Dodaj do ulubionych

Oferty łódzkich uczelni wyższych

IP: 195.94.216.* 28.06.04, 18:05
A złodziej Makary Stasiak do dzisiaj mi nie chce oddać kasy za studia,
pomimo że zrezygnowałem ze studiów zanim się one rozpoczęły (dostałem się na
UŁ)
Obserwuj wątek
    • Gość: mnemonika Re: Oferty łódzkich uczelni wyższych IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 30.07.04, 15:58
      To i tak się ciesz ,że cie po sądach nie ściga. Makary to oszust, u niego za
      szkołe trzeba płacić nawet jak ją się kończy!!!
      • Gość: siódmak Re: Oferty łódzkich uczelni wyższych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 23:22
        Matko święta, nie rozumiem! Trzeba płacić po skończeniu?
        • Gość: fredek Re: Oferty łódzkich uczelni wyższych IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 31.07.04, 08:20
          Na Onet.pl jest "dobry" artykuł nt. naszych "uczonych" - polecam.
          Pięknie!!! Jasne, odebrać tytuł profesorski, cofnąć habilitację. A co z
          uczonymi (w sumie głąbami) profesorami, którzy wypromowali pana M. Potępę na dr
          ha. i następnie profesora ? Przede wszystkim to im należałoby cofnać wszystkie
          te śmieszne tytuły. A co z uczonymi wypromowanymi przez Potepę, też im odebrac
          tytuły ?
          Przypadek Potępy nie jest pierwszy, ani ostatni (zob. artykuły p. Wrońskiego w
          Forum Akademickim", m. in. sprawa "profesora" O. z UMCS, w sumie facetowi guzik
          zrobili, a UMCS w "pierwszym podejsciu" do ukarania, za plagiatorstwo dał mu
          naganę, jako okolicznosć łagodzącą wysoka komisja dyscyplinarna wzuięła fakt,
          że O był przez dwie kadencje dziekane. Przecież to jest paranoja !!! Jakos
          ta "komisja" nie wzięła pod uwagę ile zła ten niby profesor zrobił pełniąc taką
          funkcję).
          Zarówno przypadek Potępy, O. i wielu innych "uczonych" bardzo źle świadczy o
          środowiskach "naukowych", w których oni zostali wypromowani, oznacza to że w
          środowiskach tych albo panują różne układy nie mające nic wspólnego z nauką,
          albo pracują tam sami ignoranci naukowi.
          Jak to jest możliwe, że np. w UMCS przez dłuższy czas nik "nie zauważył", że O.
          kopiował bardzo znanego profesora pedagogiki, oznacza to tylko, że uczeni
          (pedagodzy) z tego srodowiska nie czytali prac ani O. ani tego profesora.
          • ubrukudubru Re: Oferty łódzkich uczelni wyższych 25.12.04, 22:41
            Prawdopodobnie doktoraty robią dzieci profesorow
            oraz dzieci znajomych tych profesorów (niezaleznie od poziomu ich wiedzy),
            ewentualnie ludzie ktorzy maja jakies uklady umozliwiajace tym profesorom lub
            ich kolegom jakies korzysci. Ale nikt nikogo za reke nie zlapal i nigdy nie
            zlapie. Dlatego napisałem..."prawdopodobnie"
    • kreatywni FORUM STUDENTÓW UŁ 01.03.05, 09:19
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26359 Zapraszam na forum studentów UŁ

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka