Gość: Niech płacą! IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 09.09.04, 10:18 Niech studenci płacą, bo wydją kasę na alkohol, prochy i prezerwatywy. A tak wesprzą finansowo polskie uczelnie, ktore beda sie rozwijac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziad_borowy hhehehe 09.09.04, 14:51 Ale pajac z ciebie heheh Swiat bedzie piekniejszy, hehe bez dwoch zdan. I wszyscy beda sie uczyc i uczyc i uczyc. Ale fajna wizja. A co do ceny to troche przesada. No ale nikt nie mowil, ze bedzie latwo. Dzierżżżżżżżżżżżżz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stella20 Re: Nowe ceny akademików UŁ 10.09.04, 00:34 po pierwsze nie placa oni w wiekszosci tylko ich rodzice, po 2 nie wiadomo czy pieniadze zostana przeznaczone na uczelnie!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Nowe ceny akademików UŁ IP: *.lodz.mm.pl 10.09.04, 14:48 Chyba trochę przesada z tymi zakupami... Zgadzam się z Stellą20, w większości płacą rodzice lub studenci za ciężko zarobione pieniądze. Dlatego jeśli mają tyle płacić, to niech chociaż im te akademiki wyremontują, tak żeby mogli mieszkać w warunkach odpowiadających tym cenom!Szczególnie na Lumumbowie... Odpowiedz Link Zgłoś
stella20 Re: Nowe ceny akademików UŁ 10.09.04, 15:22 ja w tym roku zczynam studia na uniwerku,i naprawde nie oplacalo mi sie skladac wniosku o akademik bo ceny znacznie poczly w gore,wole wynajac mieszkanko ze znajomymi i podzielic koszty,majac przy tym lepsze warunki...... mysle ze wiele studentow z czasem tak zrobi, bo w groncie rzeczy akademik nie bedzie sie oplacal. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Nowe ceny akademików UŁ 10.09.04, 15:27 Wybierajac mieszkanie w akademiku w ogole nie bralem pod uwage wzgledow ekonomicznych. Wszystko zalezy _co_ sie dla kogo oplaca bardziej/mniej. Po prostu akademik to akademik:-) Z tych samych wzgledow bede w przyszlosci namawial swoje dziecko, by zamieszkalo w wynajetym mieszkaniu:-))))))) Dzierżbory Tucholskie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Studentka Re: Nowe ceny akademików UŁ IP: *.zeork.com.pl 13.09.04, 10:55 Trzy lata mieszkam w akadamiku i nie zamienilabym go na najlepsze mieszkanie:) Nie kupuję nic z wyżej wymienionych artykułów i podwyżki dotknęły moich rodziców w starszym wieku, a nie mnie:( Mimo to poki bedzie się dało- będę mieszkać na Lumubowie- co klimat to klimat:):):) Może nawet kiedyś będę do tego namawiać swoje dziecko?:)... z tym, że nie na pewno:) Odpowiedz Link Zgłoś
spinache Re: Nowe ceny akademików UŁ 13.09.04, 13:34 Gość portalu: Studentka napisał(a): > Trzy lata mieszkam w akadamiku i nie zamienilabym go na najlepsze mieszkanie:) > Nie kupuję nic z wyżej wymienionych artykułów i podwyżki dotknęły moich > rodziców w starszym wieku, a nie mnie:( Mimo to poki bedzie się dało- będę > mieszkać na Lumubowie- co klimat to klimat:):):) Może nawet kiedyś będę do tego > > namawiać swoje dziecko?:)... z tym, że nie na pewno:) -- Masz racje, co klimat to klimat, zwłaszcza w Juvenalia....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ufo rezydent ds7 Re: Nowe ceny akademików UŁ IP: *.tomaszow.mm.pl 15.09.04, 16:28 moze i msz racje patrzac na to z finansowego punktu wiedzena, ale teraz moge powiedziec ze bedziesz zalowac...................... tam dopiero zaczyna sie zycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Nowe ceny akademików UŁ IP: *.tomaszow.mm.pl 15.09.04, 16:23 co Ty wogóle wiesz o studiowaniu ????? nic cie to nie powino interesowac skoro nie piesz i nie ćpasz, co żal pupcie sciska, ze sie nie zazanało młodosci?? pewnie nie masz zielonego pojecia co sie tam dzieje, albo co gorsza nigdy sie tego nie robiło, co ?? ......... moge Ci tylko wspolczuc, Odpowiedz Link Zgłoś
stella20 Re: Nowe ceny akademików UŁ 15.09.04, 21:12 dobra przekonaliscie mnie ide do akademika a niech tam :) Odpowiedz Link Zgłoś