Dodaj do ulubionych

Pytanie o firmę Transdźwig

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 09:26
Witam!!
Jak w temacie, czy któryś z forumowiczów tam pracował jako kierowca. Jakie tam
są warunki, płace, czy warto tam podchodzić i pytać o pracę??
Firma się mieści na Miechocine.

Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: gościówka Re: Pytanie o firmę Transdźwig IP: 217.96.44.* 01.08.06, 11:12
      Jest tyle innych ofert pracy dla kierowców .....
      np: www.puptbg.internetdsl.pl/OFERTY%20PRACY%202003.htm
      • Gość: promil Re: Pytanie o firmę Transdźwig IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 16:44
        Ehhh... Ale ja nie pytałem ile jest ofert dla kierowców i nie prosiłem o linki.
        Zapytałem o konkretną firmę. Z tego co mi wiadomo to oni nie jeżdżą gdzieś
        daleko a mi właśnie pasowała by taka praca, żeby być codziennie w domu.
        Większość ofert, na kierowców ciężarówek to praca na dalekie trasy, a ja jednak
        wolę w domu mieszkać niż pomieszkiwać.
        Więc jeżeli ktoś coś wie na temat tej firmy to proszę o opinie.

Pozdrawiam.
        • Gość: gościówka Re: Pytanie o firmę Transdźwig IP: 217.96.44.* 01.08.06, 21:56
          Miły to Ty nie jesteś. W podtekście trzeba było wyczytać dokładnie to, co
          napisał następny forumowicz!
          • Gość: promil Re: Pytanie o firmę Transdźwig IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 00:00
            Czemu nie jestem miły??? Napisałem coś nie tak???
            Jeżeli możesz to napisz dokładniej, bo nie wiem o co Ci chodzi. Jeżeli czymś Cię
            uraziłem to sorry :/

• Gość: gościówka Re: Pytanie o firmę Transdźwig IP: 217.96.44.* 02.08.06, 00:18
              Jesteś miły, żartowałam. Jeżeli chodzi o tę firmę to z tego co się orientuję to
              zatrudniają pracowników w większości na "czarno".
              Powodzenia.
    • Gość: Leonidas Re: Pytanie o firmę Transdźwig IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 01.08.06, 21:47
      Powiem tylko tyle, że ta firma oszukuje klientów! Klient zamawia transport
      ustawia swoich ludzi a TIR nie przyjeżdża - żadnego telefonu - nic, narażają
      ludzi na koszty i jeszcze bezczelnie kłamią! Ich "park maszynowy" to zupełna
      ruina - nie polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka