03.07.04, 10:06
Kto jest za usunięciem ze strony forum linku do KFŁ?
Postawa niektórych członków tego klubu zamiast być przykładem dobrego
postępowania urąga wszelkim normom. Nie wyłączając członków Rady.
Jeżeli ma to być wizytówka tego forum to niestety jest zła. Przepraszam
niektórych członków, którzy wiedzą jak prezentować swoje poglądy. Ale to wy
powinniście zadbać o czystość swojego klubu wykluczając osobniki naruszające
normy przyzwoitości. Nie czyniąc nic firmujecie takie zachowanie.
Obserwuj wątek
    • Gość: byłylogowany Re: Wniosek IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 03.07.04, 10:29
      Ani mnie KFŁ ziębi, ani parzy. Link do tej strony również. Wiadomym również
      jest, że w każdej społeczności znajdą dla siebie miejsce czarne owce. Dlatego
      uważam, iż usuwanie adresu jakiejkolwiek strony, nie przyniesie rezultatu.
      Ludzie są jacy są. Paradoksalnie, niezorientowany czy przypadkowy forumowicz, po
      skojarzeniu kto udziela się jednocześnie na FŁ i KFŁ, wyrobi sobie jednoznaczną
      (niezbyt pochlebną) opinię na temat tej "organizacji". I jeżeli to "nie
      przeszkadza" członkom tego ciała, to najwyraźniej jest Im z tym dobrze. I to
      oczywiście o czymś świadczy:) Ale ponieważ jak na wstępie zaznaczyłem, nie mam
      emocjonalnego stosunku do KFŁ, wstrzymuję się od głosu.
      PS
      Przy okazji, apelowałbym do admina, aby raz na zawsze zabanował kretyna o nicku
      Krzys52. Jego comiesięczne wypociny z pewnym tekstem oraz inne posty
      zamieszczane na forach GW, świadczą o typowo antypolskim charakterze tego
      osobnika. Tutaj czujność administratora Forum, byłaby jak najbardziej wskazana.
      • lennon1 Re: Wniosek 03.07.04, 10:34
        Ja bym wolał, żeby w miejscu linku do KFŁ pojawił się link do admina.
        Nie widzę powodu do promowania klubu, którego niektórzy członkowie są
        najdelikatniej mówiąc niekulturalni. Chyba w założeniu działania tego klubu
        było dbanie o „czystość” tego forum.
        .
        • Gość: byłylogowany Re: Wniosek IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 03.07.04, 10:46
          KFŁ stało się organizacją kanapową. W tej chwili sami członkowie nie traktują
          Klubu poważnie. Przynajmniej takie mam wrażenie. Świadczy o tym chociażby fakt
          częstotliwości i ilości postów tam umieszczanych. Nie do mnie należy ocena
          działania tegoż Klubu, ale nie da się przecież ukryć, że przyjęcie do KFŁ paru
          osób, rozwaliło Go. Nie tylko "wypalenie się" najbardziej zaangażowanych, ale
          właśnie bezkrytyczny stosunek do paru osób, łącznie z tymi z kierownictwa.
          Skutek: część ludzi odeszła, część pozostaje bierna, pozostali udają że KFŁ
          jeszcze istnieje. Idea która przyświecała powstaniu KFŁ, to teraz jedynie puste
          słowa. Nie trzeba usuwać tego Klubu. On, wzorem innych organizacji, sam za
          niedługo zniknie.
          • lennon1 Re: Wniosek 03.07.04, 11:19
            To po co umieszczać link do niedziałającej organizacji? Najlepszym dowodem
            śmierci KFŁ jest to, że przez godzinę od pojawienia się wniosku nikt z nich nie
            zabrał głosu.
            • Gość: byłylogowany Re: Wniosek IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 03.07.04, 11:26
              Może się jeszcze pokażą. I sypną (zwłaszcza niektórzy) wyszukanym słownictwem:)
            • gray Re: Wniosek 03.07.04, 11:59

a słyszałeś o tym, że troli się nie karmi?

EOT.
              • Gość: byłylogowany Re: Wniosek IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 03.07.04, 12:01
                To co Cię tu przyniosło?
                • gray Re: Wniosek 03.07.04, 12:29

tak tylko zachciało mi się rozwiać czyjeś wątpliwości - już mnie tu nie ma ;)
      • lennon1 Re: Wniosek 03.07.04, 10:44
        Co do drugiej części wypowiedzi to masz rację. Admin ostatnio śpi, a osobnik
        Krzys52 powinien być pod specjalnym nadzorem.
    • lennon1 Re: Wniosek 05.07.04, 13:09
      Dziwne - żadnego głosu sprzeciwu ze strony klubowiczów?
    • lennon1 Re: Wniosek 10.07.04, 22:31
      ponawiam wniosek
      • anies75 Re: Wniosek 10.07.04, 23:11
        a tak w skrócie co to za klub ???
        • uerbe Re: Wniosek 10.07.04, 23:34
          Klub Fajnych Ławek - członkowie chodzą po mieście i fotografują wspomniane
          obiekty, później ustalając rankingi co bardziej interesujących z nich.
          • Gość: Rozkminiacz Keeeeee? IP: *.pai.net.pl 10.07.04, 23:36
            • anies75 Re: Keeeeee? 11.07.04, 12:29
              poważnie pytam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka