florek10 16.05.05, 14:56 Witam, proszę o podpowiedz, na kogo powinienem zagłosować w wyborach na Prezydenta RP. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius troll, proponuję nie karmić 16.05.05, 14:57 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=23981061 Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Głosuj na mnie - rozwiąże parlament i senat i dam 16.05.05, 15:14 wszystkim 1000 dolarów i wycieczke do Tunezji i auto i bezpłatnego psychiatrę i prace dam, a jak i dam po mieszkaniu dla młodych małżeństw i po dawce pavulonu dla starych i dam jeszcze po czeku na 200 zł i mozliwość dokształcania w wybranym miejscu na świecie. Komu będzie za mało to dam w ryj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cassani Re: Ojej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 15:18 oj nie zgadzam sie z przedmówcą - wg mnie jest kulturalny i w porządku Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: Własne :-p /nn 16.05.05, 15:23 spoko, spoko - słyszałeś o pani Hojarskiej czy Beger - też se podpisały listy - i im nikt nie odbierze - nie w tym kraju, nie w tej dekadzie! Odpowiedz Link Zgłoś
cassani ale tak na poważnie to ja bym Kropa posłał w 16.05.05, 15:22 prezydenty. Człowiek światły (na początek im szyby umyje jak w Łodzi), obyty, kochający swój kraj jak bliźniego swego jak siebie samego, i w ogóle naj naj naj! i do tego ten urok osobisty. No i przez koligacje rodzinne (ten wygląd!) w końcu by uregulował sprawy międzypaństwowe z Łukaszenką??? Tak se myślę. Odpowiedz Link Zgłoś