nett1980 03.10.06, 23:02 Patrze i nie wierze , co za koles, ida na wojne z mediami.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bozby Re: Kurski poszedl na calosc.. 03.10.06, 23:06 Jest lepszy niz kabaret z Dańcem.....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 szanowni panowie przepraszaja 05.10.06, 19:22 "Autorzy programu "Teraz My" Tomasz Sekielski i Andrzej Morozowski przeprosili widzów za "formę rozmowy z Jackiem Kurskim", jaką przeprowadzili w ubiegły wtorek na antenie TVN. Zapewnili jednocześnie, że politycy PiS-u są wciąż mile widzianymi gośćmi w ich programie" No coz , przykre ,ale bez pisu ogladalnosc w dol ,wiec ... Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: szanowni panowie przepraszaja 06.10.06, 07:55 Przeprosili tych, którzy poczuli się urażeni:) Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Tak sie bawi IV RP,u Kurskiego w biurze poselskim: 09.10.06, 16:37 Impreza w biurze poselskim (9 Października 2006) Jak wygląda IV RP od kuchni? Widzieliśmy to na własne oczy w sobotę wieczorem w Gdańsku. Tam w biurze poselskim Jacka Kurskiego, na utrzymanie którego pitbul PiS dostaje z Kancelarii Sejmu 10 tysięcy złotych miesięcznie, zorganizował przyjęcie urodzinowe swojej żonie. Przełożył je o tydzień, bo wcześniej zajęty był organizacją pisowskiego wiecu w gdańskiej stoczni. Okazja była przednia - czterdzieste urodziny małżonki. Nakryty na balandze polityk tłumaczył się pokrętnie, że wznosił toasty z wyborcami, którzy przyszli mu podziękować za 12 miesięcy pracy poselskiej w Sejmie V kadencji. Konspiracyjna impreza Godzina 19.00. Biuro poselskie Jacka Kurskiego (40 l.) w Gdańsku Wrzeszczu przy ul. Miszewskiego. Na imprezę zjeżdżają goście. Impreza organizowana jest w konspiracji. Wszystkie okna wychodzące na ulicę są zasłonięte. W środku, przy zapalonych świecach, impreza trwa w najlepsze. Jubilatka - Monika Kurska - prawie nie wychodzi na zewnątrz. Wejścia pilnuje długowłosy blondyn, 15-letni syn Kurskich, Zdzisław. Umila sobie czas, wieszając się na furtce od bramy biura poselskiego, skacząc przez ogrodzenie, wyginając siatkę. Gości te akrobacje nie obchodzą. Tak jak nie obchodzi ich, co się dzieje w pobliżu biura poselskiego. A tam okoliczna młodzież szykuje się do imprezy dyskotekowej w klubie Metro. Piją alkohol, tłuką butelki, rzucają wyzwiskami. Po chwili dwóch ogolonych na łyso dresiarzy podbiega do biura poselskiego. Donoszą gościom imprezy i Jackowi Kurskiemu, że po drugiej stronie ulicy stoi operator z kamerą i nagrywa prywatne przyjęcie. To dziennikarze TVN 24. Jest 22.30. Kurski traci humor, wścieka się. Kilku jego gości kieruje się w stronę służbowego samochodu telewizyjnej stacji. Dziennikarka i operator chowają się do auta. Zwiadowcy wracają do biura, dziennikarze TVN 24 za nimi. Kilkaset metrów dalej parkują samochód. Kurski zmienia marynarkę i wychodzi do nich. Wymyśla na poczekaniu formułkę dla reporterki. - To impreza z okazji, że rok już jestem posłem. Wyborcy przyszli mi podziękować - wypala. Nic nie wspomina, że zanim przyjechał o 21.45, impreza trwała już w najlepsze, a goście wręczali prezenty nie jemu, a jego żonie. Straż Kurskiego Dwóch ogolonych na łyso dresiarzy, którzy donieśli Kurskiemu o obecności dziennikarzy, rzuca wyzwiskami. - Ty komunistyczna świnio - krzyczy do dziennikarki jeden z nich. Drugi bierze kosz na śmieci i rzuca za operatorem. Co robi Kurski? Nie reaguje. O północy impreza powoli się kończy. Z biura poselskiego goście wychodzą chwiejnym krokiem. Jedna z uczestniczących tam par przechodzi obok nas. Z trudnością utrzymują równowagę. - Pewnie jesteście z Polsatu - bełkoczą i odchodzą. O godz. 1.45 Kurski z żoną pakują prezenty do bagażnika białego opla i ruszają spod biura. Impreza zakończona. Autor: Sylwester Ruszkiewicz tu link: www.trojmiasto.pl/wiadomosci/news.phtml?id_news=20869 Odpowiedz Link Zgłoś
bocian84 Re: Kurski poszedl na calosc.. 03.10.06, 23:22 Nie ulega wątpliwości, że Mrozowskiemu puściły nerwy i nie zachował dziennikarskiego obiektywizmu przy kłótni z Kurskim, ale z drugiej strony nikt nie może być obiektywny kiedy ktoś rzuca pod jego adresem oszczerstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Kurski poszedl na calosc.. 03.10.06, 23:25 Nie oglądałem. Co dokładnie powiedział/się stało? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta to może byc śmieszne i ciekawe.... 03.10.06, 23:30 Druga,kontra czwarta władza;) Odpowiedz Link Zgłoś
julia1976 Re: to może byc śmieszne i ciekawe.... 03.10.06, 23:44 PiSdowcy to polityczni degeneraci!!! Ponieważ nie pamiętam pochodów 1-szo Majowych,to jadę popatrzeć sobie 7.X. na wiec poparcie dla "nie" rządu PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
agtsmith Re: Kurski poszedl na calosc.. 03.10.06, 23:47 A taki tam belkot pisu standardowy z elementarza p. Ziobro - krotko mowiac Kurski stwierdzil, ze skoro ktos sie nie przyznaje, to znaczy, ze jest winny "Gratuluje panom obiektywnego doboru publicznosci" (po tym jak go publicznosc kilka razy wysmiala z tytulu pieprzenie glupot) Na zakonczenie, tuz po wywodzie Kurskiego na temat ostatnich 14 lat z zycia Subotica, na pytanie "Niech pan nam powie, jaki ma zwiazek Subotic z tym co powiedzial Lipinski? Czy Subotic kazal Lipinskiemu mowic te wszystkie rzeczy?" fenomalny Jacus odpowiedzial, ze zwiazku nie ma, ale caly czas podkreslal, ze tvn sie strasznie skompromitowalo afera tasmowa, poniewaz rzeczony Subotic to megaagent WSI i w ogole kawal ch*ja. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Kurski poszedl na calosc.. 03.10.06, 23:48 W jakim to było programie? Teraz My? Odpowiedz Link Zgłoś
trollomsmierc Re: Kurski poszedl na calosc.. 03.10.06, 23:49 moim zdaniem przebijalo z wypowiedzie Kurskiego ,ze chca rozp...dzic TVN , bo to lzemedia + sluzby specjalne. Dzienikarze stawiaja wraz z opozycja opor przemianom , przygotowali wrecz zamach stanu i knuja , wciaz knuja ,Ehhh Paranoja i Schizofrenia.. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: Kurski poszedl na calosc.. 04.10.06, 00:05 to jeden wielki sPISek!! Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Kurski poszedl na calosc.. 04.10.06, 05:48 To holerne PiS będzie szło w zaparte i do usranej śmierci będą twierdzić, że wszyscy dookoła sa winni, tylko nie oni, nie ich minister, wszystko prowokacja, wszystko to wina PO, dziennikarzy, układu i komuny oraz łże- elit. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Kurski poszedl na calosc.. 04.10.06, 08:28 rozmowy_kontrolowane napisała: > To holerne CHolerne, oczywiście, literówka:// Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Kurski poszedl na calosc.. 04.10.06, 00:16 To jest chory człowiek! Raz cos powie, zaraz jak otrzyma odpowiedź udawadniającą że się myli, to twierdzi że to nie ważne. Jak po kolejnym głupiw wywodzi ludzie w studio nie wytrzymali i zaczęli się z niego świać, to wybrnął tym, że publiczność też jest specjalne dobierana. Temu facetowi nic nie przemówi do rozsądku. Wszyscy będą z nigo drwić, a on nadal będzie w przekonaniu że wszystcy są źli a on jedyny sprawiedliwy... Don Kichot też miał takie urojenia, ale nie był taki szkodliwy! Odpowiedz Link Zgłoś
agtsmith To mi kogos przypomina 04.10.06, 01:00 > Raz cos powie, zaraz jak otrzyma odpowiedź udawadniającą że się myli, to > twierdzi że to nie ważne Zupelnie jak big_news! Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: To mi kogos przypomina 04.10.06, 07:47 I generalnie cały PiS, oni twierdzą, że się PRZEJĘZYCZYLI. Wsiury... Odpowiedz Link Zgłoś
skodabodzio Re: To mi kogos przypomina 04.10.06, 12:44 nie przejezyczyli tylko uzyli skrotu myslowego. Czekam kiedy pisuary stwierdza ze lipinski i mojzesowicz w rozmowie z beger tez uzywali skrotow myslowych... Cos jak mijanie sie z prawda za czasow rywina Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: To mi kogos przypomina 04.10.06, 08:27 raczej insynuuje ze ktoś za tą odpowiedzia stoi. Odpowiedz Link Zgłoś
lukoza Re: Kurski poszedl na calosc.. 04.10.06, 08:15 Dranstwo PISu, schizofrenia spiskowa, przechodzi juz wszelkie granice. Ale wierzcie, ze od PISu jeszcze gorsza jest LPR - gdyby doszli do samodzielnej wladzy.... to koniec - Oni nie beda dyskutowac - od przekonywania innych maja Mlodziez Wszechpolska z kastetami Odpowiedz Link Zgłoś
agtsmith Re: Kurski poszedl na calosc.. 04.10.06, 10:59 "Jacek Kurski skłamał" - powiedziała dziennikarka TVN24 Katarzyna Kolenda- Zaleska To cos nowego! Jacek Kurski sklamal! Kurski powiedział, że "w 1992 roku, jako asystent dyrektora Telewizyjnej Agencji Informacyjnej, spotkał się Suboticiem, który był wydawcą, miał pod sobą - jako guru - całe tak zwane kombo dziennikarzy: Tomasz Lis, Katarzyna Kolenda - niezwykle aktywnych ludzi w oczernianiu rządu Jana Olszewskiego i w preparowaniu takiego przekazu, który miał robić z Polaków - patriotów: prawicowców, oszołomów i wpływać na decyzje polityczne". "Pracę w TVP rozpoczęłam w 1993 roku, czyli rok po odwołaniu rządu Olszewskiego" - powiedziała Kolenda-Zaleska na antenie TVN24 No nic, grunt, ze "ciemna masa" to kupi - tylko, ze "ciemna masa" nie oglada masonskiej telewizji TVN... TVN oglada tylko "otumaniony tlum" Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Kurski poszedl na calosc.. 04.10.06, 11:47 Ciekawe jak sie odszczeknie Lis, jutro na Polsacie bedzie gorrraco Odpowiedz Link Zgłoś
agtsmith Re: Kurski poszedl na calosc.. 04.10.06, 12:23 A tam, pomylilo sie Jacusiowi, pewno zapomnial, ze Lis nie pracuje juz w masonskiej telewizji tvn Odpowiedz Link Zgłoś
skodabodzio No coz to tylko PiS 04.10.06, 12:41 duzej roznicy miedzy wystapieniem kurskiego w teraz my a wiecem kaczynskiego w stoczni w niedziele nie widze. Po prostu polacy wybrali zenujacych politykow i mam nadzieje ze na tych wyborach zaglosuja bardziej odpowiedzialnie Odpowiedz Link Zgłoś
agtsmith Re: Kurski poszedl na calosc.. 04.10.06, 12:49 Juz wiem co powiedzial - mowil odnosnie Subotica tak: Jacus: Ubek nigdy sie nie przyzna, ze jest ubekiem Sekielski: Dobrze, w takim razie zalozmy, ze pana ktos oskarzy o jakies przestepstwo. Pan powie "nie zrobilem tego". W takim razie "Nie przynaje sie pan - jest pan winny!" Publicznosc: (smiech) Jacus: Swietny dowcip, panie redaktorze. Przy okazji gratuluje obiektywnego doboru publicznosci Co do tego rzekomego doboru - oczywistym jest, ze ten fenomenalny polityk dzieki swoim zmyslom od razu wyczul, ze smieje sie cala publicznosc, a nie na przyklad polowa, albo jedna trzecia! Co tu duzo mowic, w tvn pracuja agenci, a publicznosc zostala podstawiona przez sluzby techniczne Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Gratuluję panom M. i S. 04.10.06, 14:06 Otumanić taką liczbę widzów (a w każdym razie tylu forumowiczów), to sztuka nie lada. Jak widać nie przysypiali pobierając nauki od takiego fachowca jakim jest, rzucony na "front medialny" w czasie stanu wojennego, p. Milan S. Co do wypowiedzenia wojny, to szanowna nett1980 raczyła nie zauważyć, iż tę to wypowiedziały media PiS-owi. I bynajmniej wcale nie wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius to co napisałeś jest: 04.10.06, 14:13 ŻA - ŁOS - NE. To jest tragedia, Bigi. Zachowujesz się dokładnie tak samo jak watażkowie PiSu przyłapani na kłamstwie: "przejęzyczył się", "semantyczne nadużycie". Gdybym ja Ci napisał, że molestujesz małych chłopców i poczekał na Twoje zaprzeczenie i stwierdził, że tak jest, skoro zaprzeczasz, to uznałbyś, że mnie p­o­j­e­b­a­ł­o - tymczasem dokładnie tak właśnie zachowywał się wczoraj Kurski... Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: to co napisałeś jest: 04.10.06, 14:19 Proponuję, abyś lepiej zapoznał się z całą sprawą, a dopiero po tym wyrokował. Pomijam już to jak obaj panowie się zachowywali. Po takim "popisie" nie zdziwiłoby mnie, gdyby przy najbliższych wyborach stali się lokomotywami jakiejś listy. I wyobraź sobie, iż nie podejrzewam aby miała to być lista PiS-u właśnie. "Niezależni dziennikarze" - jaja jak u kobyły. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: to co napisałeś jest: 04.10.06, 14:25 Ja bym się nie zdziwiłbym, gdybym zobaczył Ciebie jako lokomotywę PiSu.. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: to co napisałeś jest: 04.10.06, 14:29 Hehehe, dobre:) Niestety, nierealne. Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: to co napisałeś jest: 04.10.06, 19:16 para z uszu raczej od dawna mu bucha... Odpowiedz Link Zgłoś
agtsmith Re: to co napisałeś jest: 04.10.06, 14:33 > Pomijam już to jak obaj panowie się zachowywali Nie pomijaj! Powiedz, ze to chamstwo! I ze nigdy jeszcze nie widziales programu, w ktorym prowadzacy mowi wiecej od goscia! I ze publicznosc byla podstawiona! Odpowiedz Link Zgłoś
aleksej Re: to co napisałeś jest: 04.10.06, 14:50 Mam do Ciebie kilka pytan. Politycy PiSu nazywaja rozmowy z Beger prowokacja. Wiec czy ktokolwiek kazal isc MINISTROM z rzadu Kaczynskiego do Begerowej, rozmawiac z nia nt. stanowisk i ewentualnych mozliwosci unikniecia procesow sadowych i rozwiazania sprawy weksli? Czy ktokolwiek kazal im sie z osoba podajrzana o falszowanie list wyborczych rozmawiac? Czy uwazasz ze nagranie rozmowy miedzy Michnikiem a Rywinem bylo prowokacja? (wkoncu Michnik wiedzial ze nagrywa Rywina). Czy uwazasz ze zakup kontrolowany przez Policje to prowokacja? I czy uwazasz ze sa to zjawiska naganne (wkoncu demaskuja przestepcow), i ewentualnie jaka jest roznica miedzy nagraniami Michnika a TVNu? Po drugie nawet jesli Subotic byl agentem WSI (tak apropo to co w tym zlego? Wkoncu wspopracowal ze sluzbami majacymi chronic nasz niepodlegly kraj, ze sluzbami ktore maja wszelkie certyfikaty NATO i znaja wiele tajemnic NATO, sluzby te rowniez chronia nasze wojska za granica i chyba obowiazkiem kazdego obywatela i patrioty jest 'wspolpraca' z WSI czy innymi sluzbami naszego panstwa dla dobra ojczyzny) to czy za to mozna winic TVN? Czy naprawde uwazasz ze Subotic przyszedl do szefow TVNu i powiedzial im: "witam, jestem agentem WSI, chce posade u was aby niszczyc ewentualne rzady prawicy w tym kraju"? Czy to ze ewentualny agent WSI znalazl sie w TVNie to wina TVNu (zreszta jest to prywatna spolka, ktora moze sobie zatrudniac kogo chce, zatrudnianie agentow WSI z tego co wiem nie jest nielegalne ani karalne) czy moze wina wladz Polski i WSI ze chca inwigilowac TVN? Czy sam fakt ze WSI bylo zainteresowane dziennikarzami jest naganne? Czy korespondenci wojenni w Iraku czy Afganistanie ktorzy wspolpracuja z WSI (dla wlasnego bezpieczenstwa) to cos nagannego? I na koniec czy uwazasz ze ujawnianie agentow WSI czy innych sluzb niepodleglej Polski jest wlasciwe? Czy po takim ujawnieniu ktos bedzie wogole chcial pracowac/wspopracowac dla sluzb wywiadowczych Polski? Czy obawa przed ujawnieniem przez wladze naszego panstwa zniecheci skutecznie obywateli od pomocy naszym sluzba? Czy wspolpraca z nowymi sluzbami wywiadowczymi IV RP (co za kuriozum RP jest jedna i to nie politycy ja numeruja) bedzie rownie naganna w twoich oczach? To po krotce tyle, jest tego troszke wiecej, ale nie bede Cie zameczal. Aleksej Odpowiedz Link Zgłoś
agtsmith Re: to co napisałeś jest: 04.10.06, 14:30 > Gdybym ja Ci napisał, że molestujesz małych chłopców A napisz mu! Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Gratuluję panom M. i S. 04.10.06, 14:17 no tak teza jest taka "lze media wysluguja sie lzeinteligencji " , jest ciekawie,oj jak jest ciekawie; Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Gratuluję panom M. i S. 04.10.06, 14:25 Ależ oczywiście, że tego nie ma. To dzieje się jedynie w mojej chorej wyobraźni. Patrzę na świat chorymi oczami, słuchając przekręcam rzeczywistość. Są tylko niezależne media, świetni i rzetelni dziennikarze, cała IV władza składa się z ludzi nieuwikłanych i porządnych. Proszę przeflancować mnie do Tworek. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani do Tworek by sie chciało??? 04.10.06, 14:26 żeby bliżej do Jarka było? O nie - Kochanówek! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: do Tworek by sie chciało??? 04.10.06, 14:28 Jak już, to Kochanówka. Też może być. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Gratuluję panom M. i S. 04.10.06, 14:30 alez ja ogladalam , dziennikarz tez czlowiek ,a bulterier zaczal szczerzyc kly to nerwy puscily , no Morozowski poplynal .No ale tak "oszczedne racjonowanie prawdy" jakim popisywal sie Kurski i swietego by wyprowadzilo z rownowagi Odpowiedz Link Zgłoś
agtsmith Re: Gratuluję panom M. i S. 04.10.06, 14:31 > Proszę przeflancować mnie do Tworek. A co, zupka w obecnym szpitalu niedobra? Odpowiedz Link Zgłoś
cassani co Ty gadasz 04.10.06, 14:22 to Liipiński z Mojzesowiczem nie powiedzieli tego co powiedzieli a czytali z kartki dostarczonej przez panów M i Z??? Ku.., myślałem że to niemożliwe, ale PiS udało się odwrócić kota ogonem. Przynajmniej tam gdzie to możliwe - u wyznawców a nie wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: co Ty gadasz 04.10.06, 14:27 Gdybym na swój sposób Cię nie lubił, to zarechotałbym niczym Morozowski. Czyli pustym, bezrefleksyjnie głupim śmiechem. No, ale Cię lubię. Więc spuszczę na Twój post zasłonę milczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani czyli co? 04.10.06, 14:31 Taśmy prawdy były czy to fikcja jaka? bo nie wiem wciąż. PS. a co do panów z Teraz My - zrobili największy idiotyzm jaki mogli zrobić - wdali sie w polemikę z PiS. A przecież sami wiedzieli jaki jest język Partii. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Cassaniu 04.10.06, 14:32 Czemu masz w sygnaturce jakieś kropki? Nie możesz mieć normalnie słowa "g­ó­w­n­o"? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Nie ufajmy Caszansztajnowi, sprawdźmy sami 04.10.06, 14:39 gó... Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: hehe 04.10.06, 15:00 To proste. NAlezy tylko odpowiednio sie skupic i mocno wpatrywac w ekran;-)) g­ó­w­n­o Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: hehe 04.10.06, 15:02 cassani napisał: k­u­r­w­a c­h­u­j Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Kaszanku ależ 04.10.06, 15:05 k­u­r­w­a c­h­u­j Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Nie ufajmy Caszansztajnowi, sprawdźmy sami 04.10.06, 14:39 g­ó­w­n­o Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Kurski juz jednemu PEWNY fotel zabrał 04.10.06, 14:42 Jest bardzo skuteczny w tym co robi! Odpowiedz Link Zgłoś
agtsmith Re: czyli co? 04.10.06, 14:39 > Taśmy prawdy były czy to fikcja jaka? Nie bylo. Ministerstwo Prawdy wkrotce wydrukuje nowe numery archiwalne gazet. PiS jest w koalicji z PSL. PiS zawsze byl w koalicji z PSL. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: czyli co? 04.10.06, 14:44 Ależ były, były! Tylko tak się głupio składa, że różni ludzie widzą i słyszą najprzeróżniejsze płynące z nich przekazy. No i co z tym począć? I jeszcze drobiazg: wali sie tymi taśmami odbiorców po oczach niemal bez przerwy. Szkoda tylko, że puszcza się mocno wybiórczo wybrane kawałki. Co do dwóch panów z TVN, to przecież oni wyraźnie ustawili się po jednej ze stron. A to już, według mnie, dyskwalifikuje ich jako niezależnych dziennikarzy, czyli za tych, za jakich chcieliby uchodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius <jeb> 04.10.06, 14:46 big_news napisał: > Szkoda tylko, że puszcza się mocno wybiórczo wybrane kawałki. A co mają puszczać? Bełkot Lipińskiego? Dziwisz się, że puszczają najbardziej hardcore'owe jego zagrania, obciążanie Sejmu wekslami? Dziwisz się??? Ty naprawdę jesteś jakiś dziwny :((( ## > Co do dwóch panów z TVN, to przecież oni wyraźnie ustawili się po jednej ze > stron. A to już, według mnie, dyskwalifikuje ich jako niezależnych > dziennikarzy, czyli za tych, za jakich chcieliby uchodzić. A wiesz, że w kwietniu nagrali zjazd krajowy PO? Pewnie wtedy kwiczałeś z radości, jaka to Platforma jest be, a TVN cacy, tak jak to zrobili Twoi ulubieńcy, hipokryci Kaczyńscy? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: <jeb> 04.10.06, 16:26 A Ty, jak Begerowa oraz paru innych oczywiście uwierzyłeś w te głodne kawałki o załatwieniu przez kogokolwiek wiadomych weksli? Może ja i dziwny jakiś jestem, ale Ty (nie chcę Ci urazić), aż tak naiwny? Jak w pierwszej połowie roku TVN nagrywał Komorowskiego bez jego wiedzy, to robili to także bez udziału innych zainteresowanych. Nie było układu z jedną ze stron, nie było tak, że jeden gość o sprawie wie, drugi jest niczego nieświadomy. Widzisz różnicę? Na koniec Cię rozczaruję. Nie kwiczałem z radości, nie twierdziłem, że TVN jest cacy, bo nie był i nigdy nie będzie, co do hipokryzji polityków, to znam bardziej obłudnych. A ci są akurat w PO i innych ugrupowaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani no oczywiście że się ustawili. 04.10.06, 14:50 i całe szczęście że nie wszyscy liżą dupę Kaczyńskim i spółce. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: no oczywiście że się ustawili. 04.10.06, 15:01 cassani napisał: > i całe szczęście że nie wszyscy liżą dupę Kaczyńskim i spółce. Tutaj nikt nie liże dupy Kaczyńskiemu i spółce. tutaj TWA liże swoje dupy Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: no oczywiście że się ustawili. 04.10.06, 15:02 longeta napisał: > Tutaj nikt nie liże dupy Kaczyńskiemu i spółce. Ty i Big_News. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: no oczywiście że się ustawili. 04.10.06, 15:10 yavorius napisał:> Ty i Big_News. nie znam bigiego i nie spotykam się w realu z ludzmi z forum,także jak widzisz jest to niemożliwe w przeciwieństwi do was,jesteście jak stary milicjant -jeden szuka w google -drugi pisze -trzeci coś tam rozumie -czwarty wspiera kolegów itd. pojedyńczo brak wam argumentów o dyskusji:> Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: no oczywiście że się ustawili. 04.10.06, 15:12 longeta napisał: > nie znam bigiego i nie spotykam się w realu z ludzmi z forum,także jak widzisz > jest to niemożliwe Może liżecie naprzemian? Jeden rano, drugi po południu? ## > pojedyńczo brak wam argumentów o dyskusji:> Jesteś najzwyczajniej w świecie bezczelny ;-D Nie rozśmieszaj mnie już, bo mi zajady popękały i broczę krwią. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: no oczywiście że się ustawili. 04.10.06, 15:19 yavorius napisał: > Jesteś najzwyczajniej w świecie bezczelny ;-D Nie rozśmieszaj mnie już, bo mi > zajady popękały i broczę krwią. Witaminki i minerały sobie zapodaj! Jeżeli myslisz argumenty(wyzwiska)kogoś przekonają to?,ktoś cię okłamuje:> Jak stado baranów,jeden zaczyna reszta za nim beczy. Wystarczy na dzisaj pascie się swoą głupotą i naiwnością dalej PA,PA! Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: no oczywiście że się ustawili. 04.10.06, 15:24 longeta napisał: > Jeżeli myslisz argumenty(wyzwiska)kogoś przekonają to?,ktoś cię okłamuje:> > Jak stado baranów,jeden zaczyna reszta za nim beczy. > Wystarczy na dzisaj pascie się swoą głupotą i naiwnością dalej PA,PA! A co, opuszczasz już forum? Odpowiedz Link Zgłoś
cassani to ja 04.10.06, 15:15 wspieram kolegów! i c­h­u­j (działa, działa!) Odpowiedz Link Zgłoś
m-nick NIE DZIAŁA! 04.10.06, 21:11 Ja w firefoxie widzę ciągle coś w stylu: gó­w­n­o W IE działa jak najbardziej i widzę po prostu gó..:) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: no oczywiście że się ustawili. 04.10.06, 15:15 czujesz sie wykluczony?chcesz o tym porozmawiac ? Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 to do przesympatycznego longety 04.10.06, 15:18 "Tutaj nikt nie liże dupy Kaczyńskiemu i spółce. tutaj TWA liże swoje dupy" Czujesz sie wykluczony?Chcesz rozpoczac nowy watek i porozmawiac o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: to do przesympatycznego longety 04.10.06, 15:22 nett1980 napisała: > "Tutaj nikt nie liże dupy Kaczyńskiemu i spółce. > tutaj TWA liże swoje dupy" > Czujesz sie wykluczony?Chcesz rozpoczac nowy watek i porozmawiac o tym? Co to uprawiasz wolontariat forumowy? Sama zacznij,wpiszę się napewno;) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani ech, "homo brzezinus" 04.10.06, 15:24 to brakujące ogniwo w ewolucji.... Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: ech, "homo brzezinus" 04.10.06, 15:24 cassani napisał: > to brakujące ogniwo w ewolucji.... ...wyborców PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: ech, "homo brzezinus" 04.10.06, 15:32 cassani napisał: > to brakujące ogniwo w ewolucji.... Lepiej byc brakujacym niż ginacym ogniwem,jeszcze pare wyzwisk ;Panowie z Wielkiego miasta;? Tylko nie dajcie się prosić i tak wiesz gdzie to mam:] Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: no to jak zawsze mnie złapałeś 04.10.06, 15:39 To jest TO czego ci brakuje,dlatego zawsze będziesz się łapał. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani jesteś przeuroczy 04.10.06, 15:43 znów mnie wziąłeś na intelekt. ale daj już spokój bo ludzie patrzą. bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: jesteś przeuroczy 04.10.06, 15:47 cassani napisał: > znów mnie wziąłeś na intelekt. ale daj już spokój bo ludzie patrzą. > bez odbioru. nie rozśmieszaj mnie:> To tylko twoi koledzy patrzą,ludzi tylko widuję w realu! Odpowiedz Link Zgłoś
cassani znów mnie pokonałeś! 04.10.06, 15:50 coś Ty ku.. - Ginkofar z rana piłeś czy co??? Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: ech, "homo brzezinus" 04.10.06, 19:12 cassani napisał: > to brakujące ogniwo w ewolucji.... cepa. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: ech, "homo brzezinus" 04.10.06, 20:52 gray napisał: > cepa. Wiesz coś o tym, co? Musiałeś miec bliski kontak(głowa) w dziciństwie z tym narzędziem,szkoda że ci tak już zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: ech, "homo brzezinus" 05.10.06, 08:09 w dziciństwie, kontak, bzapelacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
iszkariota A argumenty pomija sie milczeniem, lub bije pianę 04.10.06, 15:15 A post Alekseja pozostał bez odpowiedzi, mimo ze wprost adresowany do zwolenników PiS. Uważam go za bardzo ważny w dyskusji bowiem poczynania rządzącej partii uderzają i niszczą pąnstwo od fundamentów skutecznie budując nieufność i strach przed nim. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: A argumenty pomija sie milczeniem, lub bije p 04.10.06, 15:28 iszkariota napisał: > A post Alekseja pozostał bez odpowiedzi, mimo ze wprost adresowany do > zwolenników PiS. > Uważam go za bardzo ważny w dyskusji bowiem poczynania rządzącej partii uderzaj > ą > i niszczą pąnstwo od fundamentów skutecznie budując nieufność i strach przed ni > m. Przypominam po raz kolejny,że nie jestem niczyjm zwolennikiem i na wybory nie chadzam,a kto rzadzi?Mam to gdzieś! To co piszę to tylko MOJA analiza obecnej sytacji w kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
agtsmith Re: A argumenty pomija sie milczeniem, lub bije p 04.10.06, 15:32 Zamilcz, to bylo do big_newsa, nie do ciebie. Skoro nie jestes zwolennikiem PiSu, to po co odpowiadasz na zarzuty dotyczace milczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: A argumenty pomija sie milczeniem, lub bije p 04.10.06, 15:45 agtsmith napisał> Zamilcz, Prawie mnie przekonałeś,otrzyj pianę z ust weż serie zastrzyków w brzuch i po jakimś czasie zobaczysz że??? Świat jest piekny!:) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: A argumenty pomija sie milczeniem, lub bije p 04.10.06, 15:45 no nie na wybory nie chodzi a ma cos do powiedzenia.Nieobecni nie maja racji , slyszales cos takiego , co to zmieni ,ze sie tu popieniaczysz , tak tak to taka agitka przedwyboracza Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: A argumenty pomija sie milczeniem, lub bije p 04.10.06, 15:52 nett1980 napisała: > no nie na wybory nie chodzi a ma cos do powiedzenia.Nieobecni nie maja racji , > slyszales cos takiego , co to zmieni ,ze sie tu popieniaczysz , tak tak to taka > > agitka przedwyboracza Jak myślisz ilu ludzi pójdzie do wyborów na te partie CO STARTUJA w wyborach? Nieobecni czekają i się na razie dobrze bawią:> Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: A argumenty pomija sie milczeniem, lub bije p 04.10.06, 18:00 jak sie nie ma co sie lubi , to sie lubi co sie ma...coz ci mam powiedziec, ja tam optuje za zasada mniejszego zla , nie mam manichejskiego spojrzenia na ludzi polityki, jaki kraj tacy politycy.. Odpowiedz Link Zgłoś
agtsmith Mam megacytat (dokladny!) 08.10.06, 15:03 Obejrzalem sobie wlasnie po raz drugi i oto dokladne slowa: Jacus Kurski: Nie slyszalem jeszcze, zeby jakikolwiek ubek przyznal sie do tego, ze byl ubekiem. To jest pierwsza sprawa. Morozowski: Nie no, to jest genialne. Czyli jak nie ma dowodu, to jest najlepszy dowod? Jacus Kurski: Nie, nie, jezeli nie ma dowodu to jest to bardzo powazna przeslanka, ze taki dowod moze istniec [...] Sekielski: Za chwile ktos moze panu postawic powazne kryminalne zarzuty, bo tak bedzie chcial, bo tak bedzie mu wygodnie politycznie, pan powie "Nie zrobilem tego", na co on odpowie "No wlasnie! Nie przyznaje sie! Znaczy sie zrobil!" Publicznosc: (smiech) Jacus Kurski: Strasznie smieszne Odpowiedz Link Zgłoś