geograf 18.02.05, 22:01 nareszcie porządny basen na południu Łodzi! Na pewno skuszę się nie raz... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
berger.m Re: Basen WSinf już gotowy 19.02.05, 16:57 No właśnie. Nareszcie. Do tej pory jazda komunikacją miejską z Górnej na Wodny Raj czy do Nowej Gdyni zajmowała mi godzinę. Dlatego mogłem sobie na to pozwolić tylko czasem w weekendy. Mam nadzieję, że ceny nie będą zbyt wygórowane i będą bliższe cenom miejskiego Wodnego Raju, niż cennikowi Nowej Gdyni. Czy ktoś może wie, jakie będą ceny? Szanowna Redakcjo, może jakieś małe uzupełnienie w artykule, bo wzmianka o promocji dla dzieci do lat 12 nie jest satysfakcjonująca! Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Basen WSinf już gotowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 10:03 Czy tylko Łodzianie mogą korzystać z tego basenu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informer Re: Basen WSinf już gotowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 14:15 z basenu będą mogli korzystać Łodzianie oraz mieszkańcy Radzymina, ale tylko ci, których nazwiska zaczynają się na "Z", a kończą na "c". W przyszłości planowany jest brodzik dla tymczasowo zameldowanych w miejscowościach polozonych od 34 do 72,5 km od Głowna (nie licząc Zgierza). Z tej grupy wyłączyć należy mieszkańców pierwszych pięter. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Basen WSinf już gotowy IP: 217.153.156.* 21.02.05, 20:36 dobrze że teście mieszkają na pierwszym :) Odpowiedz Link Zgłoś
intruder Re: Basen WSinf już gotowy 21.02.05, 12:56 Czekam więc na relacje, również z cenami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Re: Basen WSinf już gotowy IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.02.05, 15:27 Tak, fajnie że jest basen! Szkoda tylko, że szkoła "wyższa" zamiast inwestować w badania naukowe (co powinno być zakichanym obowiązkiem uczelni), inwestuje w zarabianie pieniążków na działalności pozanaukowej i w robienie sobie reklamy. Dzieci się najpierw wykąpią, a po latach przyjdą się uczyć, bo "w tej szkole jest fajnie bo jest basem". Tragedia polskiego wyższego szkolnictwa. Biznes a nie edukacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Basen WSinf już gotowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 16:02 WSInf to jeszcze nic... Jeśli idzie o biznes, marketing itd., Wshe jest nie do przebicia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał_k Re: Basen WSinf już gotowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 17:00 trochę przesadzasz, WSInf ma w swojej ofercie studia z wychowania fizycznego, czyli obiekty sportowe są częścią bazy dydaktycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika3 Re: Basen WSinf już gotowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 21:20 dużo lepsze to niż to badziewie w szkole kupieckiej tez podobno wyzszej, czesne takie samo, poziom edukacji chyba gorszy, a warunki najgorsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Re: Basen WSinf już gotowy IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 22.02.05, 14:49 Jeśli tak, to zmniejsza to troszkę moją złość :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DIRA Re: Basen WSinf już gotowy IP: 212.191.130.* 23.02.05, 12:43 basen ANGELICA:) jest bardzo fajny są dinozaury, jest Brodzik :0 parking undegrandowy i fajna kotłownia Odpowiedz Link Zgłoś