Gość: jimmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 23:28 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: w dom Bóg w dom Re: Jak nazywa sie wlasciciel klubu Fanaberia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 10:58 Józef Fanaberia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieprawda bo Re: Jak nazywa sie wlasciciel klubu Fanaberia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 16:19 Jan Maria Fanaberya Odpowiedz Link Zgłoś
agnesj77 Re: Kunegunda Fanaberia 16.05.05, 17:04 przestancie nie wiem moze własciciel sie zmienił ale kiedys to była babka która prowadziła kilka programów w TV TOya kompletnie wyleciało mi z głowy jak sie nazywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad z nieboru Re: Kunegunda Fanaberia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 17:12 Viola Paprocka to byla. Z tym, ze nie wiem czy ona byla wlascicielka czy tylko menagerka. Stawiam na to drugie. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikt taki Violetta Paprocka-to juz nieaktualna postac dla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 08:46 Fanaberii :) Teraz jest jakiś Blazej,ale nazwiska nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: Violetta Paprocka-to juz nieaktualna postac d IP: *.lodz.msk.pl / *.devs.futuro.pl 17.05.05, 09:16 Może ten co ma rower... Odpowiedz Link Zgłoś
boards_of_warsaw Re: Violetta Paprocka-to juz nieaktualna postac d 17.05.05, 11:33 albo dr Błażej ze Szpitala na peryferiach.... Odpowiedz Link Zgłoś