Dodaj do ulubionych

Jestem nienormalna

24.04.12, 11:01
Boże dziewczyny ratujcie, bo byłam dziś u ogrodnika u którego zawsze kupuję rabatowe. Jak zobaczyłam ofertę to po prostu ślina mi pociekła jak wściekłemu psu. Jeny żle ze mną oj zle.
Upatrzyłam wszystko co chcem, teraz muszę sobie we łbie poukładać co gdzie i za tydzień jadę na zakupowe szaleństwo >:O >:-O >:o >:-o
Obserwuj wątek
    • lellapolella Re: Jestem nienormalna 24.04.12, 11:21
      powiedz lepiej , Asta, coś tam upatrzyła? Może będziesz mieć szczęście i coś Ci wybijemy z głowy;) o nienormalności się nie wypowiadam, czekam na pakę za urodzinowe datki:))
      • bakali Re: Jestem nienormalna 24.04.12, 11:30
        No coś ty, masz najzupełniej naturalne reakcje, które dowodzą, ze właśnie jesteś jak najbardziej normalna. Gorzej by było, gdybyś przeszła pzrez taki sklep obojętnie.
        • asta6265 Re: Jestem nienormalna 24.04.12, 13:00
          Oj Lella szkoda gadać, ale np, wilczomlecz diamont frost, o którego się bałam, że nie będzie jest na pewno i już go widzę, jak pięknie wygląda z czerwoną pelaśką, potem nowości surfiniowe o kolorze np żółtym super będzie z lobelką niebieską i surfinia prawie czarna. Masa innych fajnych rzeczy z których kompozycje już układają mi się w głowie.
          • lellapolella Re: Jestem nienormalna 24.04.12, 13:46
            ten wilczomlecz jest bardzo ładny:) jednak nie, nie uratuję Cię, bo ja tych wszystkich surfinii po prostu nie sadzę i się kompletnie nie znam:/
            • bakali Re: Jestem nienormalna 24.04.12, 13:57
              Surfinie są fajne, szybko rosną, ładnie wyglądają i przylatują do nich te gigantyczne, egzotyczne ćmy brzęczące jak helikopter. Ja bardzo lubię te malutkie, calibrachoe. Sadziłam je osobno, bo i tak zadusiłyby wszystko inne w skrzynkach.
              • asta6265 Re: Jestem nienormalna 24.04.12, 14:55
                I między innymi dla tych helikopterów warto posiadać surfinie:)
                • dorkasz1 Re: Jestem nienormalna 24.04.12, 16:03
                  Ja mam 60 petunii z własnego wysiewu. I mi styknie. Pustka w portfelu leczy dosyć skutecznie :)
                  • asta6265 Re: Jestem nienormalna 24.04.12, 18:58
                    Dorkasz wiesz co u mnie petunie nie przetrwały niestety nadgorliwej opieki teściowej jak byłam w szpitalu i podobnie lobelie :'(
                    • dorkasz1 Re: Jestem nienormalna 25.04.12, 09:17
                      Lobelie nie przetrwały opieki mojego M. Wywalił je z pojemnika zaraz po wschodach. Nie było co zbierać. To znaczy pozbierałam, ale nic z tego. A petunie pikne są nad podziw. Tfu, tfu...
                • newill6 Re: Jestem nienormalna 26.04.12, 06:10
                  wilczomlecz jest ok...reszta to kwestia smaku:),
          • leloop Re: Jestem nienormalna 24.04.12, 14:06
            mnie się na szczęście surfinie nie podobają ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka