Dodaj do ulubionych

Likwidacja szkoły łączności - cd.

IP: 194.106.210.* 29.01.05, 12:06
do boju ...... dyrekcje na taczkach wywieźć !!!!!!! Jestem z wami
Obserwuj wątek
    • Gość: cool Re: Likwidacja szkoły łączności - cd. IP: 194.106.210.* 29.01.05, 12:19
      sprzedać szkołę z uczniami BRAWOOOOO. pani dyrektor jest cool. ale nie zrobicie tego po cichu. rączka raczkę myje. TPsa potrzebuje budynek, magistrat pozbedzie się kłopotu jedna szkoła mniej, a pni dyrektor dostanie stołeczek wzamian za bezkofliktowe przeprowadzenie akcji pod kryptonimem "arbeit macht frei". mam nadzije że chociaż za takie postepowanie dyrektorka pójdzie na kuroniówkę razem z resztą nauczycieli, których skazuje na bezrobocie.
    • Gość: Obserwator Obserwowane dzialania Samorzadu Szkolnego. IP: *.toya.net.pl 30.01.05, 12:14
      Szczerze sie przyznam, ze wszystkie dzialania Samorzadku Szkolnego obserwowalem
      uwaznie z boku. Chodzilem za nimi i patrzylem co robia. Wiem na pewno, ze
      zadnej pikiety nie chcieli zorganizowac - chcieli tylko umowic sie na spotkanie
      z Prezydentem i prosic go o pomoc i rady. A media zwolali tylko po to by
      latwiej sie dostac do Urzedu Miasta i przeczytac publicznie petycje ktora
      przyrzadzili. Petycji niestety nie widzialem, ale ufam im i wiem ze niczego
      glupiego by nie napisali. Jezeli chodzi zas o dyrektorke, to z nieoficjalnych
      zrodel wiem, ze zabronila im dzialac i wychodzic ze szkoly. Nie rozumiem tego
      zachowania, nie ufa wlasnym uczniom, a powinna byc dla nich jak matka. Jezeli
      juz sie umowili to powinna chociaz jedna osoba tam byc i przeprosic media i
      krotko sprawe wyjasnic. Jezeli cokolwiek teraz obroci sie przeciwko niej to
      sama sobie jest winna...
    • Gość: g Re: Likwidacja szkoły łączności - cd. IP: *.toya.net.pl 30.01.05, 22:56
      No tak jak dyrektorka ma zapewnioną posade w zarzadzie szkoły to ucznia nie
      pozwala walczyc. Co do petycj to podobno tylko ona z pracownikow nie podpisala
      jej.
      • Gość: g Re: Likwidacja szkoły łączności - cd. IP: *.toya.net.pl 30.01.05, 22:57
        mala poprawka w zarzadzie TPSA a nie szkoly sorry :P
        • Gość: gość Re: Likwidacja szkoły łączności - cd. IP: *.toya.net.pl 31.01.05, 20:08
          może trochę bliżej znam sprawe gdyż po wielu trudach przeprowadziliśmy krótką
          rozmowę z Panią Dyrektor. Otóż wydaje mi się że Pani Dyrektor nie zrobi nic w
          tej sprawie, jak sądzę ma już zapewnione stanowisko od TPSA . Obojętny jest jej
          uczeń w tej szkole a także grono pedagogiczne , szkoda poprzedniego Dyrektora
          który walczył o szkołę i o uczniów. Sprawa likwidacji już jest przesądzona. Zal
          jedynie że Prezydent Miasta Łodzi też przecież pedagog nie popiera idei aby
          przejąć szkołę od TPSA .
          • Gość: gość Re: Likwidacja szkoły łączności - cd. IP: *.toya.net.pl 01.02.05, 07:06
            sprostuje - pedagog w sensie grona pedagogicznego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka