Dodaj do ulubionych

Uniwersytet Łódzki

12.12.13, 17:56
Hej! Czy jest tutaj ktoś studiujący na Uniwersytecie Łódzkim stosunki międzynarodowe (nieważne na którym wydziale;)) , międzynarodowe stosunki gospodarcze bądź ekonomie? Chciałabym dowiedzieć się co myślicie o tych studiach, wykładowcach itp. i jak oceniacie swoje szanse na przyszły zawód. Bardzo mi zależny na tych informacjach, gdyż naprawdę poważnie rozpatruje te kierunki studiów. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: blomp Re: Uniwersytet Łódzki IP: *.pl.177.41.31.in-addr.arpa 13.12.13, 14:02
      Wybór kierunku do pewnego stopnia zdeterminuje Twoje przyszłe losy. W sprawie tak poważnej szukasz ratunku na forum?
      • kimjimi Re: Uniwersytet Łódzki 13.12.13, 20:24
        Gość portalu: blomp napisał(a):

> Wybór kierunku do pewnego stopnia zdeterminuje Twoje przyszłe losy. W sprawie t
        > ak poważnej szukasz ratunku na forum?
        Nie szukam "ratunku" tylko informacji na temat jak wyglądają te studia oczami studentów. Często się tak postępuje, bo po co iść np. na kierunek, który ma beznadziejnych wykładowców, skoro można dowiedzieć się wcześniej i znaleźć kierunek (lub w innym razie uczelnie) z lepszymi? Tak samo robi się w wypadku innych szkół. To się nazywa wyszukiwanie, zbieranie i selekcjonowanie informacji, które bardzo się przydaje w przyszłym życiu. To nie jest też "ratunek", gdyż jestem w drugiej klasie liceum, o tych studiach myślę już od zeszłego roku, a obecnie uczęszczam na zajęcia z doradcą zawodowym, więc to jest bardziej potwierdzenie świadomego wyboru. Niemniej dziękuje za troskę.
        • Gość: ajwaj kto płaci za te bzdury IP: *.adsl.inetia.pl 26.12.13, 20:08
          i czy UŁ NIE ma innych celów i POrządnej kadry?
          wpolityce.pl/artykuly/49587-szczuka-magister-takze-na-panstwowym-uniwersytecie-lodzkim-wystepuje-jako-doktor

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka