Gość: greg IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 21:10 W Zakopcu na Krupówkach zamontowany jest informator multimedialny. Czy Lódź ma być gorsza? Nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zamontujmy taki sam informator na Pietrynie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M Re: Propozycja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 21:15 Gość portalu: greg napisał(a): > W Zakopcu na Krupówkach zamontowany jest informator multimedialny. Czy Lódź ma > być gorsza? Nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > Zamontujmy taki sam informator na Pietrynie. Mógłbyś trochę bliżej napisać o tym informatorze?Osobiście jestem za.Można namówić "Gazetę" do zainteresowania mieszkańców i władz Łodzi taką formą promocji miasta.W końcu media to trzecia władza. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Propozycja 18.08.01, 22:04 Mam nadzieję że oprócz mapy na dworcu Kaliskim pojawią się jeszcze jakieś na mieście. Ludzie przyjeżdżają do Łodzi na np Paradę Wolności i nie wiedzą jak dojechać do dworca albo hotelu. pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: Propozycja IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 23:07 po pierwsze media to czwarta wladza( pozostale to: ustawodawcza, wykonawcza i sadownicza...),a jeden informator juz mamy- jak sie nie myle taki sam jak na krupowkach, tzn zamontowany przez ERA GSM... czy o tym bylo mowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk19 Re: Propozycja IP: *.toya.net.pl 20.08.01, 01:58 :))) Jest taki informator na pietrynie! Kolo Tuwima siedzacego na lawce :) Propozycja jest nie na miejscu. Pozdrow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Propozycja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 07:16 Gość portalu: zonk19 napisał(a): > :))) Jest taki informator na pietrynie! Kolo Tuwima siedzacego na lawce :) > Propozycja jest nie na miejscu. Pozdrow. O.K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Propozycja IP: 213.25.90.* 20.08.01, 11:49 Na Krupówkach ten informator jest od paru lat. Zawsze mnie denerwował, bo był popsuty (nie zupełnie, ale "zawieszał się" albo nie reagował). Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Propozycja 21.08.01, 12:47 A ja mam propozycję następującą: zrobić przewodnik multimedialny , coś w podobie tego ekranu przy UMŁ do wysyłania SMSów (tylko żeby się tak często nie psuł. pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś