ania.x70 26.03.13, 12:06 Witam. Serdecznie polecam usługi pana Zbigniewa Dziomdziory. Jest dobrym i dokładnym hydraulikiem. hydraulik-lodz.pl/ - sprawdź tu na jego stronie internetowej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chętna Re: Hydraulik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.13, 22:02 porządnie przetkał ci rurkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . A można coś bliżej Poznania? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.13, 08:41 A można coś bliżej Poznania? Tak tylko pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina1 Re: Hydraulik IP: *.promax.media.pl 30.04.13, 15:20 Jedną z lepszych o ile nie najlepszą firmą hydrauliczną w Krakowie jest Hydromax Pana Andrzeja Orłowskiego. Firma ta specjalizuje się w instalacjach sanitarnych i grzewczych, instalacjach w kotłowniach gazowych, na eko-groszek czy nawet na paliwo. Są też tak zwanym pogotowiem hydraulicznym i możemy skorzystać z ich usług w każdej chwili - więcej tu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanna Re: Hydraulik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.13, 22:06 Jeśli szukacie dobrego i solidnego hydraulika z Łodzi to polecam pana Mariusz Wieczorka 503 598 106, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
artizo2 Re: Hydraulik 16.03.15, 11:48 A ja polecam Pana, który swiadczy usługi hydrauliczne całodobowo. Jak ktoś ma awarie to smiało może dzwonić 666 744 277 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia Re: Hydraulik IP: *.auto.m2m.net.pl 20.12.15, 19:37 Z łodzi polecam firmę Hydro Tech: www.hydro-tech24h.pl/ Szybko i sprawnie. Ceny również bardzo korzystne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziona Łódź Re: Hydraulik IP: *.toya.net.pl 01.07.13, 11:37 Można sprawdzić tego pana na ,, FACHOWCACHi porównać z autoprzechwałkami Odpowiedz Link Zgłoś
amarobud Re: Hydraulik 05.01.16, 13:15 Wygląda fachowo. Jeżeli ktoś potrzebował by trochę młodszy zespół :) to polecam swoją firmę amarobud.pl/hydraulika.html AMAROBUD z ŁODZI w której zajmujemy się również każdego rodzaju hydrauliką. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja8999 Re: Hydraulik 24.01.16, 22:32 Witam, Już w poniedziałek na portalu Jober.pl startuje akcja pt.: "Tydzień dla Hydraulików". Codziennie będzie się pojawiać sporo nowych ofert pracy w kraju oraz za granicą, również tych bez znajomości języka obcego. Zachęcamy do śledzenia akcji na Facebooku: www.facebook.com/Joberpl/?ref=ts&fref=ts Wszystkie oferty pracy dla hydraulików znajdą Państwo pod tym linkiem: www.jober.pl/p/hydraulik/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h599579 Re: Hydraulik IP: *.retsat1.com.pl 20.09.16, 09:46 Nie polecam usług pana Zbigniewa Dziomdziory (tel 795 402 875), wycenił usługę prawie trzy razy drożej niż dwóch innych hydraulików, gdy spytałem czy aby to nie pomyłka odpowiedział że tyle bierze bo "to nie on szuka pracy tylko teraz praca szuka jego". Nie skusiłem się, przyszedł inny hydraulik i wymienił instalację za 1/3 tego co chciał pan Dziomdziora. Odpowiedz Link Zgłoś
pussyhunter123 Re: Hydraulik 26.06.17, 22:15 Szczerze NIE polecam usług Pana Zbigniewa Dziomdziory. Po jego "naprawie" musiałam dzwonić po innego hydraulika aby w końcu usunął usterkę. Jak się Pan nie zna na hydraulice to niech się Pan weźmie za hodowlę owiec - to jest łatwiejsze (chyba). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krys54 Re: Hydraulik IP: *.toya.net.pl 12.02.19, 14:00 Polecam pana Krystaina HYDRAULIK z duzym doświadczeniem zawodowym S U P E R FACHOWIEC 507 691 995 Łódź Wiem, bo przekonałam się i znajomi tez, że solidnie, fachowo z kulturą i niedrogo, a wygodnie czasowo P O L E C A M Fachowca od rozdrabniaczy wc, który potrafi, umie doradzić i wie, jak ma być dobrze wykonana usługa. Moja opinia jest oceną bardzo dobrą i podziękowaniem za wielokrotną pomoc przy usuwaniu awariu u mnie, u znajomych i całaj mojej rodzinie. Każdy chwal, bo nigdy nie zawiódłi, a ja polecajac nie musiałam się wstydzić. Polecając kogoś to różnie bywa... Nadal Krystyna poleca dobrego, miłego fachowca Odpowiedz Link Zgłoś
bolekcl Re: Hydraulik 12.03.19, 11:08 ja polecam usługi hydrauliczne z tej lokalizacji Hydraulik Łódź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janka Re: Hydraulik IP: *.146.42.130.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.03.22, 19:06 POTWIERDZAM - Fachowość, doświadczenie wraz z kulturą czynią fachowca godnego POLECANIA. Fachowiec 507 691 995 sprawdzony, pewny, niezawodny i NIEDROGI= ZAWSZE się przyda, BO POD RĘKĄ... Od kilku lat, a nigdy nie zawiódł = POLECAM Janina Odpowiedz Link Zgłoś