zoonk 26.06.02, 12:58 Tak to ja zonk19,witam wszystkich po dlugiej przerwie :) Teraz mam zamiar zakotwiczyc na dluzej ! Pozdrow. all ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: Powroty.. 26.06.02, 16:52 Hmmmm ja też się cieszę, a dodatkowo odczuwam wewnętrzną satyswakcję :-) pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Pst! Kropka. czuwa... 26.06.02, 16:55 hubar napisał(a): satyswakcję :-) satysFakcję, Prezesuniu, satysFakcję..., ciiiii... > > pozdrowy też, po cichutku :) PS. Witaj Zonku :) Odpowiedz Link Zgłoś
zoonk Re: Pst! Kropka. czuwa... 27.06.02, 12:07 Wiedzialem ze Hubar cos wspomni o swojej zasludze,nic sie nie zmienilo :) Wittam wszystkich! Pozdrow.! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Pst! Kropka. czuwa... 27.06.02, 13:47 hmmmm grunt to skromność, poza tym niech młodzi widzą, że pamiętam o starszej gwardii ;-) pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
blenda Re: Powroty.. 27.06.02, 14:10 Witam po raz pierwszy:) jeszcze nie mielismy okazji poforumować;) Odpowiedz Link Zgłoś
zoonk Re: Powroty.. 27.06.02, 14:41 blenda napisał(a): > Witam po raz pierwszy:) jeszcze nie mielismy okazji poforumować;) A milo mi bardzo :> Pozdrow.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aard Re: Powroty.. IP: 195.117.14.* 27.06.02, 14:56 Ja również witam "na świeżo". Czekam na ciekawe wpisy/wątki i szczególnie serdecznie zapraszam na "Wątek surrealistyczny" Pozdrawka, aA Rd Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Powroty.. 27.06.02, 19:46 A ja witam starego weterana! "Powiedz chłopie gdzieś ty był..." Odpowiedz Link Zgłoś
zoonk Re: Powroty.. 29.06.02, 16:42 ixtlilto napisał(a): > A ja witam starego weterana! "Powiedz chłopie gdzieś ty był..." Po czesci studia,po czesci zabawa i tak jakos przestalem zagladac(w gazecie jednak sledzilem was na biezaca).To juz przeszlosc ,teraz znowu sie uzaleznie :) Pozdrow.! Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Powroty.. 27.06.02, 19:47 No to jeszcze Wam powiem, że ChrisBTO wrócił!!!!!!! Witamy Cię całym sercem!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ChrisBTO Re: Powroty.. IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 19:56 zamek napisał(a): > No to jeszcze Wam powiem, że ChrisBTO wrócił!!!!!!! > Witamy Cię całym sercem!!!!!!!!! I ja z Wami, tovariszczi. Stanowisko forumowego UPIERDLIWEGO SKLEROTYKA jak widze nadal vacat. No to Jezdem. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Powroty.. 27.06.02, 19:58 yeeeeezu! o wilku mowa a wilk tu! Witam pomownie!!! Chłopie! Jak Cię Kasiaprim zobaczy to już nie puści! :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Powroty.. 27.06.02, 20:00 Do powitań przyłączam się :-) Dobrze, że znowu jesteś :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kx Re: Powroty.. IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 27.06.02, 20:09 No pewnie, że fajnie, że jesteś, Panie! Bestyjka Druga :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim Re: Powroty.. IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 04.07.02, 21:30 ixtlilto napisał(a): > Chłopie! Jak Cię Kasiaprim zobaczy to już nie puści! :)))))))))))))) Hmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Powroty.. 27.06.02, 20:23 Witaj Chris!!:) Witaj Zoonk! Miło was znowu widziec. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Powroty.. 27.06.02, 20:36 > Witaj Chris!!:) > Witaj Zoonk! > Miło Was znowu widziec. pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Powroty.. 27.06.02, 20:34 Prezesunio kochany wrócił!!! rety rety!!! padam do nóżek najuniżeniej!!! (na stronie: kurna, a już myślałem, że wskoczę na ciepłą posadkę.... a tu taka lipa.... znowu tylko jako Zasłużony Działacz... ech dolo ty dolo....) Pozdrawiam seredecznie 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ChrisBTO Re: Powroty.. IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 20:41 saper_ napisał(a): > Prezesunio kochany wrócił!!! rety rety!!! padam do nóżek najuniżeniej!!! > (na stronie: kurna, a już myślałem, że wskoczę na ciepłą posadkę.... a tu taka > lipa.... znowu tylko jako Zasłużony Działacz... ech dolo ty dolo....) > Pozdrawiam seredecznie 8-? A dbali mi aby o moje LEMUZYNE? Ty sie nie przejmuj, PREZESOW wywoza na taczkach i regularnie zapudlowywuja (!), a ZASLUZONY DZIALACZ trwa jak - za przeproszeniem - OPOKA. Ciesze sie ze jestem z Wami zuruck, moje dzieci; to calkiem tak jakby mi darowali wszystkie zalegle alimenty. Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Powroty.. 27.06.02, 20:46 Lemuzyna? Ten... hmmmm... no... tego... znaczy się... Bestyjka Pierwsza jeździła - niech ona się tłumaczy!!! :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ChrisBTO Re: Powroty.. IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 20:55 saper_ napisał(a): > Lemuzyna? Ten... hmmmm... no... tego... znaczy się... Bestyjka Pierwsza > jeździła Moze jeszcze da sie Wyklepac, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim WYKLEPAĆ ? Kogo? Co?(biernik) SAPER,ratuj honor IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 28.06.02, 01:41 Patrzcie no ! Ledwo sie wrocil, to Mu alimenty darowano i tak Go to rozbestwiło (rozbestyjstwiło), ze Bestyjki chce wyklepywac ! Ja protestuje! Saper , ratuj honor niewiesci ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kx Wyklepiecie? Wyklepiemy!!! IP: *.toya.net.pl 29.06.02, 14:03 Panie Prezesie, chciałam się poskarżyć, że Bestyjce Pierwszej tak uderzyła woda sodowa podczas nieobecności Waszmości, że zagarnęła limuzynę wyłącznie dla siebie i ani ja, ani Saper nie mogliśmy choć raz użyczyć jej dla naszych niewygórowanych potrzeb!!! Przeto wnoszę o dotkliwe wyklepanie Bestyjki Pierwszej- w razie potrzeby służę pomocą- mogę z "Prząśniczką" na ustach posypywać jej rany solą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim ________Wyklepiecie? Wyklepiemy!!! NIE MA MOWY !!! IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 29.06.02, 17:41 Gość portalu: kx napisał(a): > Panie Prezesie, chciałam się poskarżyć, że Bestyjce Pierwszej tak uderzyła woda sodowa podczas nieobecności Waszmości, że zagarnęła limuzynę wyłącznie dla siebie i ani ja, ani Saper nie mogliśmy choć raz użyczyć jej dla naszych niewygórowanych potrzeb!!! Przeto wnoszę o dotkliwe wyklepanie Bestyjki Pierwszej- w razie potrzeby służę pomocą- mogę z "Prząśniczką" na ustach posypywać jej rany solą. Nie ma mowy! Jakżeż mógł się Pan spodziewać, Przecież słów doprawdy szkoda, Ja nie chciałabym się gniewać- Już nie mówmy o tym- zgoda? Nie! Nie! Nie! Nie ma mowy! Przecież nawet i zabawa musi mieć granice swoje Przecież KX nie ma prawa Być tu z Panem tak we dwoje, Nie! Nie! Nie! Panu się zdawało, Pan mnie zna za mało. To nie byłam ja, To Pan KX zna. KX jest podobna, Może, hmmm, bardziej drobna, A więc jednak mnie? Przepraszam Pana, jak Pan śmie?! Nie ma mowy! No to jutro się spotkajmy Tam na Koziej w cukierence, Tylko proszę, błagam Pana Bardzo proszę, weź Pan ręce ! Nie! Nie! Nie! Nie ma mowy! Ani w buzie ,ani w nózie, Ani w szyjkę, ani w plecka I nie znosze tego, gdy się Do mnie mówi, jak do dziecka, Nie! Nie! Nie! Taka jestem mala, Bo będę krzyczala Krzyczę, krzyczę, krzyyy... Podły, podły, zły... Puśc mnie, bardzo proszę ...oczko! Nie- w pończosze- Poleciało mi. Ktoś idzie, Niech Pan zamknie drzwi! Nie ma mowy! Nie, ja nie mam tych nawyczek ! Boże Święty, to już szósta, No to jeden raz -w policzek Nie, nie nie, nie w usta ! Nie! Nie! Nie! Nie ma mowy! Jestem tak zdenerwowana, To jest takie nieuprzejme, Tylko słuchaj, błagam Pana Nie, nie, nie ja sama zdejmę, A ty nie? Odpowiedz Link Zgłoś
andzela_blond Podła skarzypyta 03.07.02, 00:31 Gość portalu: kx napisał(a): > Panie Prezesie, chciałam się poskarżyć, ...mogę z "Prząśniczką" na ustach posypywać jej rany solą. Podła skarzypyta, a tak mnie namawiala do wstapienia do klubu...Juz teraz wiem po co... Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Podła skarzypyta 03.07.02, 00:46 hmmmm jak by Ci to wytłumaczyć... to inny Prezes :-) PS Masz GG?? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Podła skarzypyta 03.07.02, 08:33 i zupełnie inny klub :) (nie KFŁ, nie Czarownic :)) Odpowiedz Link Zgłoś
andzela_blond Re: Podła skarzypyta 03.07.02, 21:29 geograf napisał(a): > i zupełnie inny klub :) > (nie KFŁ, nie Czarownic :)) No co? No co? Pomylic sie nie moge? Ja- blondynka? Odpowiedz Link Zgłoś
petter Re: Powroty.. 28.06.02, 00:29 ChrisBTO. Bardzo sie ciesze ze znow wrociles na Lodzkie forum. pozdrawiam peter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aard Re: Powroty.. IP: 195.117.14.* 28.06.02, 08:32 Chris! Witaj! aA Rd PS. Jestem fanem Twoich postów... Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: Powroty.. 28.06.02, 09:55 I na porządny powrot trzeba sobie zasłużyć. Widzisz Chris jak tu Ciebie brakowało. Witaj pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
aard aard prosi o wyrozumiało�ć 28.06.02, 15:34 A ja z tej samej beczki, tylko od drugiej strony. Oto bowiem zmykam z Forum na czas jaki�, a konkretnie do 7.7. W poniedziałek ósmego odmelduję się pourlopowo wypoczęty i gotów do czynu. A póki co baj... aA Rd Odpowiedz Link Zgłoś
pardwa No , wrócił moj patron,od linku którego wzięłam... 30.06.02, 18:14 swego nicka ! Welcome home, My Godfather ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim pardwa jest samiczką? (n/t) IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 30.06.02, 22:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do. Re: Powroty.. IP: *.200.186.195.dial.bluewin.ch 06.07.02, 17:53 I ja wrocilam po krotkiej nieobecnosci. Na razie mam jet-lag i oczy na zapalki, zeby nie spac... Witam wszystkich i pozdrawiam. Do. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Powroty.. 06.07.02, 20:22 Wiiiiiiiiiitaj!!!:) Jak dobrze, że już jesteś:) Mamy nadzieję, że oczywiście wszystko udało się i "wycieczka" była ciekawa :))) pozdrawiam serdecznie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Powroty.. 06.07.02, 22:25 Witaj, ja się też stęskniłem i zaczynałem się bać czy przypadkiem się nie wyleczyłaś ;-) pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś