monalisagioconda Re: Adwokat Łódź 17.02.19, 15:01 Ja też należę do grona szczęśliwców, których sprawy rozwodowe prowadził mecenas Cyrański. Bardzo bałam się, że coś pójdzie nie tak, ale pan adwokat Cyrański podszedł do sprawy bardzo profesjonalnie. Był zawsze bardzo dobrze przygotowany do rozprawy, a na rozprawie bardzo aktywny. Sprawę oczywiście wygrałam, a to wszystko dzięki mecenasowi Cyrańskiemu. Każdy, kto chce wygrać swoją sprawę rozwodową, powinien zgłosić się właśnie do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
sobczaksss Re: Adwokat Łódź 24.02.19, 00:21 Moim adwokatem podczas sprawy rozwodowej była Pani Monika Kitscha-Kwasiborska. Tutaj: www.lodz-adwokat.pl/ znajdziecie na nią namiary. Bardzo życzliwa kobieta, zna się na swoim fachu. Wszystko poszło tak, jak zaplanowałyśmy :) Odpowiedz Link Zgłoś
andreew Re: Adwokat Łódź 11.11.20, 15:51 Do grona dobrych łódzkich adwokatów dołączyłbym adwokat Annę Gręda-Adamczyk, które specjalizuje się w sprawach rodzinnych, spadkowych i rozwodach. Klasa sama w sobie! Odpowiedz Link Zgłoś
peppa62 Re: Adwokat Łódź 24.02.19, 09:44 Poszłam ze swoim rozwodem do mecenasa Cyrańskiego. Jestem bardzo zadowolona z naszej współpracy. Mecenas bardzo sie angażował w moją sprawę, był zawsze świetnie przygotowany i bardzo aktywny na sali rozpraw. Miał też zawsze dużo czasu dla mnie, wszystko mi tłumaczył. Czułam, że naprawdę mnie rozumie i chce mi pomóc. Sprawa oczywiście została wygrana. Pan mecenas udowodnił przed sądem winę mojego męża, a ja dostałam wysokie alimenty, które mój były już w tej chwili mąż płaci do dziś. Do mecenasa Cyrańskiego warto pójść z każdą taką sprawą. Odpowiedz Link Zgłoś
andreew Re: Adwokat Łódź 01.04.19, 14:45 Ja polecam adwokatów z kancelari KDK Adwokat Łódź kdkadwokat.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
andreew Re: Adwokat Łódź 11.11.19, 14:43 A jeśli ktoś szuka adwokata w Wieluniu i okolicach to polecam Agnieszkę Dudek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneczka77 Re: Adwokat Łódź IP: *.toya.net.pl 14.05.19, 19:05 Ja mogę polecić adwokata Jarosława Szkudlarka z Łodzi rewelacyjny specjalista od rozwodów i spraw rodzinnych, dusza człowiek i ma rozsądne stawki za prowadzenie sprawy, którą osobiście prowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mini88 Re: Adwokat Łódź IP: *.146.33.137.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.05.19, 23:03 idź do adwokata Jarosława Szkudlarka to pewniak i zupełny top w Łodzi jeżli chodzi o rozwody i sprawy karne. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
marta7605 Re: Adwokat Łódź 02.07.19, 18:15 Potwierdzam skuteczność na sali sądowej adwokata Jarosława Szkudlarka - totalnie rozbroił mojego ex i jego mecenasa dla mnie bajka pozdrawiam i dziękuję Marta Odpowiedz Link Zgłoś
marta7605 Re: Adwokat Łódź 07.06.19, 13:12 Mi świetnie poprowadził sprawę o podział majątku przed Sądem Rejonowym dla Łodzi - Widzewa a potem w apelacji adwokat Jarosław Szkudlarek za co jestem mu bardzo wdzięczna i szczerze dziękuję za pomoc i zaangażowanie choć nie miałam grosza przy duszy on mi pomógł i wszytko przygotował a sprawę poprowadził z urzędu tak jakby wziął za to wielkie pieniądze. Bardzo uczciwy człowiek i przy tym świetny adwokat. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kejterina Re: Adwokat Łódź IP: *.icpnet.pl 25.06.19, 15:59 Szczerze polecam mecenasa Igora Klimkowskiego. Jest bardzo zaangażowany we wszystkie sprawy, które prowadzi. Jeśli szukacie prawnika z wiedzą i doświadczeniem to będzie to świetny wybór. Tutaj podaję do niego numer: 600 365 228 - warto przedzwonić i się umówić na spotkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grazia Re: Adwokat Łódź IP: *.icpnet.pl 30.06.19, 18:45 Tylko i wyłącznie mecenas Igor Klimkowski. Ja jestem pod wielkim wrażeniem umiejętności i wiedzy pana mecenasa. Jestem bardzo wdzięczna za okazaną mi serdeczność przez cały czas trwania naszej współpracy. Polecam tego sympatycznego mecenasa szczerze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ursula78 Re: Adwokat Łódź IP: *.icpnet.pl 04.07.19, 09:49 Rozwód z orzeczeniem o winie bardzo profesjonalnie przeprowadzony przez mecenasa Klimkowskiego. Bardzo trafnie napisany pozew, profesjonalna reprezentacja w sądzie. Na pewno skorzystam z jego usług przy następnej potrzebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mątwa Re: Adwokat Łódź IP: *.icpnet.pl 14.08.19, 16:45 W sprawie o alimenty i podział władzy rodzicielskiej pan Igor Klimkowski okazał się niezastąpiony. Profesjonalna reprezentacja w sądzie, z czego jestem bardzo zadowolona. Wyrok korzystny dla mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brygidda_bbb Re: Adwokat Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.19, 12:21 Świetnym adwokatem jest Mecenas Chróscielewska. Naprawdę szczerze polecam. Bardzo mi pomogła w sprawie rozwodowej i dzięki niej cieszę się wolnością Bardzo skuteczna i najlepszy adwokat z jakim miałam do czynienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baśka Re: Adwokat Łódź IP: *.icpnet.pl 29.08.19, 13:13 Mecenas Klimkowski to profesjonalista! Z tego miejsca chciałabym mu bardzo podziękować za pomoc. Sprawa nie była łatwa :) Dzięki pomocy pana mecenasa udało się ją wygrać. Świetnie reprezentował mnie na rozprawach. Odpowiedz Link Zgłoś
mabal Re: Adwokat Łódź 30.08.19, 10:20 Bardzo dobrą opinią cieszy się też kancelaria mecenas Moniki Piech-Balickiej. Prowadzi ona głównie sprawy rozwodowe i jest w tym dobra. Jej kancelaria mieści się na ul. Polskiej Organizacji Wojskowej 17 tel. 426334545 strona kancelarii www.adwokat-lodz.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja J. Re: Adwokat Łódź IP: *.icpnet.pl 30.08.19, 13:32 Od pana mecenasa Igora Klimkowskiego otrzymałam taką pomoc jakiej oczekiwałam. Dlatego bardzo dziękuję za współpracę i życzę dalszych sukcesów. Warto podjąć współpracę z mecenasem Klimkowskim - to gwarancja zadowolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewciaak Re: Adwokat Łódź IP: *.icpnet.pl 23.09.19, 14:52 Tylko Adwokat Igor Klimkowski! Jest bardzo skuteczny, ma ogromną wiedzę, kulturę osobistą i empatię. To gwarancja sukcesu. Jeszcze raz bardzo dziękuję Panu Adwokatowi za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwiaa Re: Adwokat Łódź IP: *.229.190.138.datapacket.com 06.10.19, 11:23 Polecam w stu procentach, pan mecenas Igor Klimkowski rozwiązał moją sprawę bardzo szybko. Kontakt z nim był bezproblemowy, praktycznie non stop, odpisywał na maile, odbierał telefony itd. Bardzo sympatyczny człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
izkabiz Re: Adwokat Łódź 07.10.19, 13:12 Rozwod i spadek to chyba najczęściej spotykane sprawy, gdzie potrzebny jest dobry adwokat. Ja miałam obie w niedługim odstępie czasu - najpierw zmarła moja siostra a potem rozwiodłam się z mężem. W obu sytuacjach bardzo mi pomogła Pani adwokat Magdalena Chróścielewska, za co jestem jej ogromnie wdzięczna! Odpowiedz Link Zgłoś
pieciolinia39 Re: Adwokat Łódź 10.03.20, 12:25 Jak dla mnie perfekcyjna i skuteczna jest Kancelaria Pani Adwokat Chróścielewskiej. Polecam na podstawie swojej wygranej sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosha Re: Adwokat Łódź IP: *.icpnet.pl 15.10.19, 15:28 Mecenas Klimkowski został mi polecony i to było najlepsze co mnie w tamtym czasie spotkało. Wszystkie pochwały na jego temat z którymi się spotkałam nie są przesadzone. Pan mecenas jest fantastycznym prawnikiem i przemiłym człowiekiem. Z czystym sumieniem polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
arlettabolesta Re: Adwokat Łódź 02.11.19, 08:03 Rozwód cywilny często pozostaje w związku z kościelnym procesem o nieważność małżeństwa. Nt. zapraszam na mój blog rozwody-koscielne.eu dr Arletta Bolesta adwokat kościelny a.bolesta@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
roksananana Re: Adwokat Łódź 16.10.19, 12:24 Mi pomógł Pan Szkudlarek. Sprawa rozwodowa wygrana, oczywiście z winy męża... Najlepszy adwokat Łódź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Jankowski Re: Adwokat Łódź IP: *.datapacket.com 31.10.19, 11:29 Pan mecenas Igor Klimkowski posiada kompetencje na najwyższym poziomie. jestem bardzo zadowolony ze sprawy którą dla mnie poprowadził. bardzo dziękuję również za miłą obsługę, to również się bardzo ceni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda R Re: Adwokat Łódź IP: *.toya.net.pl 12.11.19, 14:29 Ja trafiłam do kancelarii adwokata Jarosława Szkudlarka bez większych nadziei. Mąż wysłał mi pozew rozwodowy i twierdził, że w sądzie nie mam żadnych szans i powinnam zgodzić się na jego warunki rozwodu. Na szczęście adwokat Jarosław Szkudlarek pomógł mi w tej skomplikowanej sprawie rozwodowej i udało się ostatecznie uzyskać winę męża za rozpad małżeństwa oraz wysokie alimenty na dzieci, które mieszkają teraz ze mną. Sama bym sobie nigdy nie poradziła w sądzie. Z pewnością poproszę Adwokata Jarosława Szkudlarka o pomoc również w sprawie o podział majątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Adwokat Łódź IP: *.toya.net.pl 13.11.19, 17:33 Ja polecam do rozwodów adwokata Jarosława Szkudlarka z Wólczańskiej 124 w Łodzi wysokiej klasy fachowiec w sprawach rozwodowych i działach majątkowych. Prowadził mi cztery sprawy sądowe i wszystkie z sukcesem ! Polecam i pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
cegla678 Re: Adwokat Łódź 24.12.19, 12:15 Serdecznie polecam mecenasa Klimkowskiego, który jest osobą rzetelną i poradzi sobie z każdym problemem. W moim przypadku zapowiada się dłuższa współpraca :) Jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
wikutiku Re: Adwokat Łódź 29.12.19, 03:01 witam jakas naprawde godna polecenia w Łodzi kancelaria w sprawie za zlamaną reke na sniegu/lodzie - kontakt , telefon , adres itd - tylko prosba - naprawde solidna bo juz kilka sprawdzilismy i raczej słabo to u nich wygladalo pomimo niby pozytywnych opinii - z gory dziekuje i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
arlettabolesta Re: Adwokat Łódź 29.12.19, 08:18 Rozwód cywilny często pozostaje w związku z kościelnym procesem o nieważność małżeństwa. Nt. zapraszam na mój blog rozwody-koscielne.eu dr Arletta Bolesta adwokat kościelny a.bolesta@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś