Dodaj do ulubionych

Wampirzy powrót

IP: *.olsztyn.mm.pl 29.06.09, 10:22
wg 1 seria była ciekawa, trochę wolne tempo, i Sookie czasami denerwowała mnie. Za to 2 seria zapowiada się dobrze a nawet bardzo dobrze. Podoba mi sie wątek nowej wampirzycy, można zobaczyć jak człowiek staje się wampirem i że tak naprawdę musi sie wiele nauczyć by nim być. Polecam w 100% ten serial
Obserwuj wątek
    • Gość: Gabii Re: Wampirzy powrót IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 10:28
      Ten sezon traci tempo i te ciągłe sceny seksu...

[ chomikuj.pl/SweetlyBitter/SERIALE/True+blood/sezon+2 ]
    • Gość: mijakim Re: Wampirzy powrót IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 11:40
      to jest najlepszy serial jaki ogladam,dla mnie ppoziom sie nie zmienił,oby tak dalej
    • Gość: garion Re: Wampirzy powrót IP: 193.164.157.* 29.06.09, 11:50
      Myślałem że jajo zniosę oglądając Billa... aż do końca 2 odcinka myślałem że zrobili z niego ostatniego pierdołę... ale końcówka odcinka pokazała że nie do końca ;)
    • Gość: rotua Re: Wampirzy powrót IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.09, 12:49
      A mi Bill przypomina Jaws z dwóch odcinków przygód Bonda.
    • Gość: Lavi7 Re: Wampirzy powrót IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 12:54
      To dopiero początek. Na pewno się rozkręci...
    • Gość: spiewak Re: Wampirzy powrót IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 13:33
      2 sezon True Blood zdecydowanie trzyma poziom. Akcji nie brakuje i tradycyjnie na każdy następny odcinek widz czeka niecierpliwie. Nie wiem kiedy nasze HBO planuje puścić tą serię, ale mam nadzieję że niedługo. Póki co od 4 lipca będzie można zobaczyć Dom Saddama. Też dobry serial, choć o krwawych rządach to jednak nie o wampirach.
    • Gość: Ala Re: Wampirzy powrót IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.09, 13:56
      Tak, Bill był trochę denerwujący, ale się rozkręcił :) natomiast wkurza mnie wątek Jasona i tego jego nawrócenia. No i trochę przesadzają z tym seksem... Ale poczekam na następny odcinek, może będzie lepiej:)
    • Gość: merry Re: Wampirzy powrót IP: *.acn.waw.pl 29.06.09, 13:56

Taa.. bo w pierwszym co najwyżej trzymali się za ręce...;)

Ten sezon traci tempo i te ciągłe sceny seksu...

[ chomikuj.pl/SweetlyBitter/SERIALE/True+blood/sezon+2 ]
    • Gość: gość [...] IP: 80.48.166.* 29.06.09, 15:01
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: lila Re: Wampirzy powrót IP: *.ghnet.pl 29.06.09, 17:59
      mam nadzieje że będzie więcej Erica i Pam oni są zdecydowanie najciekawsi:)
    • Gość: darkprincess16 Re: Wampirzy powrót IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.09, 19:11
      A ja mam nadzieje że będzie więcej Erica, samego, w książce jest dużo 'ciekawych' wątków z nim i z Sookie ;p
    • Gość: Gosc: Ula <3 Re: Wampirzy powrót IP: 193.62.43.* 30.06.09, 10:44
      uwielbiam <3 ah !!!!!!!!!!!! Bill<3 Eric<3 Jason <3 LAFAYETTE <3 EGGS <3
    • Gość: bartos Re: Wampirzy powrót IP: *.chello.pl 30.06.09, 23:29
      bardzo fajny jest true blood:) śmieszny ten potwór co Sookie zaatakował. oby ta kapiąca się laska kelnerka nic nie zrobiła samowi!

--
      www.twojaeuropa.pl
    • Gość: Gość Re: Wampirzy powrót IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 21:42
      Moim zdaniem to jest przede wszystkim serial obyczajowy i wcale nie powinien przyśpieszać tempa, bo jest dobrze tak jak jest.
      Poza tym pamiętajcie że to jest oparte na książkach, więc wystarczy się z nimi zapoznać żeby mieć jakie takie pojęcie na temat tego co dalej sięwydaży. A z tego co pamiętam książek jest 8 czy 9 więc jeszcze sporo materiału. w tej serii ponoć wilkołaki mają się pojawić.
      Jeśli chodzi o Maryann, to na razie wygląda że jest jakąś boginią miłości a oprócz tego ma zmiennokształtnych znajomych - stawiałbym że ten potwór któy zaatakował Sookie ma z nią jakiś związek (zważywszy że Tara chce się wyprowadzić do S).
      Ogólnie uważam że to jeden z lepszych seriali, chociaż Bill mógłby mieć trochę więcej charakteru.
      A najlepszą jak na razie postacią jest dla mnie Lafayette

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka