kropka. 10.05.02, 21:05 i tysiąc kochających serc! I jeszcze kilka na dokładkę. Wszystkiego naj, naj, naj! :-) Ściskam urodzinowo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blenda Re: Jejku!!! Jasam!!! Tysiąc lat... IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 21:08 jasam ma dzisjaj urodzinki?? jejku wszystkiego najlepszego!! w sumie to mogłam dzisiaj złozyć życzenia ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Jejku!!! Jasam!!! Tysiąc lat... 10.05.02, 21:11 Sto lat i wszystkiego co najlepsze :) Długo i szczęśliwie żyj! :) pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Jejku!!! Jasam!!! Tysiąc lat... 10.05.02, 21:17 Wszystkiego najlepszego drogi Jasamie :) Trzymaj się i dbaj o nasze zabytki, żeby nikt nie robił w nich zbytków :) Pozdrawiam 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Jejku!!! Jasam!!! Tysiąc lat... 10.05.02, 21:18 Wszystkiego, wszystkiego, co najlepsze. Jak najwięcej radości, powodzenia we wszystkim... I caaaała góra serdeczności dla Ciebie, Jasamie :-) Tulka i Porucznik Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Jak wam nie wstyd 10.05.02, 21:24 Doprowadzacie faceta do łezki w oku DZIĘKI pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Jak wam nie wstyd IP: *.p.lodz.pl 10.05.02, 21:36 Long live Jasam! Send Him victories Happy and Glories! Long to reign over us God save Jasam! Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Jejku!!! Jasam!!! Tysiąc lat... 10.05.02, 22:04 Sto lat w radości zdrowiu i spokoju:) panBozia i oczywiście P.V:) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Jejku!!! Jasam!!! Tysiąc lat... 10.05.02, 23:03 Jejq! Już składam życzonka! Jasam, przecież dla Ciebie to było podwójne święto :)P Najwspanialszych marzeń, malutkich szczęść, słońca, uśmiechu, zadowolenia z rodzinki, codziennej optymistycznej myśli i wielu zwariowanych pomysłów! Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kx Re: Jejku!!! Jasam!!! Tysiąc lat... IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 11.05.02, 01:06 Sto lat i gorące uściski :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Jejku!!! Jasam!!! Tysiąc lat... 11.05.02, 02:04 Niech nam Jasam żyje tak długo jak Solski I niech dalej działa dla Łodzi i Polski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Jejku!!! Jasam!!! Tysiąc lat... 11.05.02, 03:50 :-((( ale ja niewiedziałem No to skoro aż tak spóźnione to życzę potrójnie: Zdrowia, szczęścia i pomyślności Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: Jejku!!! Jasam!!! Tysiąc lat... 11.05.02, 09:12 Dziękuję Wam wszystkim bardzo serdecznie. Mordka mi się uśmiecha czytając te miłe słowa. :-))))))))))))))))))))))))))))))))))) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
.pepe. Re: Jejku!!! Jasam!!! Tysiąc lat... 11.05.02, 13:17 Kurcze, przyjmij i ode mnie najlepsze życzenia! Żeby cały czas chciało Ci się zmieniać świat na lepsze, tak jak do tej pory :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: Jejku!!! Jasam!!! Tysiąc lat... 11.05.02, 14:19 .pepe. napisał(a): > Żeby cały czas chciało Ci się > zmieniać świat na lepsze, tak jak do tej pory :) Musicie to wytrzymać, bo jeszcze mi się chce. ;-) pozdr. Dzięki pepe. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Jejku!!! Jasam!!! Tysiąc lat... 12.05.02, 10:33 I jeszcze ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vladip Re: Jejku!!! Jasam!!! Tysiąc lat... IP: *.lodz-retkinia.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 12:33 tradycyjnie wszystkiego pzdr vladip Odpowiedz Link Zgłoś
ninna Re: Jejku!!! Jasam!!! Tysiąc lat... 13.05.02, 22:52 Ja tez sie dolaczam do zyczen, chociaz trzy dni puzniej (jakos mi sie ten watek schowal gdy bylam tu poprzednim razem) sto lat sto lat sto lat sto lat niechaj zyje nam sto lat sto lat sto lat sto lat niechaj zyje nam nieeeech zyyyje naaaaaaam nieeeech zyyyje naaaaaaam w zdrowiu szczesciu pomyslnosci niechaj zyje nam Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: Jejku!!! Jasam!!! Tysiąc lat... 14.05.02, 08:44 Madko, yaa jak zwykle spóźniony najbardzoej. Przepraszam stukrotnie. Wszystkiego dobrego i dużo Jasamku. Ściskam urodzinkowo Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: Jejku!!! Jasam!!! Tysiąc lat... 14.05.02, 09:08 Dzięki wszytkim pamiętliwym. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 Re: Jejku!!! Jasam!!! Tysiąc lat... 14.05.02, 11:09 dopiero teraz trafiam na ten watek, ale lepiej późno niz wcale:-))))) i przeciez milo jak się dostaje tyle życzeń, przez kilka nawet dni STTTTToOOOOOOOO lAAAAAAAAtt, hej Odpowiedz Link Zgłoś
.pepe. Re: Jejku!!! Jasam!!! Tysiąc lat... 14.05.02, 14:13 To może pobijemy rekord Guinessa na najdłuższy okres składania życzeń? :) Proponuję, żeby codziennie ktoś nowy się dopisywał z życzonkami dla Jasama :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 Re: Jejku!!! Jasam!!! Tysiąc lat... 14.05.02, 16:03 hi hi, wy to macie pomysły:-)))))) ....niech żyje, żyje nam..... Odpowiedz Link Zgłoś