Gość: Cezar IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 18.08.01, 23:17 Volvo 7000 , Mercedesy Citaro. Co o nich sądzicie? A może jest ktoś kto pamięta jeszcze np. Berliety albo Ikarusy z czerwonym pasem na burcie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: geograf Re: Nowe autobusy w Łodzi IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 17:38 uwazam, za bardzo dobre wymienianie starego taboru. te autobusy to dobra klasa, tylko jedno mi sie nie podoba. MPK kupuje prawie same krotkie autobus. Przeciez az tak malo osob komunikacja nie jezdzi, a w gopdzinach szczytu te autobusy sa zapchane... Powinni kupowac tez dlugie autobusy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Nowe autobusy w Łodzi IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 19.08.01, 18:08 Gość portalu: geograf napisał(a): > uwazam, za bardzo dobre wymienianie starego taboru. te autobusy to dobra klasa, > > tylko jedno mi sie nie podoba. MPK kupuje prawie same krotkie autobus. Przeciez > > az tak malo osob komunikacja nie jezdzi, a w gopdzinach szczytu te autobusy sa > zapchane... Powinni kupowac tez dlugie autobusy Najlepiej przegubowe albo trzyosiowe autobusy,np.Solaris U15 lub MAN. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mch Re: Nowe autobusy w Łodzi IP: *.pai.net.pl 01.12.01, 14:03 Solaris U15 odpada - ma wady konstrukcyjne. Nie jest dostosowany do naszych warunków (dróg). W Warszawie podobno krzywią i łamią im się elementy konstrukcyjne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: Nowe autobusy w Łodzi IP: 10.0.219.* 01.12.01, 18:43 a co powiecie na przegubową wersję VOLVO 7000(nie wiem czy ten autobus ma ten sam numer...)?? Ostatnio widziałem taki autobus na linii 96- bajka...., na prawde bajkowo to wyglądało:))) Odpowiedz Link Zgłoś