Gość: Feliks IP: *.toya.net.pl 28.03.02, 21:12 Jeżeli prezydent tak kocha prowadzenie osobiście tramwaju - to może miasto nasze zafunduje Mu rakietę kosmiczną (jednoosobową). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: border Re: motorniczy Panas IP: *.pai.net.pl 28.03.02, 21:17 One Way Rocket??? Odpowiedz Link Zgłoś
ob.serwator Deja vu? 29.03.02, 09:58 Gość portalu: Feliks napisał(a): (...) prezydent tak kocha prowadzenie osobiście tramwaju (...) Coś mi to przypomina. Byli już tacy "sternicy narodu". Pamiętacie taki plakat - robotnik trzymający koło sterowe, a wszystko w kolorze soczystej czerwieni? Odpowiedz Link Zgłoś
ob.serwator Re: Deja vu? 29.03.02, 10:31 A dzisiejsza prasa tak informuje: (...) Zagrała orkiestra, Pierwszy Motorniczy przeciął wstęgę i tramwaj ruszył. (...) Jak pięknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Deja vu? IP: *.toya.net.pl 29.03.02, 10:44 Prawie sie rozplakalem. Brakowalo mi tylko skandowania Krzysztof, Krzysztof ......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzian Re: Deja vu? IP: *.lodz-teofilow.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 11:28 Krzysztf. Łi laf ju..... Odpowiedz Link Zgłoś
ob.serwator Stery w dłoń i JAZDA !!! 29.03.02, 11:59 Stery w dłoń i JAZDA !!! www.uml.lodz.pl/indeksik.php3?menu2=2&zapytanie=2,01&poz=1&id=478 Czyż nie prezentuje sie wspaniale na tych fotografiach? Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Stery w dłoń i JAZDA !!! 29.03.02, 13:39 Krzystof Panas przyucza się do nowego zawodu aby nie być bezrobotnym. Jak powszechnie wiadomo po wyborach nie będzie już prezydentem miasta. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Stery w dłoń i JAZDA !!! IP: *.toya.net.pl 29.03.02, 14:43 Kur.... jestem pod wrazeniem. Chyba dzisiaj nie zasne. Mial chlopak radoche, mam nadzieje, ze nic nie zepsul. To nie to samo co grzebanie w pic... Odpowiedz Link Zgłoś