ixtlilto KONKRETNA PROPOZYCJA 2 01.07.02, 21:18 Niedziela 7.07 Łodzianka godziny przedpołudniowe pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: KONKRETNA PROPOZYCJA 2 01.07.02, 23:31 ale tamto boisko przypomina Saharę! Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: KONKRETNA PROPOZYCJA 2 02.07.02, 00:19 To pogramy w burnusach :) PS. Mnie odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: KONKRETNA PROPOZYCJA 2 Do BRZYDAL 02.07.02, 11:24 Te, Gwiazdor!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: KONKRETNA PROPOZYCJA 2 02.07.02, 14:48 hubar napisał(a): > ale tamto boisko przypomina Saharę! może to będzie copa cabana? pzdr vladip Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: KONKRETNA PROPOZYCJA 2 02.07.02, 01:24 ixtlilto napisał(a): > Niedziela 7.07 > Łodzianka > godziny przedpołudniowe Godzina przedpołudniowa to pojęcie względne...jeden przyjdzie przed 10, drugi o 12...proponuję konkretną godzinę. > > pasuje? Mi tak:) Samozwańczy ochroniaż kibiców tudziez zwykły kibic zgłasza swą gotowość:)P Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: KONKRETNA PROPOZYCJA 2 02.07.02, 08:48 Niedziela, 7.07 godz. 11.30, Łodzianka. Koniec dyskusji, bo nic nie ustalimy. Kto może ten przynosi piłkę, yaa nie mam. Pozdrawiam Yaa PS. Z Karolewa/Retkini mogę kogoś zabrać autkiem. Reflektuje ktoś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vladip Re: KONKRETNA PROPOZYCJA 2 IP: *.lodz-retkinia.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 09:36 szczerze mówiąc możesz mnie zabrać.. a piłki też nie mam :(( powiedz gdzie i o której mam się stawić.. mieszkam niedaleko piasków pzdr vladip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: KONKRETNA PROPOZYCJA 2 IP: 2.4.STABLE* / 10.120.48.* 02.07.02, 11:12 yaa napisał(a): > Niedziela, 7.07 godz. 11.30, Łodzianka. Koniec dyskusji, bo nic nie ustalimy. > Kto może ten przynosi piłkę, yaa nie mam. > Pozdrawiam > Yaa > PS. Z Karolewa/Retkini mogę kogoś zabrać autkiem. Reflektuje ktoś ? OK. Czy tam są betonowe boiska? Ja potrzebuję betonu przynajmniej do trenowania. Piłki nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: KONKRETNA PROPOZYCJA 2 02.07.02, 13:39 :-(((((((((((((((((((( Ale to nie ostatni mecz, mam nadzieję? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unikorn Re: KONKRETNA PROPOZYCJA 2 IP: *.Astral.Lodz.pl / *.Astral.Lodz.PL 02.07.02, 21:48 Dobra, jak już ustalimy, to się (może) uda. Niedziela 07.07 godz. 11-11.30 - Łodzianka (tak?) - a może gdzieś indziej? Ja się nie bardzo orientuję w dobrych miejscówkach do gry. Aha, piłki nie mam od ubiegłej jesieni (miałem dwie, obie się zdarły) Ludzie - Ci coście się do gry zgłaszali - reflektujcie terminy, lub nie... Inaczej nici z meczu (a zapowiada się całkiem ciekawie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unikorn < ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! > IP: *.Astral.Lodz.pl / *.Astral.Lodz.PL 02.07.02, 21:52 Tak tylko chciałem wyróżnić ten nowy, dodany przeze mnie głos w sprawie ;-) Wyróżnić z natłoku czat-postów - nie-w-sprawie (bez urazy!) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: KONKRETNA PROPOZYCJA 2 IP: *.tvsat364.lodz.pl 02.07.02, 09:52 geograf napisał(a): > Samozwańczy ochroniaż kibiców tudziez zwykły kibic zgłasza swą gotowość:)P taa... coś widze, że to ja Ciebie będę musiała ochraniać przed Kropką: ochroniarzu ;)P Ixtlilto, kibic & chirliderka Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: KONKRETNA PROPOZYCJA 2 02.07.02, 10:14 dlaczego? znowu coś zrobiłem?? Kiedy?? Co ?? :((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto (geograf) IP: *.tvsat364.lodz.pl 02.07.02, 10:39 jak napisałeś ochrnoniarz? :))))) pozdroofka i do zobaczenia w niedzielę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto (hubar) IP: *.tvsat364.lodz.pl 02.07.02, 10:57 jejq! a kto jeszcze się może wyżywać na Geografie za niepoprawną ortografię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 15:39 czyli kiedy jest ten mecz bo zaraz bzika dostane;) 07.07? o ktorej? ps. wszyscy macie gorace pozdrowienia od Ticuś:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe niedziela, 7.07 godz 1130 i nie mecz tylko trening IP: 2.4.STABLE* / 10.120.48.* 02.07.02, 22:12 Gość portalu: blenda napisał(a): > czyli kiedy jest ten mecz bo zaraz bzika dostane;) > 07.07? o ktorej? > > ps. wszyscy macie gorace pozdrowienia od Ticuś:))) Wszystko w tytule. Dzięki za pozdrowienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ticus Re: niedziela, 7.07 godz 1130 i nie mecz tylko trening IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 18:49 ależ prosze bardzo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto . . : : SUMMA : : . . 02.07.02, 23:17 Niedziela 7.o7 Łodzianka [adres i namiary gdzieś wyżej w wątku ("...+ adres")] godzina 11:30 przy bramie Grają: Yaa jak prawy pomocnik; Bartuch w środku; Mlody w ataku; Hubar; Bibus; Saper jako lewa obrona; Zamek z 17 na plecach; yavorius na bramce; panBozia z 666 lub 47 na plechach; rover w obronie; petter na drugiej bramce; unikorn- UNIwersalny. Sędzieuje: Gabi1. Kibicują: wszyscy! Ochrona: Geograf pozdroofka, Ixtlilto (jeszcze wyjdzie, że będę trenerem) :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vladip CZY KTOŚ MA PIŁKĘ ?????? 02.07.02, 23:40 wydaje mi się że każdy z piszących mówił że nie ma..:( a grać bez piłki to ciężko będzie.. choć jak dla nas wirtualna wystarczy... pzdr vladip Odpowiedz Link Zgłoś
bartolo_meo Re: . . : : SUMMA : : . . 03.07.02, 23:41 ixtlilto napisał(a): > Niedziela 7.o7 > Łodzianka [adres i namiary gdzieś wyżej w wątku ("...+ adres")] > godzina 11:30 przy bramie > > Grają: > Yaa jak prawy pomocnik; Bartuch w środku; Mlody w ataku; Hubar; Bibus; Saper > jako lewa obrona; Zamek z 17 na plecach; yavorius na bramce; panBozia z 666 lub > > 47 na plechach; rover w obronie; petter na drugiej bramce; unikorn- > UNIwersalny. > > Sędzieuje: Gabi1. > > Kibicują: wszyscy! > > Ochrona: Geograf > > pozdroofka, Ixtlilto (jeszcze wyjdzie, że będę trenerem) :))))))))))) Jezuuuuuu!!! Dobrze widzę?? Hubar zakwalifikowany do grają (ale nie widzę pozycji)??? Co wyście tu z niego zrobili? Z nami grac nie chce :( BTW: też gram (chyba nie macie jeszcze kompletu), jak z pozycjami to na lewej :), a jak zajęta (ale chya nie) to oddaję się do dyspozycji trenera :) tylko w niedzielę o 11.30 na Łodziance pewnie bedzie pełno i trudno o jakieś boisko. No nic, bedziemy się martwić później. A co z gałą? Zeby potem się nie okazało, że nie ma najważniejszego. Pozdrawiam Bartolomeo Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: . . : : SUMMA : : . . 03.07.02, 23:56 ixtlilto napisał(a): > Grają: "rover w obronie" Hmmmmmm, będziemy mieć rower na obronie, to sie może źle skończyć, chyba że mówimy o mnie... Czekam na odpowiedź :) > A co z gałą? Zeby potem się nie okazało, że nie ma najważniejszego. Spróbuję załatwić od brata Pozdrawiam Grover PS. jakieś stroje obowiązkowe?? Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: . . : : SUMMA : : . . 04.07.02, 00:07 Jescze jedno, z kim gramy?? To trening czy może juz mecz z =Redakcją ?? Grover Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: . . : : SUMMA : : . . 04.07.02, 00:08 I ostatnie pytanklo gramy w Forumowych skłądach, czy może kogoś doprowadzić jeszcze ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yavorius Re: . . : : SUMMA : : . . IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.02, 00:19 Postaram się być. Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: . . : : SUMMA : : . . 04.07.02, 09:26 To jest trening FC KFL ale można przyprowadzić innych (najwyżej będą sparingpartnerami). Mecz z Redakcją będzie kiedy indziej - jak już będzemy gotowi ;-) Kto może niech weźmie piłkę. Pozdrawiam Yaa PS. Wyjazd z Karolewa ok. 11.00-11.10. Powiedzmy, że ze skrzyżowania ul. Wróblewskiego i Bratysławskiej (przy barierkach zamykających przejazd na Bratysławską). Kto reflektuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: . . : : SUMMA : : . . 04.07.02, 11:04 To ja w takim razie przyjdę z dwoma sparingpartnerami do grania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: . . : : SUMMA : : . . IP: *.tvsat364.lodz.pl 04.07.02, 10:21 grover napisał(a): > > Grają: > "rover w obronie" Hahahahahaahahahahahaahahahahahaha... Oczywiście, że miałobyć Grover :) ale jełśi braknie zawodników to ja sie pojawię na moim roverku (nie: groverku!)... pozdroofka, Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Trening 1 04.07.02, 19:45 Jutro panowie wstajecie tak jak zwykle do pracy/ szkoły. * Zbiegacie po śniadaniu po schodach! (jeśli ktoś mieszka na parterze lub do 4 piętra-> obiega dom 3 razy) * Jedziecie do pracy/szkoły, ale zatrzymujecie samochód dwie przecznice wcześniej/ wysiadacie z tramwaju lub autobusu 2 przystanki wcześniej i dalej już truchcikiem do pracy/ szkoły. W drodze powrotnej to samo! Ixtlilto, Wasz trener Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Trening 1 04.07.02, 22:54 jak dobrze, ze ja w ochoronie siedzę... :) mój blok ma 4 klatki;) a jutro jadąc na Żabieniec musiałbym wysiąść z "8" na Kozinach...:/ :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Trening 1 dDo ZLOSNICY 05.07.02, 09:39 Kto Ci dal licencje trenerska, Zlosnico????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: Trening 1 (bartuch) IP: *.tvsat364.lodz.pl 05.07.02, 10:48 Sama sobie wzięłam :)P UWAGA!-> z tego co wiem zostaliśmy pozbawieni naspastnika! FC DZIAŁKA przejęła Mlodego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: Trening 1 (bartuch) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 05.07.02, 11:14 Spoko spoko bede tam ostro trenowal i na oficjalny meczyk bede... Pozdr. mlody Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Trening 1 (obaj) 05.07.02, 12:33 Jeste szansa że jak się z Bartuchem zobaczycie na oficjalnym meczu to złość (zm przeszłości) zamieni się w złość sportową skierowaną na walkę z przeciwnikami- redakcją. pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
hubar A jak już będziemy mieć drużynę... 05.07.02, 13:15 ... to możemy sie pokusić o inny mecz :-) www.gazeta.pl/alfa/home.jsp? dzial=0511&forum=WROCLAW&wid=2357766&aid=2357766 pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: A może zagramy w piłkę ? 05.07.02, 20:05 Będę, będe....Nie tylko z powodów sportowych. Chce przekonać sie o umiejętnościach ,,SELEKCJONERA" naszej ekipy....Chodzą słuchy, że ma niesłychanie skuteczne sposoby motywowania graczy do walki... Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: A może zagramy w piłkę ? 06.07.02, 00:12 ...jescze byś się zdziwił! Pozdroofka i do zobaczenia w niedzielę! Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: A może zagramy w piłkę ? 06.07.02, 10:20 To jak mogę przyprowadzić DWIE osoby w ramach sparingpartnerów? Grover Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HuBar Re: A może zagramy w piłkę ? IP: *.wshe.lodz.pl 06.07.02, 11:45 Pewnie, tylko nie zawodowcow! Bo zabija w nas wiare w zwyciestwo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: A może zagramy w piłkę ? 06.07.02, 15:30 To nie zawodowcy, chociaż w kilku turniejach zagrali :))) Grover Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Absencja 17 06.07.02, 23:17 Tak się składa, że pewne ważne powody skłaniają mnie do ruszenia tej niedzieli w Polskę, więc życzę Wam przyjemnego sparringu, któremu będę kibicował z dala. Do zobaczenia na następnym :) Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: Absencja 17 07.07.02, 08:40 Czyli pojawi się pewnie z 5 osób i sobie nie pogramy :( Grover Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Absencja 17 07.07.02, 10:39 Spokojnie. Grov. Bedzie kolo 8,9, a to juz wystarczy. Mozemy przeciez pokopac na asfaltowym. Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: Absencja 17 07.07.02, 13:49 HEHE, było nas troszkę więcej, a i suma bramek była zbliżona do ilości osób :)) Grover Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Absencja 17 07.07.02, 14:19 Dokladnie. Mamy juz pewne rozeznanie:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Absencja 17 07.07.02, 16:29 Mam zastrzeżenia do pracy pani trener. Zaniedbywała drużynę - nie udzielała żadnych wskazówek taktycznych, nie było rozgrzewki, nie ma żadnych planów treningowych, nie wiadomo kto ma grać na jakiej pozycji... trzeba coś z tym zrobić panowie! Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Absencja 17 DO SAPER 07.07.02, 16:35 Tak jest!!!!Poza tym pewien zawodnik co chwila spogladal w jej strone, zamiast skupic sie na grze:-)))) PS. Co to byl za wysoki gosciu, ten niby ochroniarz????Nie wiesz moze, Przyjacielu???? Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Pani Trener DO BARTUCH 07.07.02, 16:49 Podobno to OSOBISTY ochroniarz pani Trener... Pozdrawiam Przyjacielu Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Pani Trener DO SAPER 07.07.02, 17:03 Myslalem, ze osobisty ochroniarz gral na boisku.... Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Pani Trener DO BARTUCH 07.07.02, 17:07 Ot, i zagwozdka Przyjacielu - bądź tu teraz mądry kto jest kto? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Absencja 17 07.07.02, 16:35 pani Engel! abyśmy nie obudzili się z ręką w... !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Absencja 17 07.07.02, 18:23 Moment moment- ja dziś wybierałam sobie zawodników! Prawdziwe treningi to zacznę już z konkretną drużyną!! Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Absencja 17 07.07.02, 20:48 no co?! myślałeś że ja tak bez powodu przyszłam na ten trening? Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Absencja 17 (ixtlilto) 07.07.02, 22:40 Hehe... ;) Jeszcze nie widziałam wszystkich w akcji, ale mam swoje typy :) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Kto jest kim? 07.07.02, 20:47 Gracze- się jeszcze decydują i dobierają składy z panią Trener ;)P Ale przecieź: ochrona: Geograf Sędzia: Gabi1 Komantarz spotrowy: ...?... Fotorelacja: Jasam (Jasamie zgadzasz się? chyba, ze będziesz grał- to jesteś usprawiedliwiony z niobecności na trybunach!) Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś