Gość: pl999 IP: 217.97.162.* 21.12.04, 13:57 20 XII przyleciało 8 odleciało 5 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fstein Re: Copenhagen - ile PAX IP: 195.143.166.* 21.12.04, 16:57 Niedobrze do kwadratu. Jak tak dalej bedzie to polaczenie liniowe do CPH bedzie pewnie zawieszone. Przciez to nienormalne tak duze miasto a prawie nikt nie lata . Zazdroscic tylko Balicom, Pyrzowicom i Gdanskowi Odpowiedz Link Zgłoś
topjes Re: Copenhagen - ile PAX 21.12.04, 16:59 > Przciez to nienormalne tak duze miasto a prawie nikt nie > lata . Zazdroscic tylko Balicom, Pyrzowicom i Gdanskowi Normalne - za blisko Warszawy, samolot do CPH za długo leci i za rzadko. Jest zbyt dobra alternatywa w Wawie. Balice, Pyrzowice czy Gdańsk jej nie mają. pzdr topjes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stanish Re: Copenhagen - ile PAX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 18:57 > Normalne - za blisko Warszawy, samolot do CPH za długo leci i za rzadko. Jest > zbyt dobra alternatywa w Wawie. Balice, Pyrzowice czy Gdańsk jej nie mają. To w takim razie moze dac sobie spokoj z tymi lotami z Lodzi i skupic sie nad rozbudowaniem i usprawnieniem polaczen komunikacyjnych do Warszawy, choc jak szybko ruszy Modlin (w co watpie) - sytuacja dojazdu na tamto lotnisko sie skomplikuje (z punktu widzenia Lodzi) a to.. jest szansa dla Lublinka jako portu dla przewoznikow low cost. Ale tradycyjne polaczenie nie wypalaja i choc bedziemy to zwalac na: nieregularnosc, zle godziny odlotu i przylotu, zly port docelowy, dlugosc lotu, zla promocje, pogode - to jest to fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl999 Re: Copenhagen - ile PAX IP: 217.97.162.* 21.12.04, 19:05 połączenia są może atrakcyjne cenowo, ale niech ktoś weźmie do ręki rokkład i zobaczy, ile czasu zajmuje dostanie się do LONDYNU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spottt Re: Copenhagen - ile PAX IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 22.12.04, 22:00 A ile zajmuje via WAW?? Odpowiedz Link Zgłoś
topjes Re: Copenhagen - ile PAX 21.12.04, 16:57 > 20 XII > przyleciało 8 > odleciało 5 Wszyscy wiemy, że to za mało. Jeśli w styczniu nic się nie zmieni to kolejne połączenie będzie do zaorania. pzdr topjes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek83 Re: Copenhagen - ile PAX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 17:18 A ja słyszałem, ze 0/3 było wczoraj. m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojciechboski Re: Copenhagen - ile PAX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 18:30 Kurde, tu nikt nie rozumie, że jedyną szansą dla Łodzi jest zabranie tanich połączen warszawce i utworzenie taniego połączenia LCJ-WAW. Tylko w tedy mamy szanse. Trzeba by ruszyć po prostu z grubej rury! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ander Re: Copenhagen - ile PAX IP: *.toya.net.pl 22.12.04, 12:43 Dzisiaj chyba przyleciał CRJ! Jest taka mgła, że nic nie widziałem, ale na pewno był to odrzutowiec. Ostatni rejs w tym roku. Szkoda, że nie latają przez najbliższe dwa tygodnie.. Pozdrawiam, ander www.airport.lodz.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl999 Re: Copenhagen - ile PAX IP: 217.97.162.* 22.12.04, 14:31 przylecialo 10 osob z Niemiec. (CZARTER) Odpowiedz Link Zgłoś
adamco Re: Copenhagen - ile PAX 22.12.04, 19:32 CPH okolo 10 Warszawa - samolot pelen Wroclaw - mniej ale tez kilkadziesiat osob Gdansk - "overbooked" 5 osob dostaje oferte lotu wyzsza klasa o 16 i 300 Euro rekompensaty Lodz - 9 osob :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilczy Re: Copenhagen - ile PAX IP: *.man.lodz.pl 22.12.04, 20:59 Aha... A jak wygląda porównanie cen biletów z tych miast? O której godzinie były wyloty - czy to mozna sprawdzić na jakimś WWW? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejnal Re: Copenhagen - ile PAX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 21:54 na wsi mieszkamy. bo jak to inaczej wytlumaczyc? Za za rzadko lata Kopenhaga? po co ma latac codziennie? worki z piaskiem wozic? Nie wiem po co tylko pas przedluzac, skoro nie ma rynku w Lodzi na przewozy lotnicze. Odpowiedz Link Zgłoś
jaasioo Re: Copenhagen - ile PAX 22.12.04, 22:21 To powiem Ci tak, bo do dzieci mam cierpliwość. Jeżeli Kopenhaga latałaby 1 raz na miesiąc to obłożenie byłoby jeszcze mniejsze. Ja staram się od dawna układać wyloty z firmy gdzie pracuję z Łodzi i przy obecnych dodoopnych godzinach i 3 rejsach w tygodniu ani razu nie udało mi się zestawić połaczenia z Łodzi - wszystko musiało lecieć z Warszawy. Tak gdzie lekko licząc 50 biletów łącznie. JaneK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejnal Re: Copenhagen - ile PAX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 22:57 > To powiem Ci tak, bo do dzieci mam cierpliwość a ja do zadufanych gburów nie mam :) Odpowiedz Link Zgłoś
jaasioo Re: Copenhagen - ile PAX 22.12.04, 23:50 Witam Gość portalu: ejnal napisał(a): > > > To powiem Ci tak, bo do dzieci mam cierpliwość > > a ja do zadufanych gburów nie mam :) > > Sam dałeś świadectwo o sobie, nie o mnie. Nazwałem Cię dzieckiem, bo poruszyłeś temat wielokrotnie tu wałkowany i oczywisty dla osób zainteresowanych lotniskiem. Moja odpowiedź nie była obraźliwa. Ty mnie obrażasz. Bez komentarza. JaneK Odpowiedz Link Zgłoś