Dodaj do ulubionych

Informacje Urzędu Gminy

13.11.12, 14:30
Mnie się wydaje iż niedbalstwo osoby prowadzącej info na stronie internetowej ie zna granic. Oto typowy przykład:

 Protokół Nr XXVI/12 z Sesji Rady Miejskiej w Żychlinie z dnia 28 września 2012 r.
 
 
 Protokół Nr XXII/12 z Sesji Rady Miejskiej w Żychlinie z dnia 26 kwietnia 2012 r.
 Protokół Nr XXI/12 z Sesji Rady Miejskiej w Żychlinie z dnia 30 marca 2012 r.
 Protokół Nr XX/12 z Sesji Rady Miejskiej w Żychlinie z dnia 20 lutego 2012 r.
Obserwuj wątek
    • dinozaurka Re: Informacje Urzędu Gminy 14.11.12, 10:40
      Oj Dinozaurze, czepiasz się ;) To jest tak specjalnie zrobione, żebyś się za dużo nie dowiedział ;)))) .
      A swoją drogą, mógł byś podrzucić link do tej stronki? :)
      • selenka21 Re: Informacje Urzędu Gminy 14.11.12, 14:58
        Link do strony z protokołami z Sesji bip.gminazychlin.pl/content.php?cms_id=685
        Przy okazji zobaczcie czy działa ta strona na Firefoxe. U mnie nie ma najnowszych protokołów. Działa tylko na Internet Explorer.
      • dinozaur2012 Re: Informacje Urzędu Gminy 15.11.12, 08:49
        dinozaurka napisała:

> Oj Dinozaurze, czepiasz się ;) To jest tak specjalnie zrobione, żebyś się za d
        > użo nie dowiedział ;)))) .
        > A swoją drogą, mógł byś podrzucić link do tej stronki? :)

Ja się czepiam ? Ja po prostu zwracam uwagę tym, którzy są odpowiedzialni za informacje umieszczane na bipowskiej stronie Urzędu Gminy. Info na tej stronie powinno być dla nas mieszkańców w miarę umieszczane szybko, wyczerpujące, rzetelne.
        • dinozaurka Re: Informacje Urzędu Gminy 18.11.12, 02:15
          :( przykro mi Dinozaurze, że nie wyłapałeś sarkazmu w mojej wypowiedzi..... Jestem tego samego zdania co Ty, że informacje na tej stronie powinny być szybko i czytelnie umieszczane. Tak aby każdy kto ma na to czas i ochotę mógł się z nimi zapoznać.
          U mnie, (Win XP oraz IE 8) wszystkie protokoły są czytelne. Najnowszy jest z 28 września 2012.
          Dziękuję Selenko za link.... :)
          • marek978 Re: Informacje Urzędu Gminy 20.11.12, 09:13
            zagladalem na bip i jest jak jest po staremu
            • marek978 Re: Informacje Urzędu Gminy 21.11.12, 08:54
              W Polsce rozpoczynają się konsultacje społeczne dotyczące nowych zasad odbioru śmieci. Władze chcą m.in. dowiedzieć się według jakich zasad mają ustalić opłatę za wywóz odpadów. Czy takie konsultacje będą miały miejsce w naszej gminie ?
              Dlaczego pytam. Bo za niespełna 10 miesięcy wejdą w życie nowe przepisy dotyczące zasad odbierania śmieci. W świetle nowego prawa całkowitą odpowiedzialność za odpady komunalne przejmie samorząd, a mieszkańcy będą jedynie zobowiązani do uiszczania Urzędowi Gminy opłaty za ich wywóz. Wraz z systemem odbierania odpadów zmienią się także zasady naliczania opłaty za ich odbiór. Nowe zasady gospodarki odpadami mają doprowadzić m.in. do wyeliminowania dzikich wysypisk, które są zmorą każdej z gmin. A więc nasuwa się pytanie . Ile zapłacimy za śmieci i w jakiej formie ?
    • swistak38 Re: Informacje Urzędu Gminy 02.03.15, 14:29
      Dlaczego na stronie UG nie ma na bieżąco protokołów z sesji Rady Miejskiej obecnej kadencji ? Już wcześniej o tym pisał dinozaur2012 i ten temat dalej jest lekceważony. Jaka w tym trudność ?
      • dinozaur17 Re: Informacje Urzędu Gminy 15.09.17, 14:13
        Olewają wyraźnie. Na stronie BIP Urzędu Gminy stare informacje . Brak aktualnych danych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka