hubar 28.08.01, 19:16 Wiem że jest już wątek o cytatach ale te o których chcę porozmawiać jednak się różnią od tamtych. Mój the best to: Film: Chłopaki nie płaczą Cytat: "Od palenia tego gówna masz śmiech jak świnia kaszel" pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vladip Re: Twój ulubiny cytat filmowy 28.08.01, 19:40 idziemy na wschod , tam musi byc jakas cywilizacja Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Twój ulubiny cytat filmowy 28.08.01, 19:46 Ten sam film : "Inwigilacja! Permanentna inwigilacja! Nie wytrzymam!" Odpowiedz Link Zgłoś
lord_samsel Re: Twój ulubiny cytat filmowy 28.08.01, 20:59 Jeśli chodzi o "Chłopaki nie płaczą" to byłoby coś takiego: Fred do Gruchy: "Interesuje mnie historia tego swetra (...). Wygląda jakby pies Ci go wszamał, a potem zwrócił(...). Zapieprzyłeś go z pomocy dla powodzian?" (Możliwe, że popełniłem kilka błędów, ale film ostatni raz oglądałem dwa miesiące temu, na Canal+) Alfons po wyrzuceniu doniczki przez okno: "Kurwa, to chyba mój!" (fajnie to powiedział) Poza tym film "Gniew": "A ty kurwa co? Dyrektor jesteś?" I wiele, wiele innych, których nie pamiętam albo nie chciało mi się pisać ;-) Lord_Samsel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bla Re: Twój ulubiny cytat filmowy IP: *.Astral.Lodz.PL 10.09.01, 23:26 PSY - Kim ty kurwa jesteś ? - Kurwą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gargamel Re: Twój ulubiny cytat filmowy IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 10:42 co ty wiesz o zabijaniu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Twój ulubiny cytat filmowy IP: *.nm.matrix.pl 29.08.01, 10:54 Z "Misia": w toalecie "- Miś, miś, swińska rura nie miś...pincet złotych, pincet złotych mi winny a sam forsą sra" o koniu do milicjanta Stasio Tym: "No fakt, fleja to ona trochę jest - nie zawsze się umyje po robocie" Z "Chłpoaki nie płaczą" Gangsta Łazuka do syna: "Jak Ty do mnie rozmawiasz?" Z "Rejsu" Inżynier Mamoń: " Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie - nie mam nic naprzeciwko" Odpowiedz Link Zgłoś
rogaty Re: Twój ulubiny cytat filmowy 07.09.01, 23:45 Spieprzyliście mi takiego fajnego kaca - Szklana pułapka III Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bad_seed Re: Twój ulubiny cytat filmowy IP: 10.9.33.* 29.08.01, 11:13 Z Misia : spie bo mi sie chce spac, logiczne nie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Twój ulubiny cytat filmowy 29.08.01, 14:02 "Ziemia obiecana" - "ja nie mam nic, ty nie masz nic, to razem mamy tyle, żeby postawić fabrykę" "Ojciec Chrzestny" - "dam mu propozycję nie do odrzucenia" "Pszczółka Maja" - "Guciu, Guciu, z ciebie prawdziwy truteń!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matias Re: Twój ulubiny cytat filmowy IP: *.zgierz.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 14:23 Wszystkim amatorom ciekawych cytatów gorąco polecam czarno-biały, trochę zapomniany ale doskonały film pod tytułem "Dziewczyny do wzięcia". Scena: Na ulicy przed dworcem PKP. Cytat: -To gdzie pójdziemy? -Istnieje wiele możlywości. -Ale jakich? -Bardzo wiele. -Ale jakich? -To może panie poczekają a my z kolegą się naradzimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Twój ulubiny cytat filmowy IP: *.p.lodz.pl 29.08.01, 14:25 Miś - "... oczko mu wypadło, temu misiu ..." Odpowiedz Link Zgłoś
maq123 Re: Twój ulubiny cytat filmowy 29.08.01, 17:05 "- Genialny list napsałaś po czterech piwach! Pomyśl co Ja napiszę po dziesięciu!" Cytat z jakiegoś serialu. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Twój ulubiny cytat filmowy 30.08.01, 20:43 Dziś w filmie "dotyk anioła": "Głupi pcha się tam, gdzie anioł boi się wejść" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Twój ulubiny cytat filmowy IP: *.cafemedium.pl 03.09.01, 20:23 "Nic Śmiesznego": "Ich oczom ukazał się las... krzyży" Po pierwszym razie gdy to usłyszałem płakałem ze śmiechu, po następnych też... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Twój ulubiny cytat filmowy IP: 157.25.164.* 29.08.01, 15:44 ... możliwosci jest wiele, można pójśc w prawo, można pójśc w lewo... Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Twój ulubiny cytat filmowy 29.08.01, 15:49 Kto zgadnie z jakiego to filmu? "...już mi się nie chce siku..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Twój ulubiny cytat filmowy IP: *.toya.net.pl 03.09.01, 21:27 hubar napisał(a): > Kto zgadnie z jakiego to filmu? > > "...już mi się nie chce siku..." "Kiler" Odpowiedz Link Zgłoś
benedictus Re: Twój ulubiny cytat filmowy 31.08.01, 20:57 Mój to: " Nie wstanę tak będę leżał" Oczywiście wiesz z czego? Inny: " Ja tu widzę niezły burdel" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NINNA Re: Twój ulubiny cytat filmowy IP: *.swipnet.se 02.09.01, 20:43 Jurassic Parc I: - All major themeparks have delays. When they opened Disnayland in 1956, nothing worked. - Yeah, but John, if the Pirates of the Caribbean breaks down, the pirates don''t eat the tourists. Gentlemen prefer Blonds: -Don''t you know that a man being rich is like a girl being pretty? You wouldn''t marry a girl just because she''s pretty, but my goodness, doesn''t it help? Jackie Brown: -I''m as serious as a heartattack. //NINNA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: Twój ulubiny cytat filmowy IP: *.tvsat364.lodz.pl 03.09.01, 20:07 A mój to: ''''- Bardzo mi przykro Mamoń jestem. - Bardzo mi przykro, Sidorowski.'''' hihihihi Albo jeszcze ten: ''''PARÓWKOWYM SKRYTOŻERCOM MÓWIMY... '''' itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: Twój ulubiny cytat filmowy IP: 213.25.169.* 05.09.01, 16:38 1. Nigdy nie jedz na pusty żołądek- Ringo Starr w "Żółtej Łodzi Podwodnej" 2. Jeśli chcesz, żeby coś było zrobione dobrze zrób to sam- Garry Oldman w "Piątym Elemencie" 3. Here''s Johnny!!!- Jack Nicholson w "Lśnieniu" 4. I oto chodzi i oto chodzi!- Wiesław Gołas w "Hydrozagadce" 5. Choć miałbym się zesrać gołębiami!- kapitan samolotu lęcacego na Ruskich w "Dr Stranglove" 6. Hotel Earl- na dzień lub na całe życie- "Barton Fink" 7. Oby trąba twojego słonia nie trafiła w kaktusy- "Zmiennicy" 8. Od śmierci Sama zwanego Lwem nic się nie układa- "Ostatni Seans Filmowy" 9. Nie lekceważ mocy- "Gwiezdne Wojny" 10. Trzymaj się śmigłowce już nadlatują- Johnny Goodman w "Big Lebowski" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: Twój ulubiny cytat filmowy IP: *.gwarant.lodz.tpnet.pl 05.09.01, 17:17 Bareja, Brunet wieczorowa pora: To ciekawe co pan mowi... a co mowia lekarze? Pzdr, MarcinK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slobo D. Re: Twój ulubiny cytat filmowy IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 23:13 Mało casu, kruca bomba! Mało casu! - Vabank 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: Twój ulubiny cytat filmowy IP: 213.25.169.* 11.09.01, 10:12 - Hełmy pisze się przez samo ha. - A Lubelski? "Zmiennicy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bad_Seed Re: Twój ulubiny cytat filmowy IP: 10.9.33.* 11.09.01, 11:02 - I LOVE YOU SATAN - I LOVE YOU SADDAM South Park Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUK@SZ Re: Twój ulubiny cytat filmowy IP: 10.0.32.* / *.dolsat.pl 16.09.01, 11:16 Bo to zła kobieta była......... Odpowiedz Link Zgłoś
.weronika. Re: Twój ulubiny cytat filmowy 16.09.01, 19:57 "zrobię ci z dupy jesień średniowiecza" Słodkie, isn''t it? Wiecie z czego?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Twój ulubiny cytat filmowy IP: 62.233.138.* 20.09.01, 15:38 -Jakis kraj na H - O'hajo Alternatywy 4 Odpowiedz Link Zgłoś