Gość: promil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 09:26 Witam!! Jak w temacie, czy któryś z forumowiczów tam pracował jako kierowca. Jakie tam są warunki, płace, czy warto tam podchodzić i pytać o pracę?? Firma się mieści na Miechocine. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gościówka Re: Pytanie o firmę Transdźwig IP: 217.96.44.* 01.08.06, 11:12 Jest tyle innych ofert pracy dla kierowców ..... np: www.puptbg.internetdsl.pl/OFERTY%20PRACY%202003.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: promil Re: Pytanie o firmę Transdźwig IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 16:44 Ehhh... Ale ja nie pytałem ile jest ofert dla kierowców i nie prosiłem o linki. Zapytałem o konkretną firmę. Z tego co mi wiadomo to oni nie jeżdżą gdzieś daleko a mi właśnie pasowała by taka praca, żeby być codziennie w domu. Większość ofert, na kierowców ciężarówek to praca na dalekie trasy, a ja jednak wolę w domu mieszkać niż pomieszkiwać. Więc jeżeli ktoś coś wie na temat tej firmy to proszę o opinie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówka Re: Pytanie o firmę Transdźwig IP: 217.96.44.* 01.08.06, 21:56 Miły to Ty nie jesteś. W podtekście trzeba było wyczytać dokładnie to, co napisał następny forumowicz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: promil Re: Pytanie o firmę Transdźwig IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 00:00 Czemu nie jestem miły??? Napisałem coś nie tak??? Jeżeli możesz to napisz dokładniej, bo nie wiem o co Ci chodzi. Jeżeli czymś Cię uraziłem to sorry :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówka Re: Pytanie o firmę Transdźwig IP: 217.96.44.* 02.08.06, 00:18 Jesteś miły, żartowałam. Jeżeli chodzi o tę firmę to z tego co się orientuję to zatrudniają pracowników w większości na "czarno". Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leonidas Re: Pytanie o firmę Transdźwig IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 01.08.06, 21:47 Powiem tylko tyle, że ta firma oszukuje klientów! Klient zamawia transport ustawia swoich ludzi a TIR nie przyjeżdża - żadnego telefonu - nic, narażają ludzi na koszty i jeszcze bezczelnie kłamią! Ich "park maszynowy" to zupełna ruina - nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś