ninna 07.06.02, 23:00 troche z nudow podam wam pare stron do przyczytania: wiem.onet.pl/wiem/0079d7.html#s01 geocities.com/akowol/ prosze bardzo... Spadam z tad.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pepe Re: Szwecja IP: 2.4.STABLE* / 10.120.48.* 08.06.02, 00:06 ninna napisał(a): > troche z nudow podam wam pare stron do przyczytania: (...) > prosze bardzo... > > Spadam z tad.... Spadasz? Ninna, obraziłaś się czy coo? Nie spadaj, buu! :(( P.S. Ciekawe, że podałaś link do strony mojego kolegi :) Odpowiedz Link Zgłoś
ninna Re: Szwecja 08.06.02, 00:45 Och Pepe (Pepiszku ;o) - innego zdrobnienia nie moge wymyslic...) Nie spadam z tad na zawsze, przeciez kiedys trzeba tez wylaczyc komputer.. Poszlam sobie, bo mi sie znudzilo siedzenie na forum gdzie sie nic nie dzieje. Poszlam robic kolacje, a teraz jestem z powrotem. A co do twojego kolegi.. To on napisal ten ciekawy artykol?? Z nudow szukalam sobie rzeczy (surfowalam sobie). Szukalam hymnu Szwecji w MP3, szukalam tez informacji o Szwecji i wyszukiwarka pokazala mi strone kolegi. Bardzo ciekawe wypracowanie (a moze jakas praca na tytul naukowy). Chociaz ciut rzeczy sie nie zgadza 100%, ale moze byc.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Szwecja IP: 2.4.STABLE* / 10.120.48.* 08.06.02, 12:00 Nie doczekałem odpowiedzi i przez całą noc męczyły mnie koszmary ;) Tak, ponieważ nie znałem tej strony, to obejrzawszy ją zdołowałem się nieco, gdyż okazało się, że koleś ma na koncie znacznie więcej prac niż ja (pomijając już fakt, że ja żadnej nie opublikowałem w sieci). No i nareszcie mam motywację, żeby dokończyć mój artykuł :) A czytać - nie czytałem. Muszę mieć wenę, żeby czytać ekonomię w postaci "słowno-muzycznej", tzn. bez analiz ilościowych :) Pozdrowionka i nie strasz więcej! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ninna Re: Szwecja 09.06.02, 13:14 Troche lepsza strona do poczytania: www.republika.pl/volvo_fan/szwecja/szwecja.htm Odpowiedz Link Zgłoś