zamek 17.05.02, 03:48 Brawo Panie Piotrze! I szczęśliwego powrotu w doliny!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janek Re: Pustelnik na Makalu (8481 m) IP: *.retsat1.com.pl 17.05.02, 07:15 > Brawo Panie Piotrze! I szczęśliwego powrotu w doliny!!! Ostatnio Prezes BRE PBD (mBank/MultiBank) S. Lachowski był razem z Pustelnikiem na Makalu. Widziałem zdjęcia z tej wyprawy oraz wrażenia samego Prezesa. Całkiem sympatyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
bruno11 Re: Pustelnik na Makalu (8481 m) 17.05.02, 08:31 Gość portalu: Janek napisał(a): > > Brawo Panie Piotrze! I szczęśliwego powrotu w doliny!!! > > Ostatnio Prezes BRE PBD (mBank/MultiBank) S. Lachowski był razem z Pustelnikiem > > na Makalu. > Widziałem zdjęcia z tej wyprawy oraz wrażenia samego Prezesa. Całkiem sympatycz > ne. Co ty bredzisz, chyba cie połamało. Jak mogłeś widzieć zdjęcia z wyprawy skoro oni dopiero co zdobyli górę?! Przecież nawet jeszcze nie zeszli z Himalajów! Następna sprawa - prezes jakiegoś banku był na Makalu?! Czy ty zdajesz sobie sprawę z tego co piszesz?! Myślisz, że zdobywać najwyższe góry świata może każdy? Prezes banku, dyrektor zoo i taksówkarz?! Opanuj się! No i ostatnia sprawa to taka, że co to ma wspólnego ze sportem? Ja uważam, że nic. To zachcianka, a nie konkurencja. Sport polega na rywalizacji z przeciwnikiem, a nie samym sobą. Nie mam nic przeciwko himalaistom (nawet lubię to całe zjawisko), ale przecież to nie sport. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Pustelnik na Makalu (8481 m) IP: *.bremultibank.com.pl 17.05.02, 08:54 > Co ty bredzisz, chyba cie połamało. Jak mogłeś widzieć zdjęcia z wyprawy skoro > oni dopiero co zdobyli górę?! Przecież nawet jeszcze nie zeszli z Himalajów! Poprzednik trochę źle się wyraził. Prezes Lachowski towarzyszył Pustelnikowi do pewnego momentu w tej wyprawie. www.multiport.pl/klub/wyprawy/index.jhtml www.multiport.pl/article.jhtml?aid=36115&alp_start= www.multiport.pl/klub/wyprawy/galeria.jhtml?gallId=36396§ion=EXP > Opanuj się! czego i Tobie życzę. Nawet nie musisz przepraszać. Odpowiedz Link Zgłoś
bruno11 Re: Pustelnik na Makalu (8481 m) 17.05.02, 21:15 A za co miałbym przepraszać?! Przecież to nie ja palnąłem głupstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: Pustelnik na Makalu (8481 m) 21.05.02, 11:22 Bzdura, Bruno, bzdura!!! To JEST sport i to nawet w myśl Twojej definicji. Bo jest i rywalizacja. Piotrek walczy o zdobycie Korony Himalajów (14 ośmitysięczników) - w czym nie będzie pierwszy, ale nr ...naście na świecie, ale również o zdobycie tzw. potrójnej korony (korona Himalajów, + korona Ziemi - najwyższe szczyty wszystkich kontynenntów, tj. oprócz Czomolungmy, Aconcagua, McKinley, Kilimandżaro, Elbrus, Mt. Vinson i Carstensz Pyramid + koronka ziemi, czyli drugie najwyższe szczyty wszystkich kontynentów). Gdy tego dokona, będzie pierwszy na świecie. aard Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: Pustelnik na Makalu (8481 m) 21.05.02, 11:23 Brawo, brawo, brawo!!! Do trzech razy sztuka, Piotrze :-))) Pozdrowienia od (nie wątpię, że całego, choć piszę w swoim imieniu) AKG. aard Odpowiedz Link Zgłoś