Dodaj do ulubionych

PRaca w Dell

19.09.12, 16:28
Witam,
wiem, ze temat był kilka razy poruszany ale chciałbym najświeższych informacji. Jak wygląda praca w Dell? Jaka atmosfera? Jak zarobki? Mnie zaproponowali 10.70 brutto z umową o pracę bezpośrednio przez firmę. Nie wiem czy się decydować czy szukać czegoś innego.
Obserwuj wątek
    • lusek26 Re: PRaca w Dell 19.09.12, 16:29
      Oczywiście chodzi mi o pracownika produkcji.
      • Gość: E&K Re: PRaca w Dell IP: *.4web.pl 18.12.13, 12:55
        Umowa nie jest podpisywana przez firmę ale przez agencje pracy tymczasowej Manpower- taką stawkę proponuje ta agencja z tym, że nie jest to normalna umowa o pracę, ale umowa o pracę tymczasową.... a to jest kolosalna różnica.Zawarcie umowy odbywa się dwutorowo – między pracownikiem a agencją oraz między pracodawcą użytkownikiem a agencją pracy tymczasowej.Umowy o pracę podpisywane są na krótkie, np. kilkudniowe okresy. Jest to forma zatrudnienia, nie zawierająca cech charakterystycznych dla stosunku pracy- Umowa o pracę tymczasową nie wlicza się do stażu pracy.Pracownik tymczasowy pozostaje pracownikiem agencji, bez względu na firmę, w której pracuje. W umowie o pracę tymczasową nie ma miejsca ochrona pracownicy w ciąży przed rozwiązaniem i wypowiedzeniem umowy w trakcie trwania ciąży, a także w okresie trwania urlopu macierzyńskiego pracownicy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka