vladip 26.08.01, 21:49 moze z okazji osiagniecia 10000 postow zorganizujemy jakies wspolne party? co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniapakero Re: imprezka forumowiczow 26.08.01, 21:51 yyyyyyy to troche dziwny pomysl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: imprezka forumowiczow IP: *.toya.net.pl 26.08.01, 21:52 co, gdzie, kiedy i za ile???? p.s.pomysł jest rzeczywiście trochę dziwny, ale co tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: imprezka forumowiczow IP: 213.25.90.* 26.08.01, 21:56 za 500! Nr konta: 16 1140 2004 0000 3102 1033 6970 :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: imprezka forumowiczow IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 26.08.01, 21:58 Pepe , bo cię okradną! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Nie wpłacajcie pieniędzy na to konto. IP: 213.25.90.* 27.08.01, 14:59 to nie jest numer mojego konta (nawet nie wiem, czy konto o tym numerze istnieje), ale dzięki za troskę. W każdym razie przestańcie wpłacać pieniądze, to był żart! pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: imprezka forumowiczow IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 26.08.01, 21:54 Czemu nie? Myślę , że do czasu osiągnięcia tak okrągłej sumy forumowicze mogliby sie zastanowić nad miejscem spotkania - oczywiście w Łodzi. Liczę na propozycje. Im więcej tym lepiej iszybciej do 10000. Odpowiedz Link Zgłoś
aniapakero Re: imprezka forumowiczow 26.08.01, 21:59 Jak juz muwilam jest to troche dziwny pomysl.Jak ty tyle ludzi pomiescisz gdzie kolwiek??????Ty ich nie upchniesz w 3 hipernovach!(podaje przyklad!) Odpowiedz Link Zgłoś
zonk19 Re: imprezka forumowiczow 26.08.01, 22:03 :)) Ja nawet bylbym skory,moze jednak najpierw 10000 i wtedy sie pomysli? :) Pozdrow.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: imprezka forumowiczow IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 26.08.01, 22:05 Właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: imprezka forumowiczow IP: *.nv.iinet.net.au 27.08.01, 10:55 tak czy siak,poczekajcie z ta imprezka na mnie ,ok?:))))))) pozdrawiam mag Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: imprezka forumowiczow 27.08.01, 13:22 Już myślałem o spotkaniu ale to nie dobry pomysł: bo o czym będziemy rozmawiać na forum po tym jak się poznamy? POzdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: imprezka forumowiczow IP: 213.25.90.* 27.08.01, 13:27 gdzie ty kurde jesteś, że cię wogóle nie ma?! Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Re: imprezka forumowiczow 27.08.01, 13:35 Przepraszamy, że się w ogóle wtrącamy, ale o ile pomysł zorganizowania przez Was imprezki jest nawet niezły, o tyle obawiamy się, że Hubar ma jednak sporo racji. Największą zaletą forum jest anonimowość, wręcz pewna tajemniczość. Mogłoby prysnąć nieco mitów i wyobrażeń, gdybyście się spotkali �na żywo�. I jeszcze - nie daj Boże - spadłaby liczba odwiedzin :-)) Ale oczywiście zrobicie, jak będziecie chcieli. Gazeta ślicznie pozdrawia wszystkich forumowiczów. Ave! Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: imprezka forumowiczow 27.08.01, 14:37 redakcja napisał(a): > Mogłoby prysnąć nieco mitów i wyobrażeń, gdybyście się spotkali � > na żywo�. Szczególnie mity i wyobrażenia o współpracy z redakcją ??? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Re: imprezka forumowiczow IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 14:45 Popieram Redakcję. W życiu się nie ujawnię. Niektórzy mogliby mi nakopać. Ale możemy zrobić impezkę forumową: każdy z flaszeczką i spotkanie na czacie! Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: imprezka forumowiczow 27.08.01, 15:03 Jest jeden problem. W redakcji nie mogliby pić, bo na terenie miejsca pracy cha, cha, Pomysł chyba dobry. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Re: imprezka forumowiczow IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 20:36 jasam napisał(a): > Jest jeden problem. W redakcji nie mogliby pić, bo na terenie miejsca pracy I dobrze im tak! Tak mnie dziś zdenerwowali, że k... wokół komputera jak motylki latają! Ktoś musi czuwać, żeby inni mogli szaleć. REDAKCJA DO ROBOTY! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: imprezka forumowiczow 27.08.01, 20:43 Jasam -> :-))))))))) kropka -> nie może Ci przez myśl przejść aby mi przyznać racje? pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Re: imprezka forumowiczow IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 22:17 hubar napisał(a): > kropka -> nie może Ci przez myśl przejść aby mi przyznać racje? > Mało Ci się ostatnio podlizuje?! Az inni zwracają mi uwagę! Wszyscy widzą, tylko Ty nie? Bo nie chcesz! Nie lubisz mnie! chlip! chlip! chlip! (ale o co chodzi, przecież też jesteś przeciw spotkaniu, jak zrozumiałam!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piterro Re: imprezka forumowiczow IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 00:14 hubar napisał(a): > Już myślałem o spotkaniu ale to nie dobry pomysł: bo o czym będziemy rozmawiać > na forum po tym jak się poznamy? hehe, smutne perspektywy przed twoją żoną (chyba że też nie lubi rozmawiac ze znajomymi) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: imprezka forumowiczow 27.08.01, 18:11 prosze prosze , a mial to byc tylko taki sobie temacik a tu taki odzew ;)))) co do miejsca gdzie ja zrobic to zawsze mozemy poczekac do 100000 i zrobic parade na pietrynie , to dopiero byloby cos no i pozostala by anonimowosc ;))) a imprezka na czacie fajna rzecz tyle ze chyba ciezko bedzie ale do soboty ( mysle ze w piatek bedzie 10000 postow) sie pomysli pozdrowienia dla wszystkich vladip Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: imprezka forumowiczow 27.08.01, 23:24 vladip napisał(a): > zrobic parade na pietrynie Czyżby konkurencja dla Techno Parady. To dopiero po tych flaszeczkach. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Re: imprezka forumowiczow IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 19:09 Sprawdźcie licznik! Chyba musimy szybciej mysleć o tej imprezce, bo tempo mamy coraz lepsze. A jak ja jeszcze trochę powyznaję swoje uczucia HuBarowi (patrz "Dworzec Główny), to w poniedziałek znów będę leczyc kaca. I nie sama! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: imprezka forumowiczow 28.08.01, 19:13 Zależy gdzie będziesz go leczyć pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Re: imprezka forumowiczow IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 20:46 Leczyc można wszędzie, aby szybko i skutecznie! Na tyle pamięć mam dobrą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: imprezka forumowiczow IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 20:51 A może Parada Internautów w Warszawie? Porzućmy antagonizmy i poznajmy sie! Warschau - tym razem z domu Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: imprezka forumowiczow 06.09.01, 13:11 NEVER!!!! Kiedy będziesz w Łodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vladip Re: imprezka forumowiczow IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 23:15 10000 blisko wiec przypominam ten watek Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: imprezka forumowiczow 31.08.01, 23:32 Ostatnio HuBar proponuje pikietę przy fabryce analogowej GW. A z tamtąd pozostaje już tylko na wspólną imprezę. Chyba powinniśmy przyjmować już zapisy łódzkich pubów, które chciałyby sponsorować taką imprezę :-) 10.000 tuż, tuż pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: imprezka forumowiczow 05.09.01, 23:18 10000 minelo a odzewu jak nie bylo tak nie ma :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: imprezka forumowiczow 05.09.01, 23:41 vladip napisał(a): > 10000 minelo a odzewu jak nie bylo tak nie ma :(((( No cóż, jak sprawdzisz wątek "wiek" to przekonasz się, że łódzcy forumowicze to ludzie w wiek zaawansowani, stateczni, już nie ta fantazja, że o siłach nie wspomnę. A HuBar i pepe to pewnie sto lat mają (każdy), bo z kurami spać chodzą i nawet nie byli w stanie wczoraj, w taki ważny wieczór dotrwać do godziny "zero"! To jest ojciec i matka?! To jakiś macoch i ojczymka i wredoty do tego! A gdzie podziękowania za mrówczą pracę lub choć gratulacje drobne? Na następny jubileusz ja tez nie przyjdę i zobaczycie, jak wam będzie smutno! chlip! chlip! chlip! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: imprezka forumowiczow 06.09.01, 16:19 Z kurami spać??? nigdy!!! już mówiłem że chodzę do cafe i nie mogę tak późno, ale jak tylko założą mi w domciu sztywne łącze to przekonasz się że jestem nocny marek! Oj przekonasz się!!! A co do imprezki to moje zdanie znacie . pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś