Gość: marcin IP: *.lodz.mm.pl 20.01.05, 00:31 Budda bar- tania podróba!!haha wieśniaki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ochudzki Re: Nowy klub w Łodzi IP: *.in-addr.btopenworld.com 20.01.05, 14:21 Zobaczyla zaba, ze konia kuja i nogi podstawia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Nowy klub w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 16:20 i co przy wejsciu ktos mialby mi powiedziec czy jestem dostatecznie ladna zeby wejsc?! smieszne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b-b nigdy w życiu nei widziałam tyle plastiku&tandety IP: *.lodz.mm.pl 23.01.05, 14:11 a pan z napisem 5.UCK MY D1.CK rzucajacy szklanką to dopiero lansjera... wnetrze rewelacja, duzo miejsca, jest czym oddychać, czyli zalety które powinny być normą, a nie sa w wiekszosci klubow w Ldz. Obsluga w barze porazka, barmanki nafochowane, klientela buraczana. pretensje do paryskich klubow mocno mocno mocno przesadzone. tym niemniej można się fajnie pobawić - muzyka i dj na poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
amrita Re: Nowy klub w Łodzi 23.01.05, 14:18 szczerze mówiąc, wywiad raczej zniechęca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klarsien Re: Nowy klub w Łodzi IP: *.4web.pl 23.01.05, 14:35 Ten wywiad tak skutecznie zniechęca, że na pewno nie udam sie do owego pubu...Pierwsze słyszę, żeby mówić o swojej knajpie "To taka knajpa, gdzie możesz nie wejść za wygląd..." I jak , do diaska, wygląda plastikowa panienka? Chodzi o lalkę z latexu?:P :P :P Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Nowy klub w Łodzi 23.01.05, 14:48 Czytając jakikolwiek wywiad z Madame Paprocką mam wrażenie, że robi ona za cudze pieniądze kolejny klub na troszke większe imprezki dla swoich znajomych... Czym się tu zachwycać? Odpowiedz Link Zgłoś
yarro cytat ... 23.01.05, 14:54 oto i kwintesencja filozofii tej pani: [...] - Z klubami jest jak z niewygodnymi butami. Można w nich chodzić dwa lata, a można wyrzucić i kupić nowe. Na początku zawsze jest OK., problemy zaczynają się wtedy, gdy miejsce zaczyna na siebie zarabiać. Gdybyśmy mieli więcej pieniędzy, otworzylibyśmy klub sami i odpowiadali za niego do końca. A tak zawsze pojawia się rozbieżność pomiędzy naszą wizją zabawy, a tym, czego sobie życzy właściciel lokalu albo jego dzierżawca. Kłócimy się o muzykę i zapraszanych gości. Wszystkie kluby z którymi współpracowaliśmy mają się dobrze. PRL czy Fanaberia nadal istnieją, tyle że nasi znajomi do nich już nie chodzą. [...] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sza Re: Nowy klub w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 20:17 No pewnie nieomylny yarro jest absolutnym autorytetem we wszystkich dziedzinach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Nowy klub w Łodzi IP: *.devs.futuro.pl 23.01.05, 20:24 Nr 1 w Łodzi! Takiego klubu jeszcze nie było. Super miejsce, super ludzie, super klimat. Odpowiedz Link Zgłoś
zoe04 tylko gdzie on sie miesci...??? 23.01.05, 20:52 mozesz mi napisac gdzie on jest... chetnie lookne jak jest w srodQ :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: tylko gdzie on sie miesci...??? IP: *.devs.futuro.pl 24.01.05, 16:47 Piotrkowska 85. Do zobaczenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
histeryx nie ma jak takie"norymberskie" regulacje 23.01.05, 20:33 dziś za bramką zostaną piękni inaczej, jutro bogaci na wspak , za tydzień Panie których młodość to rówieśnica Psa Pankracego...Czy osoba wywiadowywana jest taka bogata, piekna czy młoda, że zawsze będzie wpuszczana do tego lokumu ? dobrych terapeutów gdy do drzwi kryzys wieku średnieku zapuka życzę. tak szczerze. ze współczucia... Odpowiedz Link Zgłoś
evonka lansjera.... ??? 23.01.05, 21:25 bardzo lubie swoje różowe lakiery i dzinsiki z zawiniętymi nogaweczkami.. no ale coż, chcac sie lansować będę zmuszona nieco zmienić "imaż"... tylko co by tu założyc, żeby mnie pan selekcjoner zaprosił do srodka..??? może czarne bojówki do siateczkowych podkolanówek i kurteczkę z futerkiem? hmmm, kansujmy się, lajf is lans! Odpowiedz Link Zgłoś
zoe04 Re: lansjera.... ??? 24.01.05, 12:53 moze powinnas zmienic nick na barbie(tm) <totfl2> Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Nowy klub w Łodzi 30.01.05, 01:23 I co, próbował ktoś wejść :P:P:P ???? Odpowiedz Link Zgłoś