Dodaj do ulubionych

Wrastające paznokcie - jak sobie pomóc - Sieradz

23.08.12, 09:57
Jeśli masz jakikolwiek problem z tzw. wrastającym paznokciem, pojawił się obrzęk, dokucza ból, być może już masz ranę i nie wiesz co robić, a boisz się wizyty u chirurga (czemu się wcale nie dziwię) - proponuję na początek odwiedzić stronę internetową Specjalistycznego Gabinetu Kosmetyczno - Podologicznego w Sieradzu. , a potem już tylko wystarczy umówić się na wizytę :-)
W czym możemy Ci pomóc?
Gwarantujemy, że już po pierwszym zabiegu odczujesz ulgę i/lub ustanie bólu.
Z każdym dniem stan Twojego paznokcia będzie się widocznie poprawiał.
Nie musisz rezygnować z aktywności zawodowej czy tej związanej z Twoim wolnym czasem.
Niczego nie wycinamy. Zabieg jest praktycznie bezbolesny i stanowi jedyną alternatywę i to bardziej skuteczną niż zabieg chirurgiczny, a co najważniejsze jest to metoda trwała.
Obserwuj wątek
    • monika_sieradz Re: Wrastające paznokcie - jak sobie pomóc - Sier 11.09.12, 10:59
      Witam - mój brat ma problem z wrastającymi paznokciami. Po kilku wizytach u chirurga nijak nie mogę go namówić na wizytę np. u Pani. Proszę mi powiedzieć czy to aby na pewno nie boli i jaki jest koszt wykonania takiego zabiegu?

monika z sieradza
      • i-kosmetyka Re: Wrastające paznokcie - jak sobie pomóc - Sier 11.09.12, 11:50
        Zaręczam, że to nie boli, a efekt ustania bólu jest natychmiastowy (w przypadku założenia klamry). Czasami, przy bardziej złożonych problemach konieczna jest jedna czy dwie wizyty, podczas których doprowadzam palec/palce do stanu w którym można założyć klamry korygujące.
        Koszt konsultacji - 0 zł
        Koszt zabiegu z założeniem klamry 140 zł
        Koszt zabiegu nazwijmy go wstępnego/przygotowującego (jeżeli jest potrzebny) - 40 zł

Często zdarza się też tak, że założenie klamry okazuje się zbędne - wystarczy zastosować się do kilku moich rad :-)

Iga Misiak- Stodulska

Specjalistyczny Gabinet
        Kosmetyczno - Podologiczny
        I-KOSMETYKA
        www.ikosmetyka.eu
    • witosza123 Re: Wrastające paznokcie - jak sobie pomóc - Sier 12.09.12, 12:45
      Wrastające paznokcie dobrze jest pokazać podologowi
    • achzdrowestopy Re: Wrastające paznokcie - jak sobie pomóc - Sier 27.10.12, 23:35
      Zapraszamy z wrastającymi paznokciami do Gabinetu podologicznego www.achzdrowestopy.com
    • kaska_sieradz Jak sobie pomóc - Sieradz 05.02.13, 12:19
      Witam Pani Igo :-)
      Byłam, skorzystałam i nadal korzystam. Dla mnie I-KOSMETYKA to najlepszy gabinet w mieście. Polecam laserowe usuwanie włosów. Jestem już rok po zabiegu i ... cisza, spokój, po problemie :-)
      No i oczywiście zabiegi podologiczne, w czym zresztą ten gabinet się specjalizuje.

Kaśka z Sieradza
      P.S.
      Jakby ktoś chciał coś więcej się dowiedzieć piszcie do mnie na priv.
      • i-kosmetyka Re: Jak sobie pomóc - Sieradz 26.08.14, 08:40
        Dla wszystkich cierpiących z powodu wrastających paznokci mamy do zaoferowania nowy zabieg - Kostka Arkady. Przewaga tej metody nad klamrami polega na tym, że uzyskujemy zadowalający efekt korekty paznokcia już na pierwszej wizycie :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka