Dodaj do ulubionych

Tania naprawa komputerów, Bałuty

IP: 5.6.* / 217.68.102.* 28.04.05, 19:10
Witam, mam problem z komputerem, jakaś usterka z płytą głowną lub kartą graficzną. Sądze ze jest to popularny problem. Czyt moglibyście mi polecic jakiś dobry punkt naprawy, szybki i tani? Najlepiej na Bałutach. Z góry dzieki, Helena Kowalewczana
Obserwuj wątek
    • Gość: barracuda7110 Re: Tania naprawa komputerów, Bałuty IP: *.dsl.telepac.pt 28.04.05, 19:21
      Tutaj czasem pojawia się kilka osób znających się na komputerach. Napisz jaki
      masz problem to może uda się go rozwiązać :).
      • por_borewicz Re: Tania naprawa komputerów, Bałuty 28.04.05, 19:24
        Wlasnie, wlasnie, z pewnoscia ktos z Forumowiczow cos podpowie albo pomoze.

Pzdr 8-)
        • Gość: kowalewczana Re: Tania naprawa komputerów, Bałuty IP: 5.6.* / 217.68.102.* 28.04.05, 20:05
          Wątpie, zresztą jak ja sie dotkne to przedzej zepsuje wiec ponawiam prośbę o podanie dobrego taniego i szybkiego serwisu najlepiej na bałutach
          • telegonos1 Re: Tania naprawa komputerów, Bałuty 28.04.05, 20:07
            A co to konkretnie znaczy tani?
            • Gość: kowalewczana Re: Tania naprawa komputerów, Bałuty IP: 5.6.* / 217.68.102.* 28.04.05, 20:11
              no taki w którym biorą niedrogo :D ;) ale podajcie ogólnie dobry punkt na bałutach, nie musi byc tani wazne zeby dobrze zrobili
              • telegonos1 /ot/ 28.04.05, 20:16
                Gość portalu: kowalewczana napisał(a):

> wazne zeby dobrze zrobili

Żeby dobrze zrobili mówisz :P to nie wiem, znam kilka, które robią dobrze, ale
                to dziewczyny są. Ale dobrze potrafią zrobić, oj potrafią.
          • por_borewicz Re: Tania naprawa komputerów, Bałuty 28.04.05, 20:43
            Nie znam niestety zadnego serwisu na Balutach. Moze jednak napisz co sie dzieje
            z Twoim kompem. Nie wykluczone, ze jakas dobra dusza z Forum nawet podjechalaby
            do Ciebie, zeby zrobic z nim co trzeba. Niegdy nie wiadomo.
            Wiem z pewnoscia, ze wielu Forumowiczow zna sie i samodzielnie serwisuje swoje,
            i nie tylko swoje, komputery. Takze szanse sa duze. Ryzykujesz postawinie komus
            piwa zamiast wydawania jakichs dziesiatek, a bardziej prawdopodobne, ze setek
            zlotych na serwis.

Przykro mi, ze nie moge zadnego serwisu doradzic, ale ja tez sam serwisuje swoj
            komputer, takze nie korzystam z outsourcingu ;)

Pozdrawiam serdecznie
    • h8red Więc tak... 28.04.05, 21:25
      Jak rozumiem części są już dawno po utracie gwarancji??? Jeśli tak to chyba
      będzie lepiej oddać kompa do zdiagnozowania i kupić nową część. Jeśli
      zdecydujesz się na naprawę to i tak najpewniej część pójdzie do serwisu
      firmowego (najpewniej w innym mieście) i zapłacisz jak za zboże. Jeśli to
      grafika to znajdź kogoś kto ma wolną kartę, żeby można było przełożyć i
      sprawdzić czy to na bank to. Bo jeśli ro płyta główna to koszt naprawy może
      przewyższyć koszt nowej :-/

Dosyć solidne (jak do tej pory) miejsce jest na Limanowskiego przy Białej. Zaraz
      za apteką.
      • Gość: Monell Re: Więc tak... IP: *.4web.pl 28.04.05, 21:56
        Najlepsze komputery są na Inflanckiej 71 ;)
    • Gość: fleurette Re: Tania naprawa komputerów, Bałuty IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 28.04.05, 21:57
      mam namiary na jednego takiego. dobrze i tanio mi wyremontował. jakby co moge
      podać na priv. firme ma gdzieś w okolicy żubardzkiej chyba teraz. ale jednak
      napisz co sie zepsuło.
      • Gość: h8red zza winkla he he he IP: *.lodz.mm.pl 28.04.05, 22:10
        Już nie raz próbowano się dowiedzieć i się nie udało. Myślisz, że Ty przekonasz
        do podzielenia się dolegliwościami??? :)))
        • Gość: fleurette Re: he he he IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 28.04.05, 22:14
          moze ta pani nie wie co jest jej komputerowi po prostu.
          • h8red ??? 28.04.05, 22:15
            Jak na osobę nie wiedzącą, dosyć dokładnie zawęziła możliwośći :>
            • Gość: fleurette Re: ??? IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 28.04.05, 22:32
              ach, nie doczytałam. a moze jednak poprosze o objawy bliższe.
    • lipcio Re: Tania naprawa komputerów, Bałuty 29.04.05, 10:30
      firma GIGA3 ulica Wschodnia 76 tel. 6321861

moze to nie Baluty ale niedaleko
      • Gość: kowalewczana Re: Tania naprawa komputerów, Bałuty IP: 5.6.* / 217.68.102.* 29.04.05, 17:18
        a wiec tak. Wyciagnelam ostatnio stary komputer z szafy, podłaczylem. Nie działał. Nie działała płyte głowna, wiec kupiłam nową płyte pod 432 mHz celeron, procesor mam 700 mHz. Podłączam komputer, diody sie wlączają komputer zaczyna pracowac, jednak nie chce odpalic się monitor. Pożyczyłęm inną karte graficzną a jednak monitor dalej nie chce sie odpalic
        • lipcio Re: Tania naprawa komputerów, Bałuty 29.04.05, 17:33
          a na jakiej podstawie stwierdzilas, ze stara plyta nie dzialala?

przyczyn moze byc wiele - poczynajac od zasilacza, pamieci, zwalonego biosu na
          plycie, zlych ustawien, uszkodzonego procesora lub plyty (zakladam, ze monitor
          jest sprawny i kabel polaczeniowy a grafika jest dobrze wcisnieta w slot)

przede wszystkim nie wkladaj do komputera nic poza grafika (zdnych modemow
          itp) - tak go podlacz i sprawdz - jesli rowniez nie pojdzie to musisz zaczac
          sprawdzac po kolei to co wymienilem na poczatku

ciezko ci bedzie cos samej ustalic bez czesci zamiennych i testow
        • Gość: barracuda7110 Re: Tania naprawa komputerów, Bałuty IP: *.dsl.telepac.pt 29.04.05, 17:50
          Skoro wszystkie diody się świecą, dyski się kręcą itd a na monitorze nic nie
          widać to moim zdaniem jest uszkodzony procesor.

ps swoją drogą czemu włożyłeś procesor 700 mhz na płytę pod 432 mhz?
          • lipcio Re: Tania naprawa komputerów, Bałuty 29.04.05, 22:14
            nawet jak diody sie swieca i dyski sie kreca moze to byc zasilacz - naprosciej
            chyba go sprawdzic wiec od tego radze zaczac a potem po kolei dalej
            • Gość: kowalewczana Re: Tania naprawa komputerów, Bałuty IP: 5.6.* / 217.68.102.* 30.04.05, 09:59
              zasilacz jest na pewno dobry, sprawdzałam go na innym komputerze
    • Gość: Mimi Re: Tania naprawa komputerów, Bałuty IP: 194.63.133.* 30.04.05, 18:18
      Może nie Bałuty, ale próbój Długosza 39 Fast- spytaj ile koszktuje diagnostyka
      może Ci przypasuje ten punkt.
    • Gość: Radek Re: Tania naprawa komputerów, Bałuty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.13, 14:25
      Szukał w necie serwisu komputerowego wiadomo taniego i abym nie musiał ze skrzynką latać tu i tam bo to trochę waży i znalazłem na tablicy serwis bardziej pogotowie komputerowe ale robią wszystko co z kompami możliwe. Zamówiłem usługę i w ten sam dzień miałem po problemie.Przyjechał gość 3 sekundy klikania i komp działa ok Super. Podam stronkę tego serwisu www.serwis-komputerowy-lodz.pl
      • Gość: Michał Re: Tania naprawa komputerów, Bałuty IP: *.kwidzyn.mm.pl 02.07.14, 18:00
        hehe widzę że pootowie komputerowe to coraz czestsza forma naprawy w moim rejonie gorzów wielkopolski to polecam CurePC Naprawa komputerów Gorzów, nie samowici magicy!! naprawdę warci uwagi
    • Gość: Tomasz Re: Tania naprawa komputerów, Bałuty IP: *.4web.pl 13.05.16, 14:40
      Ostatnio korzystałem z Serwis Laptopów Łódź Bałuty i jestem bardzo zadowolony
    • fidell57 Re: Tania naprawa komputerów, Bałuty 26.06.17, 17:25
      Ja osobiscie polecam chlopakow z

pogotowie-komputerowe-lodz.pl/

Ogarneli mi sprzet tego samego dnia a koledze odzyskali dane z dysku twardego.
      Znaja sie na rzeczy musze przyznac.
      • Gość: Kamil Re: Tania naprawa komputerów, Bałuty IP: *.toya.net.pl 16.10.18, 09:42
        Ja tez ich musze polecic bo naprawde dobra robotę goście robią !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka