Gość: byłylogowany IP: *.radogoszcz.arise.pl 26.09.04, 13:43 Czy znajdzie się ktoś usłużny i oświeci mnie w tym temacie? Jeśli tak, to z góry dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aard Tzw. redakcja.lodz 27.09.04, 10:03 Ale adminiować mogą też - chyba - admini ogólni, czyli tebe i maas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłylogowany Re: Tzw. redakcja.lodz IP: *.radogoszcz.arise.pl 27.09.04, 10:24 Dziękuję za odpowiedź. Sprawa nie ma już dla mnie w tej chwili znaczenia, post który został wycięty, a o który zrobiłem drobny raban, szczęśliwie został odnaleziony. Dzięki graz.ce umieszczony został w wątku "Proste pytanie do Admina!" i uznaję sprawę za zamkniętą. Nie chcę się powtarzać, dlatego zainteresowanych moimi motywami założenia tegoż wątku, odsyłam właśnie tam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grażka Re: Tzw. redakcja.lodz IP: *.toya.net.pl 27.09.04, 10:40 Niewielka moja zasługa - każdy komputer ma Temporary Internet Files. A trud odszukania Twojego posta zadałam sobie z powodów, które opisałeś, a które częściowo podzielam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłylogowany Re: Tzw. redakcja.lodz IP: *.radogoszcz.arise.pl 27.09.04, 10:47 Jeszcze raz dziękuję. Jak nie trudno się domyśleć, nie jestem orłem informatyki. Miło, że można spotkać osoby, które chociaż częściowo podzielają czyjeś widzenie:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Ja też dziękuję! 27.09.04, 11:14 Inaczej zostałbym zjedzony z kosteczkami. Przez ciekawość :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rolex Re: Tzw. redakcja.lodz IP: *.toya.net.pl 03.02.05, 22:44 aard napisał: > Ale adminiować mogą też - chyba - admini ogólni, czyli tebe i maas To jacyś hiphopowcy? Odpowiedz Link Zgłoś