ebusia_fam_fatal 30.03.05, 15:56 opowiedzcie o Waszym Pierwszym Razie.. o ile go pamietacie ;) (ale tego sie nie zapomina przeciez, wiec bez wykretow) ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jopp67 Re: mój Pierwszy Raz 30.03.05, 16:02 ebusia_fam_fatal napisała: > opowiedzcie o Waszym Pierwszym Razie.. o ile go pamietacie ;) (ale tego sie > nie zapomina przeciez, wiec bez wykretow) ;) > Coz wiosna z nami robi? Bylo super i dawno ,dawno temu. I to se nevrati jak mawiaja czesi, a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: mój Pierwszy Raz 30.03.05, 16:02 oto moj: siedzialam na fotelu kierowcy, On powiedzial do mnie: nacisnij, o tu, wlasnie teraz delikatnie pusc, a tu naciskaj, widzisz? i jedziemy... to proste.... moj Pierwszy Raz jak jechalam wlasnorecznie samochodem :) podczas kursu hihi.. nie szukac podtekstow. :) Odpowiedz Link Zgłoś
jopp67 Re: mój Pierwszy Raz 30.03.05, 16:07 wow aaale jazda!A jak Ci poszlo z pacholkami?:-p Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: mój Pierwszy Raz 30.03.05, 16:10 hehehe nie pamietam mojego Pierwszego Razu na pacholkach :) ale generalnie jestem kumata, szybko sie ucze, mam meski mozg to i smykalke do technicznych (w tym do prowadzenia samochodu ) rzeczy :) dobrze mi poszlo! :) Odpowiedz Link Zgłoś
esie Re: mój Pierwszy Raz 30.03.05, 16:17 > dobrze mi poszlo! :) Dałem się nabrać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: mój Pierwszy Raz 30.03.05, 16:21 chyba nie zajarzylam o co cho :| Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: mój Pierwszy Raz 30.03.05, 16:28 :) opowiedz jakis swoj Pierwszy Raz :) Odpowiedz Link Zgłoś
jopp67 Re: mój Pierwszy Raz 30.03.05, 16:41 Fakt moze zle sformuowalem pytanie, mysle ,ze gdzies w podtekscie tego o co napisalemp byl obwod pacholka.Sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
siradz Re: mój Pierwszy Raz 30.03.05, 17:44 Nie mialaś w życiu przyjemniejszych "pierwszych razów"?? To trudna Twoja sytuacja ebusiu, koniecznie musisz to nadrobić!!!! A z dnia na dzień staje się to trudniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: mój Pierwszy Raz 31.03.05, 09:13 chcialam aby byl to smieszny wątek. no bo wszystkim (a przynajmniej wiekszosci) sformuowanie "pierwszy raz" kojarzy sie z jednym (Wy $wintuchy;) ).. ale pierwszy raz moze byc we wszystkim prawda? chodzi o swojego rodzaju gre slowna i przy okazji Wasze smieszne poczatki w jakichs doswiadczeniach... oczywiscie ze mialam przyjemniejsze pierwsze razy.. przeciez -jak wspomnialam w innym wątku - nie jestem juz dziewica (skoro rozmawiamy o "tych" Pierwszych Razach.... :) ) pozdrawiam Was, $wintuchy:) do jutra:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
anilek_swiety Re: mój Pierwszy Raz 31.03.05, 21:34 i mama wie o tym???? czasami pierwszy raz jest ostatnim, pozostaje wspomnienie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: mój Pierwszy Raz 01.04.05, 09:12 mama wie :) nie narzekam, ale nie rozmawiajmy juz o moim zyciu prywatnym :P Odpowiedz Link Zgłoś
jopp67 Re: mój Pierwszy Raz 01.04.05, 09:57 O tym to pogadamy dopiero w realu...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
anilek_swiety Re: mój Pierwszy Raz 01.04.05, 23:51 a czemu nie skoro nas to interesuje?? Odpowiedz Link Zgłoś
dzwoneczek69 Re: mój Pierwszy Raz 02.04.05, 15:56 Coć taki zainteresowany, ksiązke piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
anilek_swiety Re: mój Pierwszy Raz 02.04.05, 20:14 a kiedy pierwszy raz zadzwoniles? Odpowiedz Link Zgłoś
siradz Re: mój Pierwszy Raz 04.04.05, 07:17 No kto tutaj ma zbereźne myśli- dałaś taki tutuł z premedytacją a teraz jak wyciągneli Cie do tablicy to się wycofujesz. Odpowiadaj natychmiast jak to było bo inaczej .......!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: mój Pierwszy Raz 04.04.05, 09:30 bo inaczej co? grozisz mi? :> Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: mój Pierwszy Raz 06.04.05, 14:00 ej ebusia a my mialysmy opisac nasz wspolny pierwszy raz i co? Odpowiedz Link Zgłoś
anilek_swiety Re: mój Pierwszy Raz 06.04.05, 14:05 juz mialas ten pierwszy raz?????, co to sie na tym swiecie dzieje :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Re: mój Pierwszy Raz 31.03.05, 11:00 Mój pierwszy raz był na łonie natury. Z początku było mi troszkę zimno, ale szybko o tym zapomniałem, ba z każdą chwilą byłem coraz bardziej rozgrzany. Na początku moje ruchy były trochę niezdarne, lecz dziesiątki przeczytanych książek i wiele obejrzanych filmów spowodowało, że powoli zaczynałem odkrywać w sobie jakiegoś Supermena. Niestety, najgorsze było dopiero przede mną, z początku łagodna, pod koniec, górka na której zjeżdżałem pierwszy raz, okazała się dość stroma i wylądowałem na płocie odgradzającym ją od drogi. Mój pierwszy raz skończył się nadgryzioną dolną wargą – bo narty wjechały pomiędzy sztachety i tak naprawdę to walnąłem brodą w płot. Następnego dnia stwierdziłem że z teorią może jest u mnie ok., ale praktykę lepiej będzie zacząć pod okiem instruktora :) Odpowiedz Link Zgłoś
siradz Re: mój Pierwszy Raz 11.04.05, 15:15 Panienki chyba ne bardza chca pamietac ten swoj pierwszy raz, w kazdym razie jak ktoras zapytac to mowi, ze jeszcze przede nia. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
siradz Re: mój Pierwszy Raz 11.04.05, 16:12 A co zapisują na płocie albo może najlepiej na tym budynku na kościuszki co go dobrze widać żeby wszystcy wiedzieli że miały pierwszy raz. Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: mój Pierwszy Raz 11.04.05, 16:20 zapisywanie dla ogolu to jedno, a pamietanie go to drugie. ja pamietam wszystkie moje pierwsze razy.. nie o wszystkich opowiadam wszem i wobec :P Odpowiedz Link Zgłoś
siradz Re: mój Pierwszy Raz 11.04.05, 16:36 No to całkiem ciekawe, ile to Tytych pierwszych razow mialas!!?? Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: mój Pierwszy Raz 12.04.05, 13:26 Prosilabym o nienaduzywanie slowa "panienka" poniewaz nie wszyscy dostrzegaja roznice w pisowni i czasem moze byc to zle zinterpretowane. Odpowiedz Link Zgłoś
anilek_swiety Re: mój Pierwszy Raz 13.04.05, 20:07 ale tak pomijajac pisownie jakie sa roznice pomiedzy panienka a peanka? Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Re: mój Pierwszy Raz 13.04.05, 20:24 Ta druga to wyjątkowy egzemplarz, niepowtarzalny :D Odpowiedz Link Zgłoś
anilek_swiety Re: mój Pierwszy Raz 13.04.05, 20:25 a skedy jestes taki poinformowany, czyzbys dorabial w kgb? Odpowiedz Link Zgłoś
anilek_swiety Re: mój Pierwszy Raz 13.04.05, 20:33 budujesz im urzadzenia podsluchowe? teraz cos pod swiatlowody, masz jakies takei urzadzenie do podsluchu swiatlowodu? Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Re: mój Pierwszy Raz 13.04.05, 21:28 Nie, ogólnie mówiąc zajmuję się bezpieczeństwem (ATP/ATC). Odpowiedz Link Zgłoś
anilek_swiety Re: mój Pierwszy Raz 13.04.05, 21:38 to tylko moesz sledzic ale ruch pociagow a nie peanke :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anilek_swiety Re: mój Pierwszy Raz 13.04.05, 21:46 chyba ze ona przemieszcza sie pociagami hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
anilek_swiety Re: mój Pierwszy Raz 14.04.05, 22:38 a ja myslalem, ze masz przynajmniej bmw, albo toyote :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: mój Pierwszy Raz 14.04.05, 22:44 Toyota bleee bmw hmmmmmm czy ja wiem miiii to sie podoba Ford Mustang Shleby Cobra gt500 z 2006 oj taaaaaaaak ogladalicie Maske? a widzieliscie jak Maska zaeragowal na Cameron Diaz spiewająca i gnaca sie? to ja tak reaguje na to auto:D Odpowiedz Link Zgłoś
anilek_swiety Re: mój Pierwszy Raz 14.04.05, 22:56 a czemu bleeeee toc to najlepsze auto produkowane seryjnie, tak wynika ze wszystkich rankingow, lepsze od merola bie mowiac o bmw, choc bmw to kultowy woz Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: mój Pierwszy Raz 14.04.05, 22:57 no i co z tego:D dla mnie Mustang raz prosze:) Odpowiedz Link Zgłoś
anilek_swiety Re: mój Pierwszy Raz 14.04.05, 23:10 chyba ze masz nan mysli takiego z czterema kopytami to i owszem zgadzam sie ale jesli masz chwilke wolnego to jedz tam jak jedzie sie na warte, maja tam jakies konie moze jakis jeszcze nieokielznany mustang sie znajdzie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
anilek_swiety Re: mój Pierwszy Raz 15.04.05, 22:09 kon to dopiero facet mawiala katarzyna :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: mój Pierwszy Raz 26.04.06, 12:55 Taaak to był moj pierwszy raz, wcelowalam sie idealnie, w samo setkę ! Odpowiedz Link Zgłoś