lennon1 12.04.05, 10:35 Jak już zabijają komendanta i kradną im samochody to znak, że ci co powinni się ich bać, maja ich ............ lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/465803.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: willybob Re: Policja cz Boicja IP: 194.42.116.* 12.04.05, 10:55 bardzo dobrze ! postawią na nogi polowe łódzkiej [policji to sie przy okazji jeszcze kilka innych aut znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
wblodz41 Re: Policja cz Boicja 12.04.05, 11:00 Ale inne nie mają przyciemnionych w kolorze nadwozia szyb :). Ciekawe, czy te szyby są w odpowiednim stopniu światłoprzepuzczalne... Odpowiedz Link Zgłoś
avatary "chcą wojny - będą ją mieli" żałość dojmująca 12.04.05, 11:04 jakie ambicjonalne, jakie partykularne. Mi zabrali, mnie tknęli, na moje ręke podnoieśli. tera im pokaże...czynami pierwszomajowymi porządku sie w tym mieście nie zaprowadzi. prosze o jakiś mądre długofalowe szerokohoryzontalne działanie. wiele jest osób gotowych pomóc w zaprowadzeniu porządku, tylko trzeba do nich wyjść i zaproponować konkret.Dziennikarze, prawnicy - pomózcie . Ustanówcie prawa w interesie społecznym. drukucie foty i namiary na bandytów, złodziei, niszczycieli fasad. "zrobicie wszytko aby byc blisko?"...zróbcie choć tyle Odpowiedz Link Zgłoś
endomedia opadają ręce - zobaczcie sami... 12.04.05, 18:54 hoolsy podpisali sie już nawet na komisariacie... www.reporter.endomedia.pl/IMG_0306.jpg Odpowiedz Link Zgłoś