Dodaj do ulubionych

Poderwałem panienkę, ale popełniłem błąd.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 20:55
W szkole zagadałem do dziewczyny w mojej klasie: "Aneta, muszę ci coś
powiedzieć". A ona: "Co? Mów!" Nie powiedziałem. A jak się zaczęła następna
lekcja to ona do mnie "Co chciałeś mi powiedzieć?" Ja: "No że dostrzegłem coś
w Tobie".A ona po chwili napisała karteczkę "Piotrek napisz mi". To ja do
niej napisałem "Masz niezwykle dobrane kolory twoich ubrań do koloru twoich
włosów". (komplement) Chyba nie mam racji? Ona: "Masz racje, ja zawsze się
ubieram pod kolor, a jak to dostrzegłeś?" Ja: "Po porstu... A muszę ci
powiedzieć jescze jedną bardzo fascynującą rzecz." Ona:"No to napisz."
Ja: "Wcale nie wyglądasz na 16 lat sądzac po twoim wyglądzie i zachowaniu!"
Ona:"A na ile według Ciebie wyglądam?" Ja:"NA 17-18 lat. Po prostu
zachowujesz się bardzo dojrzale w porównaniu do swoich wszystkich
rówieśniczek." Ona: "Dziękuję za komplement, schlebia mi to." Później
napisałem jej: "Zapewne nie masz na tyle odwagi, żeby powiedzieć mi czy mnie
lubisz czy nie". Ona to przeczytała i nie odpisała. Po tygodniu napisałem jej
tosamo pytanie i znowu nie odpisałą. CZemu? Jakie zrobiłem błędy?
Obserwuj wątek
    • lodzermensch Re: Poderwałem panienkę, ale popełniłem błąd. 30.10.04, 21:03
      No to jeszcze nie poderwales, tylko probowales ;). Zamiast tego ostatniego
      tekstu trzeba bylo ja gdzies zaprosic (kino, spacer, nie wiem co teraz jest w
      modzie ;) ). Po odpowiedzi wiedzialbys, czy cie "lubi", czy nie.
    • Gość: szafa Re: Poderwałem panienkę, ale popełniłem błąd. IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 30.10.04, 21:04
      Jesli napisales jej najpierw ze zachowuje sie bardzo dojrzale a potem ze nie ma
      odwagi to zaprzeczyles sam sobie. Wiec dziewczyna sobie pomyslala ze jednak nie
      traktujesz jej dojrzalosci powaznie!
      • Gość: mech Re: Poderwałem panienkę, ale popełniłem błąd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 21:06
        otóż to!
        trza było napisać: wiesz co? lubię cię!

może sama by wpadła, że należy odpisać "ja też" albo "ja ciebie nie" ;))
      • Gość: Toudi Re: Poderwałem panienkę, ale popełniłem błąd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 21:17
        To mogę naprawić ten błąd? Bo ona teraz na przerwach ciągle patrzy mi w oczy i
        to bardzo głęboko, nie chce spuścić wzroku. czy to oznaki zainteresowania?
        • Gość: mech Re: Poderwałem panienkę, ale popełniłem błąd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 21:18
          o matko!patrzy sie, to pogadaj z nią!!!
          • Gość: Toudi Re: Poderwałem panienkę, ale popełniłem błąd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 21:29
            Ale co mam jej powiedziec? Co oznacza teraz jej zachowanie? Czy moje szanse z
            nią wzrosły?
            • lodzermensch Re: Poderwałem panienkę, ale popełniłem błąd. 30.10.04, 21:46
              im wiecej zadajesz pytan, tym twoje szanse maleja. przejdz do czynow.
              • Gość: Toudi Re: Poderwałem panienkę, ale popełniłem błąd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 22:52
                A jakie to mają być czyny?
                • Gość: fleurette Re: Poderwałem panienkę, ale popełniłem błąd. IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 30.10.04, 23:01
                  zdecydowane i skuteczne... :)
    • yarro Boszsze... <nt> 30.10.04, 21:05

• Gość: MarcinK To prowokacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 23:03
      On to wypisuje na wielu forach.

MK
      • Gość: fleurette Re: To prowokacja IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 30.10.04, 23:05
        taaaaaa??!!;D
      • Gość: Toudi Jaka prowokacja??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 23:06
        Ty MarcinK! A co Ci do tego? Im więcej osób mi doradza, tym lepiej heheh. To
        powiedz, na jakim forum to jeszcze napisałem?
        • Gość: MarcinK Re: Jaka prowokacja??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 23:51
          A na Kraków choćby:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=17096497
          regrads, MK
          • Gość: Toudi Re: Jaka prowokacja??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 00:00
            Jeszcze na Warszawie. Im więcej tym lepiej.
    • latajacy_rosomak Załóż bloga, załóż bloga!/nawet notki 30.10.04, 23:42

• Gość: blq Re: Poderwałem panienkę, ale popełniłem błąd. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 00:22
      A tak w ogole to daruj sobie chodzenie z dziewczyna z klasy. Sam nie probowalem
      nigdy nawet, ale wiem na przykladzie innych, jaka to porażka. Kiedyś, może...
      ale teraz kazdy kazdemu obrabia dupe, staniecie sie "operą mydlaną" na żywo,
      obiektem plotek, lokalną atrakcją, w końcu ktoreś przestanie to dobrze znosić.

Na dodatek nie jest dobrze, jak para widuje sie nie tylko w chwilach
      przyjemnosci (randka, impreza), ale i "z musu" - czyli na lekscji w szkole. Pod
      tym względem dziewczyna zarwana w szkole, ale nie w klasie, to już lepszy pomysł.

Poza tym, skoro się znacie dwa miesiące, to pewnie niewiele jeszcze o niej
      wiesz... może ma chłopaka, albo co? Wtedy, cokolwiek byś nie napisał i tak efekt
      byłby ten sam... (oczywiście zrobiłeś błąd pisząc "chyba sie nie odważysz...")

pozdr,
      • Gość: Toudi Re: Poderwałem panienkę, ale popełniłem błąd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 00:35
        No własnie, zerwę z nią i dalej będę musiał ją oglądac w klasie...
        • Gość: blq Re: Poderwałem panienkę, ale popełniłem błąd. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 17:05
          > No własnie, zerwę z nią i dalej będę musiał ją oglądac w klasie...

Oglądać jak oglądać, ale jak ona sie nie bedzie mogla pogodzic z zerwaniem... a
          w drugą stronę? Jak to ona z Tobą zerwie? Moj kumpel tak miał, mozesz sobie
          tylko wyobrażać jego męki...

• pawel-strzalka Re: Poderwałem panienkę, ale popełniłem błąd. 31.10.04, 01:27
      w port west są fajne panny, tam sobie znajdź, dzisiaj jedna łaziła prawie z
      cycem na wierzchu a odstęp między kolanami miała taki ze chyba wielu juz tam
      było :D
    • mechanikk Re: Poderwałem panienkę, ale popełniłem błąd. 31.10.04, 14:17
      a może to był błąd ortograficzny ;)
  • Gość: b00g13 paffle! IP: 217.153.198.* 31.10.04, 01:12
    tos ty był w Port Westcie?
    myśmy w Ironie siedzieli !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka