alfa36 18.03.12, 22:14 Możecie jakiegos polecic? Szukam kogos specjalizującego sie w kolanach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orcyprenalina Re: Ortopeda w Łodzi? 19.03.12, 17:10 Jeśli chodzi o kolana to dobrym specem jest prof. Witoński. Znam go ze szpitala przy ul. Drewnowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof 38 Re: Ortopeda w Łodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.12, 14:03 Jeśli chcecie dobrego ortopedy to wybierzcie kogoś z dr Lik Clinic . Pracują tam lekarze z MSWiA, w którym lerzałem, a potem na dalsze leczenie chodziłem do wspomnianej placówki. Polecam szczególnie ordynatora i dr Przybyła (miałem z nimi najwięcej kontaktu stąd najlepiej ich znam). Jeżeli chcecie jakiś kontakt to odsyłam na www.drlikclinic.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dzidek33 Re: Ortopeda w Łodzi? 06.10.12, 21:15 Dr . Grzegorz Sobieraj - Orto CLinic w Atlas Arenie..Polecam, operował mojego Tatę w szpitalu na Stokach, naprawdę świetny specjalista Odpowiedz Link Zgłoś
linkadia Re: Ortopeda w Łodzi? 19.01.15, 14:11 Polecam klinikę zdrowej kości. W jednym miejscu można wykonać kompleksowe badania oraz skorzystać z porad fachowców, na wizytę można umówić się telefonicznie lub za pomocą strony klinikazdrowejkosci.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bellad0nna Re: Ortopeda w Łodzi? 29.12.15, 21:19 Spróbuj doktor Krystyna Lesiuk, Magdnus Clinic. słyszałam o niej dobre opinie. Odpowiedz Link Zgłoś