p8 15.04.02, 20:40 Gdzieś Ty się schował:(??? panBozia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
por_borewicz Re: PREZES - GDZIEŚ TY??? 15.04.02, 21:02 Prezes szykuje sie do meczu w srode.... moze ma jakies pivkowe zgrupowanie... ;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: PREZES - GDZIEŚ TY??? 15.04.02, 21:05 por_borewicz napisał(a): > Prezes szykuje sie do meczu w srode.... moze ma jakies pivkowe zgrupowanie... ; > - > ) To ja w środę zrobię mu test kondycyjny:)))))))))))))))))))))) panBozia Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: PREZES - GDZIEŚ TY??? 15.04.02, 21:56 Dziękuję że się ktoś o mnie martwi ;-) Nic mi się nie stało, tylko tyle że składamy następny numer WaCKA i w szkole nie mam czasu pracować, natomiast w domu sztywne odmówiło posłuszeństwa:-( Do meczu się szykuję, Boziu jesteś gotów? pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: PREZES - GDZIEŚ TY??? 15.04.02, 21:59 > Boziu jesteś gotów? Czy ja jestem gotów??? Jestem po sparingu w Ostrowcu (dojazdowym oczywiście:)) panBozia Odpowiedz Link Zgłoś