aniapakero Re: KLŁUB 02.04.02, 02:17 teraz pewnie nadszedl czas na Klub Lubudubu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: KLŁUB 02.04.02, 10:32 czyli o nic nie chodzi?? i co to za emocje, ze zakłdaja nowy watek????:))) hmmm.. a mógł byc nowy klub na naszym forum...;) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: KLŁUB 02.04.02, 10:34 geograf napisał(a): > czyli o nic nie chodzi?? i co to za emocje, ze zakłdaja nowy watek????:))) > hmmm.. a mógł byc nowy klub na naszym forum...;) Po prostu chodzi o inny klub, ten związany z Prezesem. Ja Cię naprawdę kiedys uduszę:-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: KLŁUB 02.04.02, 10:40 zaaco??? ale prosze- jak minie wiosna:)) teraz się z tego cieszę:) zostanę w końcu tym ojcem/matka chrzęstna nowego klubu, czy nie?? Bo inaczej to ja poprosze o egzekucję moich praw autorskich:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: KLŁUB Do GEOGRAF!!! 02.04.02, 10:43 Za całokształt, smierc bedzie okrutna...Ok, zostałeś ojcem chrzestnym Hubarowego klubu. Uroczyście Cię nominuję, jako założyciel... PS. Udusze Cię latem, niech Ci będzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: KLŁUB Do GEOGRAF!!! 02.04.02, 10:47 Ojej.....ale zaszczytów:))) Dzięki o....Wielki!!!! :))) pozdrawiam <aż się normalnie zaczerwieniłem od tego skakania z radości> :P Odpowiedz Link Zgłoś
blenda Re: KLŁUB 02.04.02, 12:51 geograf napisał(a): > zaaco??? ale prosze- jak minie wiosna:)) Ty lubisz wiosnę?? a myślałam że tyltylko zimę;) > teraz się z tego cieszę:) > zostanę w końcu tym ojcem/matka chrzęstna nowego klubu, czy nie?? Bo inaczej to > ja poprosze o egzekucję moich praw autorskich:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: KLŁUB 02.04.02, 10:36 Bez przesady... Czemu taki nagły pęd do zrzeszania się? Niedługo każdy bedzie do kilku forumowych organizacji należał! Jakiś wirus czy co? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: KLŁUB Do TULKA 02.04.02, 10:39 tulka napisał(a): > Bez przesady... Czemu taki nagły pęd do zrzeszania się? Niedługo każdy bedzie > do kilku forumowych organizacji należał! Jakiś wirus czy co? ;-) Absolutnie się zgadzam. Założyłem tylko jeden ,,klubowy" watek i wiecej nie zamierzam. Pozdrawiam:-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: KLŁUB Do TULKA 02.04.02, 10:42 hmm... mamy już Klub Forumowicza Łózkiego, KluB Miłośników Kaszani (czy jakoś tak), w tym klubie sa liczne podkluby (placków ziemniaczanych, czarnego itd...), mamy Klub Miłośników Wkurzania Hubara...hmm... czegoś mi tu brakuje... Wiem!!! Klub Miłośników Komunikacji Miejskiej przy Forum Łódź:)))))))))) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
blenda Re: KLŁUB Do TULKA 02.04.02, 12:53 Prezes mówił że bycie w KFŁ wyklucza bycie w klubie wielbicieli wkurzania Hubara.... Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: KLŁUB Do TULKA 02.04.02, 12:55 czy już ustalono ostateczna wersję??:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grover KMKFŁ 02.04.02, 11:53 A może KluB Miłośników Klubów Forum Łódzkiego???? Grover Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: KMKFŁ 02.04.02, 12:05 Wiem, że to przesada, ale nam się namnożyło tych klubów i jakoś mnie tak naszło na ten klub:)) Grover Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: KMKFŁ 02.04.02, 12:10 moze ogólno KaFeLkowe spotkanie na czacie i przedyskutujmy ten temat??:)) Mam pytanie: kiedy było spotkanie założycielskie KFŁ?? bo KFŁ istnieje od 1 października, ale jaka jest data spotkania?? Odpowiedz Link Zgłoś