Gość: asia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.04.02, 20:53 Kocham Mariusza J.I wiecie jestem strasznie szczęśliwa.....strasznie...Mariusz jest oczywiście z Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabi1 Re: Ludzie!!! 18.04.02, 20:56 A czesto się spotykacie? Bo dość daleko jesteście od siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Ludzie!!! 18.04.02, 20:57 Jaki miły wątek :) Kochaj i bądź kochaną. Fajnie, że o tym napisałaś. Wreszcie jakaś normalna i dobra wiadomość w dniu dzisiejszym na tym forum. pozdrowionka dla Ciebie i Mariusza Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Ludzie!!! 18.04.02, 21:31 Jak ja lubię takie SMS...Pozdrawiam i życzę wielu emocji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Ludzie!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.04.02, 23:21 Boże , otula mnie to szczęście niewiarygodnie.Nie wiedziałam,że mozna płakać tak ze szczęścia...no i płaczę...dzis rozmawiałam z Jego Tatą,któremu powiedziałam,że bardzo kocham Jego syna.I jest mi tak cichutko..i poszłabym za Nim na koniec świata...jestem taka szczęśliwa...On mi mówi to samo-i wtedy płaczę najbardziej...kocham ... Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Ludzie!!! 19.04.02, 09:53 Boże...dlaczego wiosna musi byc taka....:(((((( Jedyny element wiosny, którego nie lubię... pozdrawiam optymiestycznie...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do. Re: Ludzie!!! IP: *.bluewin.ch 19.04.02, 09:57 Ciesz sie geo szczesciem innych, a nie marudzisz :-))) Asiu, pozdrawiam Cie serdecznie i trzymaj sie!!! Do. Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 Re: Ludzie!!! 22.04.02, 22:05 geo no co ty? Nie byLeś nigy zakochany? Niech się dziewczyna cieszy, jeżeli są na tym świecie tak szczęsliwi ludzie to nie jest z nim aż tak źle:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: Ludzie!!! IP: *.toya.net.pl 28.04.02, 10:28 byłem...niestety:(( Odpowiedz Link Zgłoś
podbijak DO CZASU... 19.04.02, 09:57 ...bo znudzisz mu się, zajdziesz w ciążę, przyjdzie celulitis + zmarszczki, z biegiem lat z buzi rano będzie śmierdzieć coraz bardziej, zacznie spotykać się z inną i skończysz jak każda BABA. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: DO CZASU... 19.04.02, 10:33 rozumiem, że ty podbijaku pisujesz do nas z zakonu.... no chyba, że nie przejmujesz się przemijalnościa kobiet, tylko....... Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: DO CZASU... DO PODBIJAKA 19.04.02, 16:38 cytuję "Nie zawracaj głowy pierdołami" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia ja wiem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.04.02, 19:48 to wszystko jest tak ulotne...nietrwałe...bardzo chce miec z Nim dziecko...to musi byc cudne uczucie urodzic dziecko człowieka ,którego sie tak kocha... nie mam złudzeń...nic nie trwa wiecznie...i dlatego to tak boli...tylko On...a wokól różowe motyle...moze uda się...tak mi cichutko i słodko... Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: ja wiem 19.04.02, 20:21 Mam pytanie!!! Czy tak wyglada miłośc?? To ja wiem dlaczego nie jestem i nie byłem nigdy zakochany... dla mnie to zdecydowanie zbyt abstrakcyjne... Nawet chyba nie chce byc zakochany, jeżeli miałbym tak się zachowywac... (bez obrazy dla nikogo!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
szokokasia Re: ja wiem 19.04.02, 23:07 A mnie ise wydaje że jak ktoś sie zakocha to za każdym razem jest inaczej i nic generalizować nie można. Tego nie da sie wyjaśnić i opisać, trzeba przeżyć i już Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: ja wiem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.04.02, 23:48 Wysłał mi smsa,że jestem sensem Jego życia.W niedziele mam byc przedstawiona Jego Tacie.I to nie to,że sie denerwuję czy boję.Wczoraj rozmawiałam z Jego Tata i powiedziałam ,że bardzo kocham Jego syna.Nie wiem jest w tym wszystkim jakaś ostateczność.Wyjeżdzam zagranicę w maju...nie pytajcie co czuję...Wiem,że nie można mieć człowieka na własnośc,że może kogos spotkać,że.. moze nam sie uda,ale to tak boli...tak boli...a towarzyszy temu taka cisza...bo wiem,że na uczucia nie ma sie wpływu i nikt nie będzie mnie tylko dlatego kochał,że ja kocham,nawet jakbym kochała najmocniej...a ta moja miłość taka zwykła,zapłakana i stęskniona... kocha się tylko raz...Mariusz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Tak sie nie zdarza... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.04.02, 16:34 Boże...było cudownie...nie jestem egzaltowana.Kocham.Jego Tata mnie przytulił..Boże..ludzie to dzieje sie naprawdę.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saida tak pieknie..... IP: 157.25.165.* 22.04.02, 16:46 To niesamowite ,jak pieknie jest gdy sie kocha...a jakze jest cudownie gdy jest sie kochanym...zycze wszystkiego ,co najlepsze!!!!!! Niech nikt sie nie smuci...kazda miłosc jest inna i niepowtarzalna...a co najwazniejsze : Pieknieje gdy przytrafia sie nam.... pozdrawiam serdecznie!!! saida Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Ludzie!!! 22.04.02, 19:34 No no no tylko pogratulować! Szczęścia i odwagi do tak szczerych wyznań na publicznym Forum (i to w dodatku Łódzkim) Powodzenia! pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Ludzie!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.04.02, 21:47 im dłuzej to trwa,tym bardziej o to chce dbać i bardziej drżę...nie wiedziałam,że mozna miec tyle pokory i tak pragnąć szczęścia dla innej osoby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Ludzie!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.04.02, 00:34 miłość nie istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do. Re: Ludzie!!! IP: *.bluewin.ch 28.04.02, 00:56 Asia! Co sie stalo, pisz szybko, bo sie martwimy!!! Do. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Ludzie!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.04.02, 11:34 wiecie jak to jest...kiedy nie ma już nic?wtedy zostaje sie aniołem...miłości nie ma..teraz będzie mi łatwiej żyć...żegnajcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: Ludzie!!! IP: *.tvsat364.lodz.pl 28.04.02, 11:39 ...? Asiu! możesz jaśniej?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: Ludzie!!! IP: *.toya.net.pl / 10.0.219.* 28.04.02, 11:49 Gość portalu: asia napisał(a): > wiecie jak to jest...kiedy nie ma już nic?wtedy zostaje sie aniołem...miłości > nie ma..teraz będzie mi łatwiej żyć...żegnajcie... NO PEWNIE!!!! Bo tak anjlepiej! Wiesz co? Wygladałaś na inteligentna osobę, myślisz że taki krok pomoże? Sadzisz, że najłatwiejsza w tym wypadku droga jest najlepsza? Po co? Zobaczysz...pomimo tego, że bedzie TO coś bolało... przejdzie samo..i zobaczysz ze warto życ:)) Jest wiosna...wyjdź na dwór zamiast siedziec przed komputerem, pójdź na Starówkę...nad Odrę... albo puśc sobie muzyke( mi pomaga we wszysktim Dido:)) Trzymaj się i pisz u nas...pisz.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aniapakero Re: Ludzie!!! 28.04.02, 12:03 o jak fajnie byloby sie nareszcie w kims zakochac...z wzajemnoscia;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: Ludzie!!! IP: *.toya.net.pl / 10.0.219.* 28.04.02, 12:06 popieram zwłaszcza ta wzajemnośc.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Ludzie!!! 28.04.02, 16:01 the greatest thing you have ever learn is just to love and be love in return... Odpowiedz Link Zgłoś
unikorn Re: Ludzie!!! 28.04.02, 17:40 The more desperate the love the more funny it seems to others... Odpowiedz Link Zgłoś