por_borewicz 21.03.02, 16:44 Zapraszam stalych sluchaczy i sluchawki na Czat o godzinie 22.00. Tam zostanie zdradzony adres pod ktorym ukryty bedzie kolejny HICIOR ;-) Pozdrawiam Por. B. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tulka Re: Z płytoteki porucznika Borewicza........ ;-) 21.03.02, 20:34 Polecam... Dziś będzie coś fajnego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1 Pusta strona.......:-( 21.03.02, 22:20 Byłem na czacie łódzkim i pojawiła mi sie pusta strona. Dlaczego??? A tak chciałem usłyszeć to nagranie Odpowiedz Link Zgłoś
por_borewicz Re: Pusta strona.......:-( 21.03.02, 22:28 Probuj dalej , moze Ci sie uda.... Jak nie to linka znajdziesz w tym watku jutro rano... BTW: wczorajszy link to : www.kki.net.pl/~klosztn Pozdrawiam i zapraszam... Por. B Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1 Re: Pusta strona.......:-( 21.03.02, 23:05 por_borewicz napisał(a): > Probuj dalej , moze Ci sie uda.... Jak nie to linka znajdziesz w tym watku > jutro rano... BTW: wczorajszy link to : www.kki.net.pl/~klosztn > Pozdrawiam i zapraszam... > Por. B ....anie ...oruczniuku! (Krzycząc połykam pierwsze zgłoski) Melduję posłusznie, że skorzystałem z pomocy sierżanta Grovera, który podał mi adres.Tylko po cholerę szukałem po całej sieci Winampa??? Młodszy marynarz Gabi1. Odpowiedz Link Zgłoś
por_borewicz Re: Pusta strona.......:-( 21.03.02, 23:10 nie wiem, przeciez udostepnilem na stronie.... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
por_borewicz Archiwum - Z płytoteki porucznika Borewicza. 21.03.02, 23:51 Kazdego dnia bedzie dostepny link do strony z dnia poprzedniego a kazdy z linkow bedzie tracil waznosc po 2 dniach... łapiecie o co chodzi? To dobrze... tak bedzie ;-) Zapraszam... audycja bedzie emitowana w radiu KFL.FM do czasu az mi sil zabraknie albo materialow do prezentowania... ;-) Pozdrawiam Por. B. P.S. i niech ktos czsem podrzuci ten watek, zeby nie wygladalo to tak jakbym sam sobie ciagle podrzucal, cooo? Glowny trzon audycji na Czacie zawsze po 22.00 ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
por_borewicz Re: Archiwum - Z płytoteki porucznika Borewicza. 21.03.02, 23:53 Strony archiwalne: 20.III.02 - www.kki.net.pl/~klosztn 21.III.03 - www.kki.net.pl/~klosztn1 a dalej juz tak prosto nie bedzie z adresami... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Archiwum - Z płytoteki porucznika Borewicza. 22.03.02, 09:34 dzięki poruczniku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
por_borewicz Re: Z płytoteki porucznika Borewicza........ ;-) 22.03.02, 19:33 Juz dzis, o 22.00 na Czacie kolejna sesja z audycja "Z plytoteki porucznika Borewicza". Dzis cos polskiego i z zakurzonej plyty..., zapraszam. Pozdrawiam Wasz Por. B. 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Z płytoteki porucznika Borewicza........ ;-) 22.03.02, 20:19 poruczniku, czy to planowo z taką czkawką, czy tylko u mnie pijane? Odpowiedz Link Zgłoś
por_borewicz Re: Z płytoteki porucznika Borewicza........ ;-) 22.03.02, 21:21 Niniejszym informuje, ze jest poprawiona wersja piosenki z pierwszej audycji... z mowionym zakonczeniem. Do pobrania na wiadomej stronie z dnia pierwszego... Zapraszam, szczegolnie Grov sie upominal o ile pamietam... ;-) Pzdr Por B. Odpowiedz Link Zgłoś
por_borewicz Re: Z płytoteki porucznika Borewicza........ ;-) 22.03.02, 21:41 Zapraszam na Czat o 22.00 na dzisiejszej audycyjnej stronie dodatek specjalny ;-). Zapraszam o i po 22.00, szczegolnie po Matrixie... Pozdr Por. B. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Z płytoteki porucznika Borewicza........ ;-) 22.03.02, 22:34 ale Matrix o 23.30 się kończy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
por_borewicz Re: Z płytoteki porucznika Borewicza........ ;-) 22.03.02, 23:11 Coz zrobic... regul nie lamiemy... w takim razie link do dzisiejszej strony znajdziecie jutro rano w tym watku... Z braterskim pozdrowieniem Por. B. Odpowiedz Link Zgłoś
por_borewicz UPDATE....Link z 22.02.2002 ;-) 23.03.02, 10:06 Link z 22.03.2002 to : www.kki.net.pl/~klosztn2 zapraszam... ;-) Por. B. Odpowiedz Link Zgłoś
falunia Re: .Link z 22.02.2002 ;-) 23.03.02, 14:20 DZIEKUJEMY PORUCZNIKU PS dlaczego nie działaja mi linki? :( Odpowiedz Link Zgłoś
zamek I UWAGA - NOWOŚĆ :) 24.03.02, 15:53 www.mnc.pl/~zamek/misc/z_files.html - czyli moje pierwsze kroki w Forum FM :)) Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: I UWAGA - NOWOŚĆ :) 24.03.02, 16:02 A ja szukam tego wątku na dole listy na łódzkim forum, a tu taka niespodzianka, DJ Zamek się ujawnił:)) Dodam jeszcze w imieniu Unikorna i swoim, że może by Tulka by coś z płytoteki Porucznika wybrała i podesłała?? Grover Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: I UWAGA - NOWOŚĆ :) 24.03.02, 16:08 I myslisz, ze nawet gdybym coś znalazła, to umiałabym to wrzucić na stronę? Ha, ha... Widzę, że masz niezłe zdanie o moich zdolnościach :-) Obawiam się jednak, że nie sprostałabym takiemu zadaniu. Przykro mi, musicie poczekać na Porucznika. Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: I UWAGA - NOWOŚĆ :) 24.03.02, 16:10 No nic, poczekamy...tak też myśleliśmy z Unikornem, że to się tak skończy, ale spróbować zawsze można, no nie? Grover Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: I UWAGA - NOWOŚĆ :) 24.03.02, 16:06 Dzięki, DJ Zamku :-) P.S. Zasłodziłam się na amen tym Twoim hitem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
por_borewicz Re: Z płytoteki porucznika Borewicza........ ;-) 26.03.02, 23:02 Niniejszym informuje, ze nasz program wraca od jutra na antene, zapraszam o stalej porze na czat, gdzie zostanie zdradzony kolejny link do przeboju dnia... Por. (red.) Borewicz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
por_borewicz Re: Z płytoteki porucznika Borewicza........ ;-) 27.03.02, 21:16 Dzis 27.03, po powrocie z dalekich krajow, ja, por. B. zaprezentuje kolejny przeboj z mojej plytoteki... zapraszam... inf. jak zwykle na czacie a jutro rano link do dzisiejszego hitu.... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Por. B. Re: Z płytoteki porucznika Borewicza........ ;-) IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 30.03.02, 00:40 Na jutro przewidziano rozmowe ze znanym aktorem, na poniedzialek zas specjalny kulinarny kawalek muzyki.... z cieplego kraju ;-) Zapraszam na audycje "Z plytoteki porucznika Borewicza..." Na dzis to wszystko, dobranoc.... BTW: link z 29.03 to : www.kki.net.pl/~klosztn1 zapraszam spoznialskich...... Jutro wyjatkowo link zostanie ujawniony na niniejszym watku a nie na czacie jak zwykle, zaprasza.....jeszcze raz... Wasz Por. B. Odpowiedz Link Zgłoś
m..m Re: Z płytoteki porucznika Borewicza........ ;-) 30.03.02, 14:47 Niech Cie cholera za takie przepowiednie. Mam prosbe dobieraj repertuar nieco optymistyczniej. Szczegoly: www.rmf.fm/wiadomosci/index.html?id=37558 Pozdrawaim swiatecznie M..M P.S. Nie bierz tego zbyt doslownie. Wiem ze to tylko zbieg okolicznosci, niemniej wrazenie zrobil na mnie niemile. Odpowiedz Link Zgłoś
por_borewicz Re: Z płytoteki porucznika Borewicza........ ;-) 30.03.02, 18:18 Przypominam o dzisiejszej audycji... www.kki.net.pl/~klosztn2 zapraszam...z ta awionetka rzczywiscie niefortunnie wyszlo za co przepraszam... Postaram sie poprawic ;-) Pozdrawiam Por. B. Odpowiedz Link Zgłoś
por_borewicz Re: Z płytoteki porucznika Borewicza........ ;-) 30.03.02, 14:05 Tu komunikat specjalny dla sluchaczy i sluchawek audycji pt. "Z plytoteki porucznika Borewicza...". Dzisiejsza audycja zostanie wyemitowana zdalnie pod adresem www.kki.net.pl/~klosztn2 . Zapraszam serdecznie. Kolejna audycja w zalany poniedzialek. ;-) Por. B. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Z płytoteki porucznika Borewicza i DJ Zamka ;-) 31.03.02, 01:05 www.mnc.pl/~zamek/misc/z_files.html - jest nowa audycja :)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hubar UWAGA UWAGA UWAGA RADIO KaFeL FM STRONA 31.03.02, 17:10 Jest nowa strona Radia KaFeL FM www.kafel.xu.pl/ tu linki do wszystkich audycji. pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
por_borewicz Re: Z płytoteki porucznika Borewicza........ ;-) 01.04.02, 17:59 Juz dzis kolejna audycja "Z plytoteki porucznika Borewicza..." zapraszamy, jednoczesnie informujemy o zmianach organizacyjnych. Z uwagi na duze obciazenie redakcji muzycznej naszego radia, audycja "Z plytoteki..." emitowana bedzie raz w tygodniu. Zapraszamy... Odpowiedz Link Zgłoś
por_borewicz PO RAZ OSTATNI NA TYM WATKU>>>>>> 02.04.02, 00:13 To juz ostatni moj wpis na tym watku... Nowosci dotyczacych naszych audycji szukajcie na www.kafel.xu.pl Do usłyszenia Do konca Wasz, porucznik Borewicz..................... Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Z płytoteki porucznika Borewicza-KOMUNIKAT!!! 03.04.02, 20:15 Uwaga! Uwaga! podajemy ważny komunikat: od dziś audycje prowadzone przez red. por. Borewicza będą nadawane na falach www.porucznik.xu.pl Dziękujemy Państwu za uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
por_borewicz PRZEPRASZAM ZA NIEDOPATRZENIE... 06.04.02, 10:56 Niniejszym przepraszam wszystkixch sluchaczy i sluchawki ktore probowaly wczoraj pobrac codzienny przeboj z audycji pt. "Z plytoteki porucznika Borewicza..." Nastapilo pewne niedopatrzenie techniczne za co jeszcze raz serdecznie przepraszam... Obecnie na stronie audycji dostepne sa materialy z 04.04, 05.04, oraz z 06.04 tak by mile sluchawki i sluchacze nie byli stratni.... zapraszam i przepraszam ;-) Red. por. B. Przypominam, ze dostep do naszej audycji jest mozliwy przez glowna strone radia KFL FM. : www.kafel.xu.pl lub bezposrednio pod adresem www.porucznik.xu.pl , zapraszamy... Odpowiedz Link Zgłoś
por_borewicz Re: Z płytoteki porucznika Borewicza........ ;-) 08.04.02, 19:04 Z powodów technicznych dzisiejsza audycja pod adresem www.free.of.pl/p/porucznik przepraszam za zawily adres i zapraszam do posluchania... ;-) Por. B. Odpowiedz Link Zgłoś