meganka2 10.07.02, 10:19 oto wyjątek z dzisiejszej GW (Gazeta na Plażę): "Z masturbacji nie ma co się śmiać, bo to jest seks z kimś, kogo naprawdę się kocha"... uuuuuuuuuuuu ... no i co Wy - intelektualiści na to ???? meganka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aard Re: WOODY ALLEN SAID ..... (hihi) 10.07.02, 10:20 Szczera prawda. Miłość jest w seksie bardzo ważna. aA Rd Odpowiedz Link Zgłoś
meganka2 Re: WOODY ALLEN SAID ..... (hihi) 10.07.02, 10:25 aard napisał(a): > Szczera prawda. Miłość jest w seksie bardzo ważna. > aA > Rd - Odpowiedz Link Zgłoś
meganka2 Re: WOODY ALLEN SAID ..... (hihi) 10.07.02, 10:32 aard napisał(a): > meganka2 napisał(a): > > > - Odpowiedz Link Zgłoś
meganka2 Re: Perełka ;0) 10.07.02, 10:51 No cóż... sam seks, nawet ten najlepszy, nie wystarcza ... buuu... tyle puzzelków musi do siebie pasować ... trudne to ;-( ale od czego są problemy ??? trzeba je zwalczać !! i nadzieją żyć .... dzięki za tę P aardowy... lca meganka Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: WOODY ALLEN SAID ..... (hihi) 10.07.02, 10:21 Pytanie do mężczyzn, czy kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: WOODY ALLEN SAID ..... (hihi) 10.07.02, 10:25 aric napisał(a): > Pytanie do mężczyzn, czy kobiet? Skoro do intelektualistów... aA Rd Odpowiedz Link Zgłoś
meganka2 Re: WOODY ALLEN SAID ..... (hihi) 10.07.02, 10:26 aard napisał(a): > aric napisał(a): > > > Pytanie do mężczyzn, czy kobiet? > Skoro do intelektualistów... > aA > Rd - Odpowiedz Link Zgłoś
meganka2 Re: WOODY ALLEN SAID ..... (hihi) 10.07.02, 10:25 aric napisał(a): > Pytanie do mężczyzn, czy kobiet? -- Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: WOODY ALLEN SAID ..... (hihi) 10.07.02, 10:31 Sądzę, że tak. Popieram własny doświadczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
meganka2 Re: WOODY ALLEN SAID ..... (hihi) 10.07.02, 10:34 aric napisał(a): > Sądzę, że tak. Popieram własny doświadczeniem. - Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: WOODY ALLEN SAID ..... (hihi) 10.07.02, 10:37 Zdecydowanie jest to coś co nie prowadzi do zobowiązań, jedynie czasami do nałogu. hihi Odpowiedz Link Zgłoś
meganka2 Re: WOODY ALLEN SAID ..... (hihi) 10.07.02, 10:40 aric napisał(a): > Zdecydowanie jest to coś co nie prowadzi do zobowiązań, jedynie czasami do > nałogu. hihi -- Odpowiedz Link Zgłoś
zoonk Re: WOODY ALLEN SAID ..... (hihi) 10.07.02, 10:54 Mowi sie ze seks to zdrowie,wiec nie wiem czy,az tak bardzo konieczna jest milosc.Oczywiscie wole kochanie z uczuciem,ale.. no wlasnie to "ale" ;) Pozdrow.! Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: WOODY ALLEN SAID ..... (hihi) 10.07.02, 10:56 zoonk napisał(a): > Mowi sie ze seks to zdrowie, tak "się mówi"? Nie słyszałem. Zresztą tyle tych chorób teraz... aA Rd Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: WOODY ALLEN SAID ..... (hihi) 10.07.02, 10:58 No to jest argument za "miłością z samym sobą". Odpowiedz Link Zgłoś
meganka2 Re: WOODY ALLEN SAID ..... (hihi) 10.07.02, 11:06 aric napisał(a): > No to jest argument za "miłością z samym sobą". - Odpowiedz Link Zgłoś
meganka2 Re: WOODY ALLEN SAID ..... (hihi) 10.07.02, 11:05 aard napisał(a): > zoonk napisał(a): > > > Mowi sie ze seks to zdrowie, > tak "się mówi"? Nie słyszałem. Zresztą tyle tych chorób teraz... > aA > Rd -- Odpowiedz Link Zgłoś
meganka2 Re: WOODY ALLEN SAID ..... (hihi) 10.07.02, 11:05 zoonk napisał: > Mowi sie ze seks to zdrowie,wiec nie wiem czy,az tak bardzo konieczna jest > milosc.Oczywiscie wole kochanie z uczuciem,ale.. no wlasnie to "ale" ;) Pozdrow > .! - Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: WOODY ALLEN SAID ..... (hihi) 10.07.02, 14:09 Jestem niepoprawnym idealistą... Odpowiedz Link Zgłoś
meganka2 Re: WOODY ALLEN SAID ..... (hihi) 11.07.02, 09:22 hubar napisał: > Jestem niepoprawnym idealistą... > Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: WOODY ALLEN SAID ..... (hihi) 11.07.02, 09:29 meganka2 napisał(a): to smutne, ale jak życie uczy Cię realizmu - i to coraz częściej > - > tego niewesołego - to idealizmowi musisz zacząć machać rączką na pożegnanie... Dlatego najlepiej być surrealistą!!! :-))))))) Zapraszam na OBA wątki surrealistyczne i miłej zabawy przy odrywaniu się od codziennnności zarówno przy czytaniu, jak i (mam nadzieję) pisaniu... aA Rd Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: WOODY ALLEN SAID ..... (hihi) 11.07.02, 12:38 Popieram. Surrealizm jest very fajny. Smutek mnie też czasami ogarnia, ale wtedy należy smutek zabić jego własną bronią. Jak mu się poddasz i przyczaisz, to pomysli, że już cię ma, ty go za bary i zacznij mu się śmiać w oczy, a cię opuści bezpowrotnie. Pamietaj, życie jest piękne. CZas zacząć je chwytać garściami, nieważne ile ma się lat. A całe piękno siedzi w drobnych szczegółach. Pzdr, surrealista aric Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: WOODY ALLEN SAID ..... (hihi) 11.07.02, 13:00 Ostatnoi osłyszałem, że nie powinienem być w żadnej dziedzinie utopistą. CZEMU?? Odpowiedz Link Zgłoś
meganka2 Re: WOODY ALLEN SAID ..... (hihi) 11.07.02, 13:40 hubar napisał(a): > Ostatnoi osłyszałem, że nie powinienem być w żadnej dziedzinie utopistą. CZEMU? > ? - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: WOODY ALLEN SAID ..... (hihi) IP: *.lodz.msk.pl / 10.120.48.* 11.07.02, 14:15 to jest cytat z "Annie Hall" "Don't knock masturbation, it's sex with someone you love". To był taki przewrotny żart. Ten człowiek ma osobie wysokie mniemanie (zresztą bardzo słusznie - jest to jedna z niewielu osób, u których mnie to nie drażni) i stąd ta narcystyczna wstawka. A co do motywu masturbacji - w filmach Allena kilkakrtotnie się przewija. Np. W "Zeligu" twierdzi, że prowadzi zajęcia z masturbacji. Odpowiedz Link Zgłoś
pardwa Allen: Bisexuality ... 19.07.02, 21:55 Bisexuality immediately doubles your chances for a date on Saturday night. Bycie biseksualnym nagle podwaja twoje szanse na udaną randkę sobotniej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
pardwa Re: WOODY ALLEN SAID ..... (hihi) 19.07.02, 22:02 Why does man kill? He kills for food. And not only food: frequently there must be a beverage. Czemu człowiek zabija? Z głodu. I nie tylko z głodu: często chce miec i czym popić. Odpowiedz Link Zgłoś
pardwa Re: WOODY ALLEN SAID ..... (hihi) 19.07.02, 22:15 Time is nature's way of keeping everything from happening at once. Woody Czas jest sposobem natury na to, by nie wszystko wydarzyło się naraz . Odpowiedz Link Zgłoś
pardwa To you I'm an atheist... 19.07.02, 22:27 To you I'm an atheist; to God, I'm the Loyal Opposition. Według ciebie- jestem ateistą. Według Boga- jestem lojalną opozycją. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaprim Dla jakich powodów człowiek gotów zabić? 22.08.02, 19:01 Why does man kill? He kills for food. And not only food: frequently there must be a beverage. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaprim Why are our days numbered and not, say, lettered? 22.08.02, 20:38 Why are our days numbered and not, say, lettered? Dlaczego nasze dni są policzone, a nie-dajmy na to- politerowane? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaprim Who bothers to cook TV dinners? I suck them frozen 22.08.02, 21:34 Who bothers to cook TV dinners? I suck them frozen. Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: WOODY ALLEN SAID ..... (hihi) 22.08.02, 21:39 Woody Allen, to miał szczęście, że urodził się w stanach. Bo nad Wisłą, chlałby czystą, i miał tylko, jeden dramat... [by Big Cyc] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ChrisBTO Re: WOODY ALLEN SAID ..... (hihi) IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 22.08.02, 21:45 Don't take life too serious - you'll never escape it alive anyway. Elbert Hubbard Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaprim When I was kidnapped... 22.08.02, 21:50 When I was kidnapped, my parents snapped into action. They rented out my room. Kiedy mnie porwano-moi rodzice zaczeli działac. Wynajeli mój pokój. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaprim What if nothing exists ... 22.08.02, 21:56 What if nothing exists and we're all in somebody's dream? Or what's worse, what if only that fat guy in the third row exists? A co , jeśli nic nie istnieje i wszyscy jesteśmy tylko czescią czyjegos snu? Lub, co gorsza, co, jesli jedynym żyjacym jest ten tłuścioch w trzecim rzędzie? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaprim What if everything is an illusion 22.08.02, 22:05 What if everything is an illusion and nothing exists? In that case, I definitely overpaid for my carpet. A co, jesli wszystko jest iluzją i nic nie istnieje? W takim razie zdecydowanie przepłaciłem za mój dywan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim WORSE THAN DEATH IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 27.08.02, 17:36 There are worse things in life than death. Have you ever spent an evening with an insurance salesman? Są w życiu rzeczy gorsze od śmierci. Czy spędziliscie kiedys wieczór z agentem ubezpieczeniowym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim His lack of education is... IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 28.08.02, 12:16 His lack of education is more than compensated for by his keenly developed moral bankruptcy. Jego brak wyksztalcenia jest więcej niz zrekompensowany jego wyjątkowo rozwiniętym moralnym bankructwem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim Komedia a dramat IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 29.08.02, 18:07 Comedy just pokes at problems, rarely confronts them squarely. Drama is like a plate of meat and potatoes, comedy is rather the dessert, a bit like meringue. Komedia ledwie dotyka problemów, rzadko sie z nimi konfrontując wprost. Dramat jest jak talerz mięsa z ziemniakami, komedia jest raczej deserem, taką na przyklad bezą Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaprim Tradition 03.09.02, 11:47 Tradition is the illusion of permanance. Tradycja jest iluzją trwałości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim Remember, if you smoke after sex... IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 04.09.02, 18:06 Remember, if you smoke after sex you're doing it too fast. Pamietaj - jeski palisz tuz po uprawianiu sexu- robisz to za szybko. Odpowiedz Link Zgłoś