Gość: jonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 16:26 Proponuję stworzyć święto - Dzień Bez Seksu!!! Nie wiem tylko, na kiedy wyznaczyć datę. Czekam na propozycje!!! Buziaki Dla Wszystkich Panów!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uerbe Odpowiedź!!! 12.11.04, 16:46 A względem czego i w ogóle?? Taki jednodniowy celibat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonia Re: Odpowiedź!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 16:51 Taki dzień na pewno przydałby się niektórym osobom, dalibyśmy odpocząć swoim ciałom oraz kolejnego dnia zapewne byśmy mieli większą ochotę na sex (jak coś jest zakazane to się jeszcze bardziej tego pragnie!!!). Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Jak chcesz to ... 12.11.04, 16:53 ...możesz świętować nawet codziennie. Ja dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonia Re: Jak chcesz to ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 17:06 Nie chcę świętować codziennie, ale jest to sposób na mojego Pana, żeby wiedział że taki dzień powinien być raz w roku a nie przez cały miesiąc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: Jak chcesz to ... 12.11.04, 17:08 Gość portalu: jonia rzecze: > taki dzień powinien być raz w roku ... Nie łapię. Powinien? Serio?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonia Re: Jak chcesz to ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 17:19 Przepraszam - źle się wyraziłam, Jeśli już miałby być, to tylko jeden a nie więcej. Czy to jest chore, że potrzebuję dużo....? Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: Jak chcesz to ... 12.11.04, 17:24 Gość portalu: jonia dodaje: > Czy to jest chore, że potrzebuję dużo....? Tem bardziej nie łapię. Ale to dlatego, że jestem nienormalny i posypuję truskawki cukrem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virtuallady Re: Propozycja!!! IP: *.vline.pl 14.11.04, 10:55 Może być w dowolny wtorek, wtedy mam wykłady i zajęcia dodatkowe do 21.00 i po powrocie do domu marzę tylko o szklance kakao i walnięciu się spać, o seksie nie ma mowy.. No to co? Może być wtorek? :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka ok 14.11.04, 10:59 we wtorki zamiast seksu - kakao, a potem walimy się - spać!!!!! po bożemu oczywiście.... :D Odpowiedz Link Zgłoś
zamek ale Ty i tak... 14.11.04, 11:01 ...jesteś virtuallady, czy zatem w Twoim przypadku seks nie jest aby też tylko i wyłącznie virtual? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonia Re: ale Ty i tak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 11:06 O.K. WTOREK, teraz tylko pytanie, który dzień m-ca i który miesiąc? Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: ale Ty i tak... 14.11.04, 11:07 Sex wirtualny....toż to dopiero zboczenie !!! Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonia Re: ale Ty i tak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 11:10 czasami lepsze to niż nic Odpowiedz Link Zgłoś
margo1985 Re: ale Ty i tak... 14.11.04, 11:38 zabawny temacik, ale popieram ! odkąd tu studiuję, to zawsze znajdzie sie jakis gośc na imprezie, który by chciał 'dunga-dunga'--> czas z tym skończyc przynajmniej na 1 dzień''' w końcu po co sa te wszystkie parady w Rio itd.?????? pink-shopy i te sprawy sa coraz bardziej popularne;;;;; narka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biskup Re: Propozycja!!! IP: *.tpnets.com 14.11.04, 19:39 swietny pomysl! proponuje 30 lutego Odpowiedz Link Zgłoś
aard Ja tam codziennie świętuję :-) 16.11.04, 11:01 Nie polecam :/ PS. Joniu, to oczywiscie normalne, że potrzebujesz dużo, tak samo jak normalne jest, że Twój facet potrzebuje mało. I normalne będzie też, jeśli zmienisz faceta. Odpowiedz Link Zgłoś