janbezziemi 01.01.05, 02:36 Z radoscia przejrzalem wasze łodzkie forum. Myslalem,ze lubelskie forum to dno,ale wy-darujcie-przy lubelskim jestescie małe żuczki! Pozdrawiam noworocznie- Jan bez ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
geograf Re: Co to za forum? 01.01.05, 03:15 dziękujemy za pochlebstwo. czym sobie zasłużyliśmy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirka Re: Co to za forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 08:58 Och Janie drogi, podrzuc temat, który rozpali forumowiczów i wydobędzie z nich poklady refleksji, elokwencji, błyskotliwości. Każde forum ma wzloty i upadki, bywałam kiedyś na lubelskim i bylam zachwycona, a potem się jakos znudziło. Pozdrawiam noworocznie. Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Co piszczy w łódzkiej prasie? 01.01.05, 16:58 Mirka i inni (zapewne)drodzy (nie w sensie mamony!)łodzianie,uświadomcie lublinianina,co się dzieje z waszą prasą dzisiaj? Były "Odgłosy",była "Karuzela"o sporym jak na owe (i dzisiejsze)czasy nakladzie ( z humorem bylo nieco gorzej,ale jednak). Rodzice mają troche starych egzemplarzy,pooglądałem to i owo,a w piwnicy znalazłem jeszcze łódzką "Kuznicę" z lat powojennych,która jakos sie zachowała. Dyskusje ostre,ale cos sie w Łodzi działo. A jak jest teraz? Pytam,bo lubię.A wiecie co? Petrynę! Odpowiedz Link Zgłoś
szprota OK 01.01.05, 17:03 nie podważam tego, co piszesz, ale jak to się ma do użytkowników tego forum? Odpowiedz Link Zgłoś
aard Sam sobie wystawiłeś świadectwo 01.01.05, 14:00 Forum lubelskie to obok krakowskiego najlepsze forum miejskie na GW. Powodzenia w dalszym kulowpłotyzmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: Sam sobie wystawiłeś świadectwo IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 01.01.05, 15:05 A co jest miara "dobroci" forow miejskich? Odpowiedz Link Zgłoś
aard Miarą dobroci jest to, co kto za nią uzna 01.01.05, 17:35 Ja uznałem inteligencję i polot piszących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusjot Re: Co to za forum? IP: *.toya.net.pl 01.01.05, 15:12 Jak widzisz, nie wywołałeś awantury :) Miarą dobroci forum jest kultura piszących :) Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Bez odpowiedzi 02.01.05, 10:19 Zapytałem,co piszczy w łódzkiej prasie? Zadnej reakcji. Nie czytacie prasy? A jest teraz w Waszym miescie jakas prasa z rodzaju kulturalnych? Kto sie wybija z mlodych tworcow? Nikt z forumowiczow nie ma zadnej wiedzy na ten temat? Nie pouczycie ciemniaka? Odpowiedz Link Zgłoś