hubar 03.04.02, 14:29 Pozdrawiam Was miłe KaFeLki ja, Prezes na chwilowej emigracji. P8 Pozdrowienia z ZIELONEJ ;-) pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p8 Re: Pozdrowienia z ZIELONEJ Góry! 03.04.02, 14:49 Dzięki prezesku:)))) panBozia Odpowiedz Link Zgłoś
blenda Re: Pozdrowienia z ZIELONEJ Góry! 03.04.02, 15:07 Dzieki Hubarq :))) Wracaj do nasz szybko. pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Pozdrowienia z ZIELONEJ Góry! 03.04.02, 15:20 HuBar, czy myślałeś o opracowaniu atlasu kawiarenek internetowych w Polsce? Może być hitem! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Pozdrowienia z ZIELONEJ Góry! 03.04.02, 18:37 A ja dopiero teraz przeczytałam, po powrocie z zajęć... Dzięki i pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Pozdrowienia z ZIELONEJ Góry! 03.04.02, 18:53 Dziękuję w imieniu KMWH :)))))) i jednocześnie odpozdrawiam naszego drogiego Prezesa Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Pozdrowienia z ZIELONEJ Góry! 04.04.02, 15:29 saper_ napisał(a): > Dziękuję w imieniu KMWH :)))))) i jednocześnie odpozdrawiam naszego drogiego > Prezesa Jako założyciel KMWH równiez pozdrawiam Prezesa. Niestety, jego forumowa pasja się pogłębia. Zamiast się spokojnie wyluzować i pobawić w ZG...A tu klik, klik...Oj, Hubar... Odpowiedz Link Zgłoś
por_borewicz Re: Pozdrowienia z ZIELONEJ Góry! 03.04.02, 18:56 Dzieki Prezesie za pozdrowienia, ale jakos cos ta strona nie dziala... :-( Zadzialaj swoja sila Prezesa... Pozdrowy Por. B. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Pozdrowienia z ZIELONEJ Góry! 03.04.02, 19:30 Podziękować Prezesowi, podziękować :) A w Teatralnej byłeś? Przejdź się! Świetnie karmią! Pozdrowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim Re: Pozdrowienia z ZIELONEJ Góry! IP: *.pai.net.pl 03.04.02, 20:50 Prezes, wracaj mi sie tu na-ten-tychmiast, bo fotel pusty kusi! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Pozdrowienia z ZIELONEJ Góry! 04.04.02, 13:19 Witajcie! Jestem już spowrotem w... Zielonej Górze (mieszkaliśmy niestety, poza miastem) Kropeczko już nad tym myslałem, dziś jak rano wstałem takie mysli właśnie miałem. pozdrowy z C@fe w Zielonej Górze Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Pozdrowienia z ZIELONEJ Góry! 04.04.02, 19:03 hubar napisał(a): > Kropeczko już nad tym myslałem, dziś jak rano wstałem takie mysli właśnie > miałem. > A czy ten przewodnik też będzie pisany rymami i poezja jak przykład wyżej pokazuje??:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HuBar Re: Pozdrowienia z ZIELONEJ Góry! IP: *.ipub.pl 04.04.02, 14:09 Do zobaczenia już z Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Pozdrowienia z ZIELONEJ Góry! 04.04.02, 19:04 ??? kto podszył się pod hubara??? Odpowiedz Link Zgłoś