawde? Popatrz popatrz... >Żydzi dali Włochom kanciastą piłkę Taaa? Powiedzieli ci? > Niech żyją teorie spiskowe!!!!! :-/ Niech żyje wyświechtany dowcip barracudy > Chyba w podrywaniu Polek... :-/ Ha! Dobre i to Odpowiedz Link Zgłoś
bibus Re: ................................... 23.06.04, 13:51 Nie wiem dlaczego tak bronisz Włochów, przecież mogli wygrać z Dania i Szwecją, a tylko zremisowali,więc sami są sobie winni. Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 Re: ................................... 23.06.04, 14:04 Kto powiedział, że bronie? Poprostu lubię tę reprezentację... Mam wrażenie że mecz skandynawów był ułożony - That Is My Fuckin Opinion... Odpowiedz Link Zgłoś
h8red DZIEŃ Dwunasty - podsumowanie 23.06.04, 23:24 Na to Niemcy jadą do siebie. Pomimo tego, że maiłem szczerą nadzieję na to, że przejdą dalej to Czechom należała się wygrana. PEPICZKI NA MISTRZA!!! :))) Fajnie, że Holendrzy przeszli dalej. Do przewidzenia było, że po dwóch dobrych meczach Łotyszy Holendrzy nie położą na nich laski jak zrobili to Niemcy. Szkoda tylko, że tak mało bramek :))) A jutro Angole przerżną :))) Słit drimzzz pipul. Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: [EURO2004] cytaty :))) 24.06.04, 20:49 No to Angole prowadzą już jednym golem... w drugiej minucie strzelili <wow>. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: [EURO2004] cytaty :))) 24.06.04, 21:26 barracuda7110 napisał: > No to Angole prowadzą już jednym golem... w drugiej minucie strzelili <wow > 62. Nie cieszy mnie to wcale. Ale bramka ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red DZIEŃ TRZYNASTY - podsumowanie 25.06.04, 09:01 Dzień trzynasty Mistrzostw okazał się pechowy dla Anglików. Zdarza się. Sam mecz przepiękny. Jak dla mnie godny finału. Bramki, ładna gara, dogrywak i karne. Sam mniód :))) Zgadzam się z Gmochem, że nie należało wystawiać Beckhama do karnych. Szkoda pary. A dziś Francja ma szansę pokazać się z tej słabej strony ;) Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: [EURO2004] cytaty :))) 25.06.04, 09:02 Gmoch, w komentarzu po meczu: "Nie pastwijmy się już tak nad tym Beckhamem". Odpowiedz Link Zgłoś
h8red DZIEŃ CZTERNASTY - podsumowanie 25.06.04, 22:40 Coś pięknego po prostu :))) Grecy się nie dali :))) Ależ mamy zajefajną drużynę narodową. Wygraliśmy przecież z Grekami!!! <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: DZIEŃ CZTERNASTY - podsumowanie 25.06.04, 22:43 aj... a ja chyba wolalam zeby francja wygrala - u nich nazwiska takie bardziej znajome... Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: DZIEŃ CZTERNASTY - podsumowanie 25.06.04, 23:05 Nie znasz się. GRECJA GOOLA:) Odpowiedz Link Zgłoś
bibus Re: DZIEŃ CZTERNASTY - podsumowanie 25.06.04, 23:10 Tak jest, Grecja w półfinale !!!! :-)) Ps. Wychodzi na to, że pokonalismy półfinaliste ME. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: DZIEŃ CZTERNASTY - podsumowanie 26.06.04, 00:01 nigdy nie mowilam ze sie znam :P Odpowiedz Link Zgłoś
h8red DZIEŃ PIĘTNASTY - podsumowanie 27.06.04, 12:27 Lipa proszę Państwa. Kolejny meczyk rozstrzygnięty w karnych. Co z tego, że całość dla oka była ładna??? Żeby chociaż skończyło się bramkowym remisem. Wtedy karne jakoś można jeszcze łyknąć ;) Dziś ostatni mecz 1/4. Potem jeszcze tylko 3 mecze i czas zacząć zbierać kasę na bilety do Niemiec. Przez dwa lata coś tam się chyba odłoży :))) Odpowiedz Link Zgłoś
h8red DZIEŃ SZESNASTY - podsumowanie 27.06.04, 22:35 Dopiero pod koniec meczu można było powiedzieć: "Szkoda, że to już koniec". Pierwsza połowa nudna okrrrutnie. Za to w 2 połowie Czesi chyba usłyszaeli kilka słów prawdy w szatni, bo się ostro rozkręcili :))) PEPICZKI NA MISTRZA!!! W takiej formie zmiotą wszystkich ;) Odpowiedz Link Zgłoś
coatlicue PORTUGALIA!!!!! 30.06.04, 00:19 no nie moge czy nikt tu nie jest za Portugalią!!! Portugal ole!! Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Ja byłem... 01.07.04, 18:29 ...za Portugalią :) I cieszę się, że wygrała. Ale jeśli w finale zagrają z Czechami to będę za Czechami :P Taki zmienny jestem ;) A Szpakowski wczoraj rozłożył mnie tą 'mechaniczną pomarańczą' :D Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: [EURO2004] cytaty :))) 30.06.04, 22:39 Sędzia może przedłużyć to dłużej... by Dariusz Szpakowski Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Mam lepsze, też Szpaka 01.07.04, 08:16 "Makaay zwany Nisterloyem" "Dzisiaj Mechaniczna Pomarańcza nie działa" Odpowiedz Link Zgłoś
coatlicue Re: [EURO2004] cytaty :))) 01.07.04, 16:59 myslałam, że krew mnie zaleje jak Szpaku po golu i żółtej kartce Cristiano Ronaldo sie rozprawiał z 10-15min. nad tym, że Ronaldo nie zagra w finale bo juz miał na swoim koncie żółtą kartkę. "Bo on jest młody i spontaniczny" "Ale to prawa młodości" itp..itd.., żeby w końcu zdać sobie sprawę, że jednak była to jego 1sza żółta kartka...prosze.............. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red DZIEŃ SIEDEMNASTY - podsumowanie 01.07.04, 08:19 Szkoda, wielka szkoda, że Holandii się nie udało. Nawet nie ma za bardzo na co narzekać oprócz nieskuteczności i może dziwnych ustawień Advocata. Portugalia jak widzę rozkreca się z meczu na mecz. To chyba dobrze, bo zapowiada się ładny finał. A wczoraj to i tak się zwycięstwo Portugalii należało, przecież strzelili 3 bramki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: [EURO2004] cytaty :))) 01.07.04, 22:44 coraz lepiej gra lysy pomocnik grecji ;> Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: [EURO2004] cytaty :))) 01.07.04, 23:02 Walę to!!! Nie będę oglądał finału! A Colina to dupa nie sędzia :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: [EURO2004] cytaty :))) 01.07.04, 23:03 masz racje, ja tez szprotestuje, finalu ogladac nie bede i juz. i o! dupa. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: [EURO2004] cytaty :))) 01.07.04, 23:06 maclorcan napisał: > A Colina to dupa nie sędzia :(((( Co racja to fakt. Powinien być karny dla Czechów. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Jeden z lepszych jakie słyszałem 04.07.04, 21:43 "Greccy kibice dopingują swoich fanów" Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: [EURO2004] cytaty :))) 04.07.04, 22:06 "Rusza Deco atakowany przez trzech Portugalczyków" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Re: [EURO2004] cytaty :))) IP: 81.219.* / *.grs-3.g1.pl 04.07.04, 23:07 "a to płaczący prezydent portugalii rozpaczający po przegranej swej drużyny" "...to premier grecji..." co dalej nie wiem, popłakałam sie ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
bibus Re: [EURO2004] cytaty :))) 04.07.04, 23:37 A słyszeliście nieudolne próby wymowy przesz Szpakowskiego, nazwiska greckiego bramkarza ?? :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Podsumowanie 07.07.04, 17:33 Chyba niektóre przegapiliśmy ;-) przesłyszeliśmy. www.sports.pl/index.phtml?show=1&s=1&ns=38075 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: [EURO2004] cytaty :))) IP: 217.153.35.* 08.07.04, 15:40 Mielcarski : "taki piłkarz, który strzeli gola staje się herojem...". oraz są piłkarze, którzy "umią"... Odpowiedz Link Zgłoś