natzal 14.04.10, 20:59 Kociaki, jak u was w szkołach jest z koceniem? Już niedługo niektóre z nasz idą do gim czy LO... Boicie się? I jeśli wiecie coś o szkołach w Warszawie i jakie są tam sposoby... Konkrety, proszę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lusia_26 Re: Kociaki! 14.04.10, 21:02 Ja teraz idę do gimnazjum. Trochę się boję ale będzie Ok . Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Kociaki! 14.04.10, 21:02 nas trochę na początku roku malowali na kotki, ale dyrektorka potem chodziła po klasach i ich ochrzaniła, a nam mówiła, żebyśmy się nie martwili. Odpowiedz Link Zgłoś
romady gimnazjum ! 14.04.10, 21:17 ja się nie boję . dzisiaj byłam z klasą w gimnazjum do którego się wybieram . ogólnie było bardzo fajnie . jakoś nie mam zbytniego stracha ! Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: gimnazjum ! 14.04.10, 21:27 u mnie , nie ma kocenia. za dobra szkoła. Odpowiedz Link Zgłoś
czekolaka_123 Re: Kociaki! 14.04.10, 21:49 u nas kocenia nie ma. Znaczy w jednej szkole niedaleko wawy takiej dzikiej to koca i maluja koty na twarzy karza ci jesc kocie zarcie albo cyrklempo rękach. masakra na szczescie nieu mnei w szkole. Co do wawy to liceum nie. nie koca z tego co wiem ;] Odpowiedz Link Zgłoś
blender Re: Kociaki! 14.04.10, 21:54 ja chodzę w Warszawie i mnie nie kocili, tzn. chcieli, ale ja im brzydko odpowiedziałam i powiedzieli "ostra, nie ma co chłopaki idziemy." i poszli c; Odpowiedz Link Zgłoś
klauuudia. Re: Kociaki! 14.04.10, 21:57 gimnazjum. nawet jak nie zostanę w tej szkole do której teraz chodzę znajomi powiedzieli mi , że i tak mnie znajdą. xd Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Kociaki! 14.04.10, 21:56 Ja jestem w pierwszej więc mnie kocili w tym roku... Napisali mi "kot" na rękach mniej więcej sześć razy. Mojej koleżance napisali na czole. Innej na ubraniu. Nie wiem jak jest w Warszawie... Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Kociaki! 15.04.10, 08:13 W liceach nie ma czegoś takiego, jak kocenie. W gimnazjum owszem, ale to jedynie jakieś wołanie "kici kici" na pierwszaków. Odpowiedz Link Zgłoś